günaydııııııınmirmirmirmir
çoook uykum var.yağız gece hiç uyumadı
aşıdan dolayı huzursuz oldu sanırım..hala uyumamakta direniyo ya:mymeka: çıldırcam valla.ben bu yaşta gözümü zor açıyom çocuk ta deve inadı var haaa..uyumucam diyosa olay bitiyo.babası da inat zaten aynı ona çekmiş
baba oğul ömrümü yicekler korkuyom ben bunlardan yaaaaaaaaaaaamafoldumben
canımcım bizim tüm aşılar özel hastanede oldu.angut dr.bu aşıyı yapmadı ve 6 ayda gidin sağlık ocağında yaptırın orda ücretsiz dedi.hatta o dönem 6.aydan sonra yapılmıyo diye ödüm kopmuştu.aşı takvimimiz sizinle aynı gitmedi bizim yanii..tüm aşılar bizimde bittide 3 aydır pnömokoku oluyoz.çok şükür o da bitti:Saruboceq:yağızı etkileyen tek aşı pnömokok zaten.3ündede problem yaşadık:bbo:..senin oğluş nasıl oldu tatlım?inşllah bu gece de ateşi olmamıştır:Saruboceq:
çoook uykum var.yağız gece hiç uyumadı

ya aylık 300 gram iyi anam, azgın teke gibi bi dk yerlerinde durmuyolar ki artık, yine iyi alıyolar, senden benden fazla hareket ediyolar, ya bu ayda bu ne aşısıymış öle anlamadım, biz aşıları olalı çok oldu ay, niyesize 8. ayda yaptılar ki fisfisfis yusuf eymen de iyi anacım şükür, dün gece hiç ateşi olmadı allahtan, atlattık allahın izniylenhihoyyyt
canımcım bizim tüm aşılar özel hastanede oldu.angut dr.bu aşıyı yapmadı ve 6 ayda gidin sağlık ocağında yaptırın orda ücretsiz dedi.hatta o dönem 6.aydan sonra yapılmıyo diye ödüm kopmuştu.aşı takvimimiz sizinle aynı gitmedi bizim yanii..tüm aşılar bizimde bittide 3 aydır pnömokoku oluyoz.çok şükür o da bitti:Saruboceq:yağızı etkileyen tek aşı pnömokok zaten.3ündede problem yaşadık:bbo:..senin oğluş nasıl oldu tatlım?inşllah bu gece de ateşi olmamıştır:Saruboceq: