• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Ekim Anneleri

günaydııııııınmirmirmirmir
çoook uykum var.yağız gece hiç uyumadı:kızgın:aşıdan dolayı huzursuz oldu sanırım..hala uyumamakta direniyo ya:mymeka: çıldırcam valla.ben bu yaşta gözümü zor açıyom çocuk ta deve inadı var haaa..uyumucam diyosa olay bitiyo.babası da inat zaten aynı ona çekmiş:kızgın:baba oğul ömrümü yicekler korkuyom ben bunlardan yaaaaaaaaaaaamafoldumben

ya aylık 300 gram iyi anam, azgın teke gibi bi dk yerlerinde durmuyolar ki artık, yine iyi alıyolar, senden benden fazla hareket ediyolar, ya bu ayda bu ne aşısıymış öle anlamadım, biz aşıları olalı çok oldu ay, niyesize 8. ayda yaptılar ki fisfisfis yusuf eymen de iyi anacım şükür, dün gece hiç ateşi olmadı allahtan, atlattık allahın izniylenhihoyyyt

canımcım bizim tüm aşılar özel hastanede oldu.angut dr.bu aşıyı yapmadı ve 6 ayda gidin sağlık ocağında yaptırın orda ücretsiz dedi.hatta o dönem 6.aydan sonra yapılmıyo diye ödüm kopmuştu.aşı takvimimiz sizinle aynı gitmedi bizim yanii..tüm aşılar bizimde bittide 3 aydır pnömokoku oluyoz.çok şükür o da bitti:Saruboceq:yağızı etkileyen tek aşı pnömokok zaten.3ündede problem yaşadık:bbo:..senin oğluş nasıl oldu tatlım?inşllah bu gece de ateşi olmamıştır:Saruboceq:

hacerde oyle ya gece cok sık uyaniyo onceden aksam yatar sabah 6 ya kadar uyurdu simdi zirt birt kalkiyo

zaten senin hacerle benim yağız maşallah yaramazlıkta birbirleriyle yarışıyolarkaydirigubbakcemile3ben biçok özelliklerini benzetmeye başladımkaydirigubbakcemile5

geberiom bende uykusuzlıuktan.(( 2 saatte bir ağlaya ağlaya uyandı.anlasılan gene haberleşmiş bunlar.
bu arada dün doğum günümdü angutlar.insan bi kutlar.hıh

selam kızlar biz gece acile gittik efe tıkandı yine hava verdik.ç.bugünde öksürüyo çok ay naapcamı şaşırdım moralim çok bozuk...mafoldumben

çelen teyzesi oğluma cicileri pek bi yakıştı yarın giyip gezmeye gitcez nasip olursa tekrar çok teşekkür ederiz...opuyorumnanaktan
kızlar bu arada ben hala regl olmadım test yapmıştım negatif çıkmıştı bi dahamı yapsam acepbenneyaptımki
herkes nerde yaw gezionuzmu..Çok üzgünüm çoook bizde gitcez akşama oğlumla:dilcikar:
çok kötü öksürüyo ama yaaaaaaa:a015:

iyiki doğdun celennnopuyorumnanaktankızınla,eşinle,mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllara inşallahzemuszemus

kızzzzzzzzzzzz arıkan terminatöre mi gittiniz len.valla ben onun tüm serisini izledim.en son 6 dimi.terminatör 6 .izlemezsem gözüm açık gider len muhahaha:roflol:

geberiom bende uykusuzlıuktan.(( 2 saatte bir ağlaya ağlaya uyandı.anlasılan gene haberleşmiş bunlar.

yaaa,neyse benimde angutluguma ver.birde ben ne yazikki Yamandan vakit bulup giremiyorum,ne zaman iki satir yazmaya kalksam,hemen eeeeee..

iyiki dogmussun, nice mutlu yillari sevdiklerinle gecirmen dilegiyle seker...

Gunaydin ibosum yine uykusuz kalmis kiyamam ya ins atesi olmamistir kuzunun

günaydııııııınmirmirmirmir
çoook uykum var.yağız gece hiç uyumadı:kızgın:aşıdan dolayı huzursuz oldu sanırım..hala uyumamakta direniyo ya:mymeka: çıldırcam valla.ben bu yaşta gözümü zor açıyom çocuk ta deve inadı var haaa..uyumucam diyosa olay bitiyo.babası da inat zaten aynı ona çekmiş:kızgın:baba oğul ömrümü yicekler korkuyom ben bunlardan yaaaaaaaaaaaamafoldumben

canımcım bizim tüm aşılar özel hastanede oldu.angut dr.bu aşıyı yapmadı ve 6 ayda gidin sağlık ocağında yaptırın orda ücretsiz dedi.hatta o dönem 6.aydan sonra yapılmıyo diye ödüm kopmuştu.aşı takvimimiz sizinle aynı gitmedi bizim yanii..tüm aşılar bizimde bittide 3 aydır pnömokoku oluyoz.çok şükür o da bitti:Saruboceq:yağızı etkileyen tek aşı pnömokok zaten.3ündede problem yaşadık:bbo:..senin oğluş nasıl oldu tatlım?inşllah bu gece de ateşi olmamıştır:Saruboceq:

