2008 Ekim Anneleri

pc açık kalmış mirmirmirmir işlerimi halledeyim de gece gelirim eğer uyuyakalmazsam hem yorgunum hem canım sıkılıyo mirmirmirmir

Hasta bebislere gecmis olsun efekaanla kerede hastaymis cemremizede yusufumuzada tekrar gecmis olsun terkencim emrenin yeni ayi hayirli olsun dbesst gece gel yaa celende gelir nede olsa herifi yok meranida ararik oda gelsin ekip tamamlansin gayri len gamze fotolari koyda bizde bakak

iboş geçmiş olsun anacım:teselli:

terken hayırlı olsun teni ayınız canım:teytey:

dbest allah kavuştursunturkbayragi

bugün az temizlik yaptım ahan da gidip uyiiiiiiiiiiim:a015:

zaten leyla da bizi çığırmemiş muhabbete:oklava:

ben yatar kızlar çok uykum war hiçbirinizde gelmemişiniz...zaten kayınwaldemde bende bu gece..efeninde ateşi bi inio bi çıkıo..naapcam bilmem..bize dua edinde çıkmasın ateşi gece..
hepinize iyi geceler

ben geldim:utangac:
şöle bi geçmişe baktım bebeler hep hastaymış:çok üzgünüm:yusufuma efe kaana kereme güsel cemreme hepiniz bir an evvel iyileşin inş annelerinizi daha fazla üzmeyin:nazar:

bugün oğluşumla birlikte büyük bi tehlike atlattık valla düşündükçe hala içim sıkılıyo
öğlen erayı banyo yaptırdım tam banyo bitti bornozunu giydirdim giydirmeye gidecektim yerler ıslanmış ayağım kaydı çocuk kucağımda dengemi kaybettim nerdeyse düşüyodum kirli sepeti olmasaydı dirseğimi ona vurdum allahtan çocuğa bişey olmadı ama ben kayarken ayağımı çocuğun küvetine vurdum çocuğn küvetinin yanı kırıldı benim de ayağım kesildi
ben mühüm değilim de allahtan çok şükür o kirli sepeti olmasa çocukla birlikte yere çullancaktım eray bi ne oluyo gibi gözlerini açtı ama bişey hissetmedi çok şükür
bu ders olsun bi daha kocişsiz bbanyo yaptırmıcamsenağlama

iboş geçmiş olsun anacım:teselli:

terken hayırlı olsun teni ayınız canım:teytey:

dbest allah kavuştursunturkbayragi

bugün az temizlik yaptım ahan da gidip uyiiiiiiiiiiim:a015:

zaten leyla da bizi çığırmemiş muhabbete:oklava:

Leen ben gelmeyenleri dedim yoksam herkes gelsin tabi ama kimse gelmemis

babalar gunu icin hediye dusuneen arkadaslar,................................................
bebislerinizin, fotograflarindan takvim,mause pad,tisort,kupa vs.vs. yaptirabilirsiniz.bunlari yapan cesitli internet siteleri var.malum adres veremiyoruz. fiyatlarda cok uygun
ustelik kalici va anlamlii bir hediye olur bence sengözlerimebaksanab
durun ben bununla ilgili baslik acayim baska onerisi olanlarda olabilir.

Son düzenleme:
hasta bebislerimize cok gecmiş olsun.
bizde bugun kan tahlili yaptirdik,sukur bisey yok,yarinda idrar verecegiz.birde kaka sini ne zaman yaparsa artik o zaman verecegiz.malum hafta bir yapiyor kakayi.

iyi akşamlar geçmişi okumadım ama hasta bebeklerimiz varmış hepsini allahım acil şifalar versin edhak çok geçmiş olsun dbest allah kavuştursun ben şöle bi geçmişe bakem

ya bizim bilgisayar çökmüştü yeniden formatlandı ama sayfalar falan çok geç açılıyo yada açılmıyor siteden mi bizim bilgisayardan mı anlamadım yusuf eymen ateşlenmişmi leyla yoksa diş mi çıkarıyo geçmişi okuyamıyorum

Yesimcim bende de sorun var galiba site sorunlu yusuff eymen pasa dis cikardi atesi varmis isal olmus ins hemen iylesir

ben geldim:utangac:
şöle bi geçmişe baktım bebeler hep hastaymış:çok üzgünüm:yusufuma efe kaana kereme güsel cemreme hepiniz bir an evvel iyileşin inş annelerinizi daha fazla üzmeyin:nazar:

bugün oğluşumla birlikte büyük bi tehlike atlattık valla düşündükçe hala içim sıkılıyo
öğlen erayı banyo yaptırdım tam banyo bitti bornozunu giydirdim giydirmeye gidecektim yerler ıslanmış ayağım kaydı çocuk kucağımda dengemi kaybettim nerdeyse düşüyodum kirli sepeti olmasaydı dirseğimi ona vurdum allahtan çocuğa bişey olmadı ama ben kayarken ayağımı çocuğun küvetine vurdum çocuğn küvetinin yanı kırıldı benim de ayağım kesildi
ben mühüm değilim de allahtan çok şükür o kirli sepeti olmasa çocukla birlikte yere çullancaktım eray bi ne oluyo gibi gözlerini açtı ama bişey hissetmedi çok şükür
bu ders olsun bi daha kocişsiz bbanyo yaptırmıcamsenağlama

saol güzelim walla gezdiğimiz burnumuzdan geldi çok fena öksürüyo inşallah çabuk atlatır:a015:

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bidahakine...
bu arada herkese günaydın gece giremedim die üzülmüştüm ama kimsede gelmemiş...sırnaşık şey

Back
X