• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Ekim Anneleri

du ağşama herifin telden bi ariiim bkim nettilerfisfisfis

gez anam gez, benim için de gez, ya bize heryer yakın, antalya bile yakın, fethiyeye git, marmarise git izmire git, canın nereyi çekiyosa oraya git, git de para nerde :çok üzgünüm: günübirlik rezil oluruz ya en aşşa 2 gün kalmamız lazım ki bişeye benzesin, hadi önceden 2 kişiydik de sorun olmuodu, şimdi olmaz, memurluğa ilk başladığım yıl cumadan binip pazardan dönmüştük, marmarise gittimiştik, hatta polis evinde kaldıydık orda, denizi görüyoduk misler gibi, len benim herif de afyonlu, ama benimki ilçesinden, seninki neresinden lan,
uleeeeeeeeee ne yakışıklı olmuş len bu sıpa :nazar: biz de 15 mayısta kestirdiydik, bubamın makinesi var onlan 5 numaraya tutturduk, şimdik uzadı, dayısının düğününe kadar artistik oluciz bayaa, düğünden sora bi daha kestircem, sora bi de eylülde kestircem, kıışın kestiremeyiz zaten, ama siz uzun kestirmişiniz yaa, azık kısa etsenizya, sıcakta bunalır eray len

he anam benimki de ilçeden sandıklı dan siz nerdensinüz akraba çıkmayakkaydirigubbakcemile3

kız dedim ya kıyamadım ben oğluşumun saçına amerikan yaptıkyerimseniben

şimdik gördüm keratayı maşallah:nazar: bende tıraş ettik deyince hepsini kestin zannettim nasıl kıydın o saçlara dicektim..zaten tatlıydı şimdide pek bi yakışıklı olmuş..bizde kısmet olursa haftaya gitcez tatile bıcı bıcı yapcaz oğlumla..neler götürüon eray için de hele bakiim bişi unutmiyim bende..

kız öle çok özel şeyler almadım
şu huggi..s in mayo bebek bezlerinden aldım güneş kremi aldım bi de ona özel simit aldım
gerisi evden kıyafet bissürü özellikle askılı şort filan normal bez şampuanı bornozu filan:uhm:

zeynepp canımm alıntıyı siler misin dediydim ama görmedin hrhald
resimleri alıp başka yerlerde kullanıyolarmış kalmasın olur mu?

herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben
canım benim ya,çok kötü oldum mesajını okuyunca:çok üzgünüm: geçmiş olsun..annelik çok güçlü olmayı gerektiriyo gerçekten.inşallah bugünlerde geçecek..ilerde sıpalara anlatacağımız anı olarak kalacak hepsi..gece ateşi yükseldimi cemrenin?şimdi nasıl peki?
patoşum sen gece tahılları veriyonmu, benim sıpanın da bazen öyle iğrenç kokuyo ki kakası evelki gün gece tahılı hazırlarkene birden kakasının kokusu gelir gibi oldu burnuma, mamasını bi kokladım aaaa ondan kokuyomuş, iiiiiiiiiiiirençççç -tatlicadiarzu- ay bu senin oğlan da beni öldürcek ha, meme die peşinden koşuyo ha :roflol::roflol: biz de bu aralar seninkine benzer bişi örendik, biliyon biz meme emmiyoz, bırakalı çok oldu :çok üzgünüm:ama 3-4 gündür kucağımda göğsüme yaslanıyo, ben de poposundan pışpışlıyom öle uyuyo, araara da öpüşüyoz tabi, hiç rahatsız olmuo öptüm die, daha bıyık altı gülümsemeye başlıyo, kendi kendine türkü çığırıyo bazen kaydirigubbakcemile3 bazen koltuk altıma kadar sokuyo kafasını kokumu duymak istiyo zaaar opuyorumnanaktan çok canavar oldu bu sıpalar yaa :asigim:
evet canım gece yatmadan tahıllı mama veriyorum..ama dr.un verdiği ilacı kullanmaya başladığımızdan beri koku falan yok:sm_confused:normalde kaka yaptığı an o keskin kokuyu duyup anında altını alıyodum.özellikle son 4 gündür çocuğun kaka yaptığını anlamıyorum..hemde kucağımda oynaşıyoz yani duymamam imkansız.:uhm:2 gündür badilerine kadar çıktı kakası ben altını alana kadar 1 sa öyle beklemiş kuzum:tomato:
demek seninkide kucakta huzur arayanlardan.yerim ben onu yaa.ayy bunlar büyüdükçe sevimlileşiyolar yaa..kokunu duymak istiyo işte..benimkide memmee diye peşimden niye koşuyo sanki..orda zevk yapıp uykuya dalmak içinkaydirigubbakcemile3.çünkü tıka basa yedirsemde memmee diyo.zaten bende de süt neyin kalmadı ki..3-5 çekiyo ama gerisinde süt geliyomu hiç bilmiyom:1no2:onun amacı keyif yapsın işte
bebekler hakkaten insanı delirtir
benimki başlarda çok güzel yoğurt yerdi şimdi yemiii zorlamıyom
ama mamasından hiç vazgeçmedim benimki anne sütünü 40 gün zor aldı
gün içinde 3 4 defa vermeye çalışıyorum 90 100 ne olursa
tatlı birşey yemii benim sıpa hele de pekmezli olursa
bugün yeniden yoğurt mayalayıp deniycem

aynen ben de katiyen yediremiyorum yoğurt.neler denedim..ııı-ııh ağzını sımsıkı bi kapatıyo.asla açmıyo.zorla sokunca da kaşığı öğürüyo.ağlıyo:kızgın:sütten yaptım,mamadan yaptım,babymix verdim,bunların herbirini meyve püresi ya da bebe bisküvisiyle karıştırdım...yok yine de sevmedi.bende uzun zamandır vermiyorum yoğurt.bugünlerde yine denicem bakayım belki yer çok üzülüyorum