biz çok şükür iyiyiz, bu gece ateşimiz çıkmadı normel seyretti, bugün akşama kadar da normeldi zaten, gece de çıkmaz artık die düşünüyorum, amannn yağızıma kıyamam ben yaa, yavrum bu aşılar bebelere ağır gelio, vücuda mikro p veriliyo kolaymı, onlar da haklı ama napcan işte herşey onların iyiliği için, geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak atlatırsınız:Saruboceq:
günaydın bayanlar..kaydirigubbakcemile2

dün akşam 1.5 seneden sonra ilk kez sinemaya gittik.kaydirigubbakcemile. ela erken uyumuştu kayınvalideyi çağırdık o bekledi.. biz de gittik.. yalnız gideceğimiz filmi normalde tv de görsem izlemem ama sinemaya gitmeyi o kadar özlemişim ki onu bile kabul ettim..kaydirigubbakcemile3

terminatöre gittik başta ıyyyy diye izledim ama sonra hoşuma gitti..:1closedeyes:kaydirigubbakcemile5

hepiniz iyisinizdir umarım geçmişe bakamıyorum.. öptüm sizi..opuyorumnanaktan

ahanda sinema haheç kıskanmadım:dilcikar:len bu terminatör kaça gittiniz siz, yoğsan 4.üsünü de mi çektiler:delphin:

hepi bört dey duyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepi bört dey duyuuuuuuuuuuu :teytey:kaç yaşına girdin len:jeyyar:
selam kızlar biz gece acile gittik efe tıkandı yine hava verdik.ç.bugünde öksürüyo çok ay naapcamı şaşırdım moralim çok bozuk...mafoldumben

anaaaaa gamze geçmiş olsun yaaa, ay bu bebelerin topu haberleşiyo ha, hasta oldumu hepsi birlik hasta oluo yaramazlık yapılcaksa hepsi birlik yaramazlık yapıyo, ne iş anlamadım Çok üzgünüm çoook ya gamze bronşiolitmiydi neydi rahatsızlığı kuşumun, hava verdiler dediğine göre:delphin:
kızzzzzzzzzzzz arıkan terminatöre mi gittiniz len.valla ben onun tüm serisini izledim.en son 6 dimi.terminatör 6 .izlemezsem gözüm açık gider len muhahaha:roflol:

ohaaa o kadar çektilermi onu yaaaa:1shok: ben 3den sorasını izlemedim kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmmmmm
hapy brithday to youa.s.
geç oldu ama bilmiyoduk hiçbirimiz.profiline yazsaydın bizde kutlardık doğum gününü napalımopuyorumnanaktan
eşinle ve minik prensesinle daha nice sağlıklı uzun senelere inşallah.

canımmmmmmmmmmmmm
hapy brithday to youa.s.
geç oldu ama bilmiyoduk hiçbirimiz.profiline yazsaydın bizde kutlardık doğum gününü napalımopuyorumnanaktan
eşinle ve minik prensesinle daha nice sağlıklı uzun senelere inşallah.

yavru napıon, giray napıyo,kaçıncı dişinizi çıkarttınız, biz de başladık size yetişcez inşallah kaydirigubbakcemile3

ayyy bugun çok kötü bişey oldu ömrümden bir ömür daha gitti sormayın.
giray kucağımdaydı babasıda arabasını katlamıştı benimde omzumda çanta ve küp gibi ağır:))
çocuğu arabaya oturtayım derken çanta düşüyodu dur düşmesin dedim tabi o arada en önemli şeyi yüzükoyun hafifçe yere düşürdüm:(((
ayyyyyyyy kuzum nasıl içini çekti bir görseniz sonrada ben ağlam krizine girdim allahtan eşim kızmadı dedim bide bunun üzerine bağırmasa ki haklı aslında.allahtan yavruma bişeycik olmadı.nazar değiyo ya yemek yediğimiz yerde kadını tavlayabilmek için ne kurlar yaptı sonunda tavladı kadında bayıldı ona dağıttı mavi boncuklarını herzamanki gibi.kanı çok sıcak biri pişttttt yapınca sırıtıyo hemencik.allahım hepimizinkileri korusun acılarını göstermesin kimseye.

yavru napıon, giray napıyo,kaçıncı dişinizi çıkarttınız, biz de başladık size yetişcez inşallah kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ya yazdım işte yeni gelebildim kendime sorma.giray uyuyo teyzesi 7 diş çıktı 8 yolda sanırım asabiyiz bu aralar çünkü:jeyyar:

Back
X