Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
Günaydın Kızlar
Beyazzambakcım bizim bebek te aynı canım hiçbi yerde durmuyor
Yağmurcum Tebrik ediyorum inci inci dizilsinler inşallah darısı başımıza inşallahhhhhhhh
Özlemcim yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ağız tadıyla....
turkbayragigünaydın millet ben geldim
haftasonu babacım geldi o yüzden firariydim babişkomun ankarada toplantısı varmış gelmişken bize de geldi işte oğluşum dedesiylen oynaştı durdusırnaşık şey
zemuszemusanaaaaa bu ne len pek hoşmuşzemuszemus
celenle gamze buluşmuş ha hiç de kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:
ama celeni de cemreyi:dilcikar: de çok ösledim yawsenağlamaopuyorumnanaktan
hişşşt gamze sıra bizde len dönde buluşak çok pis gaza geldim:enbuyukkk:
yaw bu file bizde hiçç işe yaramadı:uhm:aldığım en gereksizz şey oldu kocişime o kadar tutturmuştum al diye sonra başıma katı bi kere kullanamadıksenağlamaonda yemek istemiyii ama muzu eline veriyom habpur hupur yiyoo anlamıyom dişde yok nası yiyo çiğniyo bu çocuk hafasonu köfte pilav yedi sadece çatalla biraz ezip verdim yanında da yoğurdu
sanırsam bizimki artık iyicemen katıya hazır cokacimcoook
hadi geçmiş olsun iboşum inş hepiciğini takıntısız geçersin
oh piknik haaa magal yapasım geldi pöffffffcokacimcoook
yeni evinizde sağlıkla sıhhatle huzurla oturun inş özlemcim
ayy ne güzel dişiniz hayırlı olsun yağmurcumdarısı bizim başımıza artıık:enbuyukkk:
günaydın herkese çok giremiyorum tatilden döndüğümüzden beri gülçe zirve yaptı artık hiç oyuncakla oynamıyo kucağıma gelmeye çalışıyo kucağıma alıyom bu sefer kendini kucağımdan atmaya çalışıyo akşama kadar canımı çıkarıyo amaaaaaaaaaaaaaaaaa dışarı çıkınca gezince kuzu oluyo kuzu
anam bi dünya alıntı yapmıştım gitti hepsimafoldumben
nese çok waktim yok çıkcas birazdan...
bende sizi çok özledim çeleeenennnn..cemreyi öp benim yerimekaydirigubbakcemile3
edhak ewet sıra bize geldi adaya dönünce görüşelim bacımdelikafadulden
ilk inciniz hayırlı olsun yağmuuurrrzemuszemus
daha ne yazcaktım unuttum nese...
ben bu yeni smilies leri çok sewdim yaw..
ben kaçıom..yarın akşama kadar giremicem büyük ihtimal..hepinizi öptüm anam...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
Günaydın Kızlar
Beyazzambakcım bizim bebek te aynı canım hiçbi yerde durmuyor
Yağmurcum Tebrik ediyorum inci inci dizilsinler inşallah darısı başımıza inşallahhhhhhhh
Özlemcim yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ağız tadıyla....
