• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Ekim Anneleri

leylacım bıldırcın yumurtasını doktora sorup versen daha doğru olur ama ben nasıl yaptığımı anlatayımm.normal haşlıyorum ama tavuk yumurtasına nazaran daha kısa sürede haşlanıyor...toplam 2 dakika falan...sonra soyup sarısını veriorum fındık kadar sarısı..2 hafta boyunca hergün veriorum 1 hafta ara veriyorum...mamasının içinede peynir koymuyorum tamer pek sevmiyor beyaz peyniri...daninonun taze peynirlerinden veriorum günde 1 tane küp içinde olanlar varya sarı pembe onlardan..çoğu kişi yoğurt diye bilir ama taze peynir üzerinde de yazar zaten.

yeşimmm kıss ben sana geçendee sorduummm senin kızın gircekmiydi sbs yee :uhm:

okudum canım ama cevap yazamadıydım bizim bilgisayar çökmüştü yeniden formatladılar falan ama site çok zor açılyo sayfalar falan bir türlü gelmiyordu yazdıklarımda ulaşmıyordu anca yeniden formatladılarda siteye gelebildim
benim kız seneye girecek sbs ye bir senemiz daha var ama calışmalarına bu seneden basladık dershane denemeler falan neyse yazın biraz rahat olucaz ama bu seferde yaz okulu var ingilizce ders almayı düşünüyor inan çocuklar büyüyünce sorunlarıda büyüyor

hoşdulduummm zambakcımm Şeniz
walla biz iyiyiz asıl haberler sendee naptıınn lenn nasıl geçtiii delikafadulden götürdün müüü künefeleriiiiiiiiii anlat heleee delikafadulden

götürmemmi beeeeeeee sabah aç karnuna bile yedim gene olsa gene yerim cokacimcoook

okudum canım ama cevap yazamadıydım bizim bilgisayar çökmüştü yeniden formatladılar falan ama site çok zor açılyo sayfalar falan bir türlü gelmiyordu yazdıklarımda ulaşmıyordu anca yeniden formatladılarda siteye gelebildim
benim kız seneye girecek sbs ye bir senemiz daha var ama calışmalarına bu seneden basladık dershane denemeler falan neyse yazın biraz rahat olucaz ama bu seferde yaz okulu var ingilizce ders almayı düşünüyor inan çocuklar büyüyünce sorunlarıda büyüyor

evet yaa şimdi kolay :delphin: okul başlayınca dersleri sınavları kursları oy oyy oyyy kafamçokkarıştı Allahtan babamız çok ilgili ve sabırlı çocukların eğitiminde benden daha çok etkin olcak o yüzden biraz daha içim rahat delikafadulden

Son düzenleme:
götürmemmi beeeeeeee sabah aç karnuna bile yedim gene olsa gene yerim cokacimcoook

aç karına bende tatlı yemeyi severim tabii böylelikle kilo vermeside zor oluyo hatta hiç verilmiyor

evet yaa şimdi kolay okul başlayınca dersleri sınavları kursları oy oyy oyyy Allahtan babamız çok ilgili ve sabırlı çocukların eğitiminde benden daha çok etkin olcak o yüzden biraz daha içim rahat

bizim babamızın ilgili ve alakalı olduğu tek nokta" kimin kızı aynı babası çalışkan babanın çalışkan kızı olur" kısmından öteye gitmez bu yüzden her konu benim üzerime kalıyo yiğitten önce kolaydıda bu sene çok zorlandım iki çocuk birden

hadii lenn sabah sabahh hemdee :dilcikar: al sanaa :tomato:

gülçe naptıı orası sıcak şimdi soğuk etkiledimii..kulağı nasıl doktora götürseydin orda huzursuzluğu devam ediomu :uhm:

gülçe gezdi gezdi gezdiiiiiiiiii keyfi yerindeydi herkesin kucağındaydı tabi iki dişi çıktı 3. 4. de yolda kulağını kaşımıyo ama haftaiçi yine de doktora gidcez bakalım nasıl olmuş tamer nasıl oldu kocaman olmuştur şimdi yaa alkisalkisalkis