turkbayragigünaydın millet ben geldim
haftasonu babacım geldi o yüzden firariydim babişkomun ankarada toplantısı varmış gelmişken bize de geldi işte oğluşum dedesiylen oynaştı durdusırnaşık şey
zemuszemusanaaaaa bu ne len pek hoşmuşzemuszemus
celenle gamze buluşmuş ha hiç de kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:
ama celeni de cemreyi:dilcikar: de çok ösledim yawsenağlamaopuyorumnanaktan
hişşşt gamze sıra bizde len dönde buluşak çok pis gaza geldim:enbuyukkk:
yaw bu file bizde hiçç işe yaramadı:uhm:aldığım en gereksizz şey oldu kocişime o kadar tutturmuştum al diye sonra başıma katı bi kere kullanamadıksenağlamaonda yemek istemiyii ama muzu eline veriyom habpur hupur yiyoo anlamıyom dişde yok nası yiyo çiğniyo bu çocuk hafasonu köfte pilav yedi sadece çatalla biraz ezip verdim yanında da yoğurdu
sanırsam bizimki artık iyicemen katıya hazır cokacimcoook
hadi geçmiş olsun iboşum inş hepiciğini takıntısız geçersin
oh piknik haaa magal yapasım geldi pöffffffcokacimcoook
yeni evinizde sağlıkla sıhhatle huzurla oturun inş özlemcim
ayy ne güzel dişiniz hayırlı olsun yağmurcumdarısı bizim başımıza artıık:enbuyukkk:
günaydın özlemcimmm hadi geçmiş olsun kurtulmuşsun çok zordur taşınmak ama bahar temizliği olmuştur senin içinde:)
günaydın hadi geçmiş olsun darısı başıma ctesi bende taşınıyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımın dişi çıktı dün mama yedirirken bi baktım o muhteşem ses çıt çıt çok tatlı darısı çıkmayanlara ama 2 hafta duman etti bizi heeee biri daha kabarmış yandım 2 hafta daha böyleyikkkkkkkkkkkkk
anam bunlar ne hoşmuş kullanam bari uysada uymasdasdaturkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktanlaelaelaelaelaesositososito
özlem arkadaşımın bebeğide senden büyük daha çıkmamıştı
günaydınlar kızlar haftanın ilk mesajını yazayımturkbayragi
cumartesi taşındık ama yerleşme bitmedi akşam telefonun saatini kurarken bi girdim siteye cepten ama mesaj yazmayı beceremedim çok uykum gelmişti çıktım
çok yorgunum çok zormuş taşınmak kafamçokkarıştı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımın dişi çıktı dün mama yedirirken bi baktım o muhteşem ses çıt çıt çok tatlı darısı çıkmayanlara ama 2 hafta duman etti bizi heeee biri daha kabarmış yandım 2 hafta daha böyleyikkkkkkkkkkkkk
anam bunlar ne hoşmuş kullanam bari uysada uymasdasdaturkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktanlaelaelaelaelaesositososito
yettim yettimm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
kız gelmesiylen gitmesi bir oldu bir cee! dedi:çok üzgünüm:edhak gözün aydın kız baban gelmiş benimkilerde perşembe gelcekler yardıma hain kaygana korkudan aramı bile çağıırıım diye yardıma aman bende uzak olsundaaaaaaaaaaaa
klava:
Selam millet ozlemcim yeni evin hayirli olsun yamurun diside hayirli olsun nivanim oglusunun yeni ayi da hayirli olsunn ohh ne guzel haberleer kizlar hacer artik dede diyo hadi kizim dede de diyom de de de de diyo bide app laa apla diyo ablasi yok ama yinede diyoo ilk dede diye dillendi ama cok tatli dilini az disri cikariyo de de de de diyo
yeni evin hayırlı uğurlu olsun özlem, nasıl yerleşebildiniz mi bari, zor oldu mu taşınmak, kendini pek yorma ara ara yerleştirirsin evi
inciniz hayırlı ossinnnnnnnnnnnn :teytey: yamır cumartesie kadar net açıkdimi len
aneeeeeeeeeeeeee 8 aylık olmuşunuz hayırlı ossunnnnnnnn :teytey::teytey::dance:
bizim de burda 3bebek var 5-10gün araları keremle onlar da çıkarmamş bi arkadaşımında oğlu 10.5aylıkken çıkarmış ırsi heralde bizimki yaşında çıkarır kesin babası gibiopuyorumnanaktan
maşallah zilli hacerimededesi de ne sevinmiştir yeni iyileşmişti bi de hacerin dede demesi ilaç niyetine gelmiştir
Selam millet ozlemcim yeni evin hayirli olsun yamurun diside hayirli olsun nivanim oglusunun yeni ayi da hayirli olsunn ohh ne guzel haberleer kizlar hacer artik dede diyo hadi kizim dede de diyom de de de de diyo bide app laa apla diyo ablasi yok ama yinede diyoo ilk dede diye dillendi ama cok tatli dilini az disri cikariyo de de de de diyo
yok anam bugün yarın gider internet bugün herif kapatıydı:a015:yeni evin hayırlı uğurlu olsun özlem, nasıl yerleşebildiniz mi bari, zor oldu mu taşınmak, kendini pek yorma ara ara yerleştirirsin evi
inciniz hayırlı ossinnnnnnnnnnnn :teytey: yamır cumartesie kadar net açıkdimi len
aneeeeeeeeeeeeee 8 aylık olmuşunuz hayırlı ossunnnnnnnn :teytey::teytey::dance:
bende tatilde birlikte olcam inşallah sanırsam benimde son 16 gün tey teyyettim yettimm
:teytey::teytey::teytey:
kız gelmesiylen gitmesi bir oldu bir cee! dedi:çok üzgünüm:
dedim ya cuma toplantısı vardı ankarada toplantı sonrası bize geldi dün akşam da gittisenağlama ama bu bilem iyi geldi
neyseki tatile berber gitcez şimdi şafak sayıym anneme babama kavuşmaya
tatile son 14:lepi:
inşallah canım hep mızırdanıyyyybende 9buçuk aylıkken çıkarmışım maşallah hiç dişten problemim olmadı şimdiye kadar opuyorumnanaktan
hayırlı olsun yeni ayınızzzalkisalkisalkis
oyy çok şükür gelmiş incinizzz hayırlı olsun yağmurcumalkisalkisalkis bizim 2. diş gelirkende huysuzlandı ama ilki kadar olmadı çok şükür
Ilk dede dedigi zaman aradim hemen soyledim ve cok sevinmis iylesti cok sukur dedemiz bende ilk dede demisim du babama diyim ilk disi goren hediye aliyo ya ilk konustugu kiside hediye alir diye baba dese babaya aldirirdik bu gidislen baya hediye toplarik he hee
19+2 günlük göbüşümmm... :CüvCüv:![]()
hadi güle güle oturun özlemcim Şenizgünaydınlar kızlar haftanın ilk mesajını yazayımturkbayragi
cumartesi taşındık ama yerleşme bitmedi akşam telefonun saatini kurarken bi girdim siteye cepten ama mesaj yazmayı beceremedim çok uykum gelmişti çıktım
çok yorgunum çok zormuş taşınmak kafamçokkarıştı
ayyyyyy :asigim: kıyamam ben o minyatüreeeeeeee :asigim: sağlık getirsin dişleri yağmurumnaaaaaaa :1hug:günaydın hadi geçmiş olsun darısı başıma ctesi bende taşınıyom
::günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
puhahahahaa lülülülülülücelen yawrum kolay wardınızmı demişsin hhee anam wardık bi geçtiğimiz yerden üç kez geçtik eşim adapazarına geri dönüyodu az kaldı.....kafamçokkarıştı
ne karışık memleket len burası..:1shok:
niva bende warım halayda:teytey:
benm şafajkta sno 26 :lepi: :lepi: :lepi:yettim yettimm
:teytey::teytey::teytey:
kız gelmesiylen gitmesi bir oldu bir cee! dedi:çok üzgünüm:
dedim ya cuma toplantısı vardı ankarada toplantı sonrası bize geldi dün akşam da gittisenağlama ama bu bilem iyi geldi
neyseki tatile berber gitcez şimdi şafak sayıym anneme babama kavuşmaya
tatile son 14:lepi:
19+2 günlük göbüşümmm... :CüvCüv::nazar:[/QUOTE]
maşallah :nazar: da özendirmeye mi geldin leeenn delikafadulden valla hepimiz gaza gelmek için sırada bekliik haaaaaaaa delikafadulden delikafadulden :CüvCüv:
19+2 günlük göbüşümmm... :CüvCüv:![]()