iki dadika suraya oturdum yiğit ablasının ağzına bi kafa atmış üst dudağını patlatmış buz koyduk ağlıyo ben çıkıyorum ilgileneyim sonra görüşürüz

aç karına bende tatlı yemeyi severim tabii böylelikle kilo vermeside zor oluyo hatta hiç verilmiyor

bizim babamızın ilgili ve alakalı olduğu tek nokta" kimin kızı aynı babası çalışkan babanın çalışkan kızı olur" kısmından öteye gitmez bu yüzden her konu benim üzerime kalıyo yiğitten önce kolaydıda bu sene çok zorlandım iki çocuk birden

gel seni de götüreyim beraber künefecide kahvaltı yaparız

aaa şevval gülçenin halayını çekmiyormuyuz :teytey: :teytey: :teytey: nice aylara nice yaşlara sağlıkla

çekiozdaa :teytey: ben çokk yorulduummm beee :bbo: hem diyett hem halayy hemmdee hatunn götürmüşş künefelerii halimm kalmadııı kafamçokkarıştı bende künefee istiomm ama yimiceeemm iştee yimicemm kötükedihüso 1 kilo daha gittii 68e düştüm:lepi: tamere hamile kaldığım kiloma 1 kilo aldıı delikafadulden ben şöylee hafif hafif oynasam olur demii şurlarda zemuszemus

allah kolaylıık versin..benim eniştemde öylee oğlanın dersleri birde ikizlerr dua et senin 1 tanee ufaklıkk :çok üzgünüm:
gülçe gezdi gezdi gezdiiiiiiiiii keyfi yerindeydi herkesin kucağındaydı tabi iki dişi çıktı 3. 4. de yolda kulağını kaşımıyo ama haftaiçi yine de doktora gidcez bakalım nasıl olmuş tamer nasıl oldu kocaman olmuştur şimdi yaa alkisalkisalkis
len o kadar gezdi çocuk alışmıştır şimdii nasıll duruoo evdee kaydirigubbakcemile3 dişlerde çıkmışş gözünüz aydınn :lepi:
tamer kocaman bişee yaa kaydirigubbakcemile3 iyice büyüdü acaip tatlıı bişee olduu tam yemelikk tamm cokacimcoook
iki dadika suraya oturdum yiğit ablasının ağzına bi kafa atmış üst dudağını patlatmış buz koyduk ağlıyo ben çıkıyorum ilgileneyim sonra görüşürüz
geçmişş olsuun yaa :1shok:
gel seni de götüreyim beraber künefecide kahvaltı yaparız

ısrarr etmeyinn ben gelememmm dağıtırım orayıı kaydirigubbakcemile3 çok pis diyetteyimmm kaydirigubbakcemile3 siz gelirken bana 3-4 porsiyon getiriiinn yeterr kaydirigubbakcemile3

ya efe kaana geçmiş olsuunn :çok üzgünüm: kurtulamadık şu hastalıktan yaa nasıl bişemişş bu böylee off offf :çok üzgünüm:

çekiozdaa :teytey: ben çokk yorulduummm beee :bbo: hem diyett hem halayy hemmdee hatunn götürmüşş künefelerii halimm kalmadııı kafamçokkarıştı bende künefee istiomm ama yimiceeemm iştee yimicemm kötükedihüso 1 kilo daha gittii 68e düştüm:lepi: tamere hamile kaldığım kiloma 1 kilo aldıı delikafadulden ben şöylee hafif hafif oynasam olur demii şurlarda zemuszemus

maşallah sana ben de kilo alıyom durmadan ne güzel

hem biliyomusunuz biz de 8 ayı bitirdik bugün :nazar:
gülçenin 8 ayı hayırlı olsuun:teytey::teytey::teytey:

ayyy canım ya geçmiş olsun.benimde yeğenim burda hiç yalnız bırakamıyoruz beraberkaydirigubbakcemileaynen böyle saçını çekiştiriyor:mymeka:aynen böyle kafasına vuruyorŞenizve ayyynen böyle sarılıyorum diye boğuyor.canım benim tek torundu şimdi feyza gelince çok sarsıldıkaydirigubbakcemile3

Back
X