şu huggi..s in mayo bebek bezlerinden aldım güneş kremi aldım bi de ona özel simit aldım
gerisi evden kıyafet bissürü özellikle askılı şort filan normal bez şampuanı bornozu filan:uhm:

canımcım öncelikle maşallah çok tatlı olmuş oğlun.bebek simidini nasıl aldın canım?müsait olursan resmini falan koyarmısın.ben geçen haftasonu bi alışveriş merkezinde mağazada gördüm .. kolluk ve simit..altı ayaklı..hemde sünger bob luydu çok hoşuma gitti.kadın bunlar 8-9 aylık bebeklere uygun değil dedi.kayar düşer falan dedi.tırstım bende.daha küçüklerinide bulamadım..nette bakıyorum bazısında 6 aydan büyüklere olur diyo.kafam karıştı:uhm:
ayrıca iyi tatiller dilerim..umarım çok güzel zaman geçirirsinŞeniz

oyy oyyy oyyy küçük adam olmuş bu ya maşallah:nazar:bizde saç az olduğundan seneye kısmetse traş oluruz artıkdelikafadulden
mama sandalyeleri aynı demek eee nede olsa Ekim anneleri dimiiiiiiyerimseniben
canım iyi tatiller sana bol bol eğlen diyemiyorum bol bol dinlen ve yüz bizim yerimizede:a015

teşekkür ederim zeynepcim valla yaz ayları için saçsız olmak daha iyi aslında bakma sen kıyamıyom ben kazıtmaya
de resmi siliyom şimdik misafir gelmiş alıntıyı silebilecen müü??:((

yaa canım içerideydim gördüm yazdığını silmeye uğraşıyorum ama olmuyo niyeki?

selam bacılar... anammm dün gece ne sıcaktı.. pöfff... bu sabah biraz daha iyi gibi..
dün akşam üzeri konyaltı beach parka gittik.. elayı çakıl taşlarına oturttuk önce ağladı sonra sevdi oynadı. ama deniz ısınmamış kuzular.. girmedik yani..

kızlar ayrıca elanın üst dişide göründü.. canım kuzum incilerini diziyor.maşallah.. geçenlerde ishal olmuştu ya muhtemelen diştendi..

yavrum sen kalanları ne diye yediriyon bebeye, ne kadar yedi tamam bitti, sora başka bişi ver, bak ben ne ediyom, benim sıpa bulamaç kahvaltıdan pek hazzetmiyo, o yüzden fazla çeşit koymuyom, yumurta sarısı, peynir, 1 çay kaşığı tereyağ, 2 mama kaşığı da milupanın 8. aydan itibaren olan kahvaltısını sıcak suyla iice karıştırıp bulamaç yapıyom onu yediriyom ardından 120lik veya 90lık mama veriyom, ardından da su veriyom, mamayı kahvaltıya karıştırınca yememeye başladı o yüzden ayrı veriorum bu ara, kahvaltının içine de karıştırılabilir, ama sonrasında bol su vermek gerekiyo, 2 saat kadar sora yarım muzu çatalla eziyom, geceden mayaladığım yğurdunun içine koyyom, 1 mama kaşığı da gece tahıllarından karıştırıyorum, kıvamını koyulaştırmak için, onu da o şekil yediriyom, 2 saat kadar sora da çorbasının içine 1 dilim bebe ekmeği ufalayıp veriyom, içine de 1 tatlı kaşığı zeyitnyağ koyyom, ardından da yine 120lik yada 90lık mama veriyom, sora yine su, ikindi vakti meyve püresi veriyom kalan yarım muzu çatalla ezip pürenin içine karıştırıyom, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı pekmez ilave ediyom, akşam da 120lik mamaya gece tahıllarından karıştırıp veriyom, benimkisi biberon alıyo, bak eğer seninki biberon almıyosa başka bişeylerle kıvamını koyulaştırıp verebilirsn, mesela kahvaltısının içine yada çorbasının içine karıştırabilirsin, yada gece tahıllarıyla birlikte karıştırabilirsin, benim sıpa acayip su içiyo, çok susuyo zaar, 250ml lik biberonumuz var onu bitiriyoz bi de 100 ml kadar daha içiyoz, yemeklerden sora ben dönüp dolaşıp su veriyom, bu ara hava çok sıcak çünkü, gece 1 gibi 120lik mama sabah 5 gibi bi 120lik mama daha veriyoz, günlük mönümüz böle, susamıyosa içmiyodur belki, yada suyun tadından hazzetmiyo olabilir, ama su içmesi lazım aslında, hele bu sıcaklarda, meyve sularıyla karıştırıp vermeyi denesene, belki o zaman içer
iboşş bacım bizim doktor devam sütü vermek gerekiyor diye bir şey yok demişti.. ben emzirdiğim için mi dedim hayır dedi. normalde hiç emmese de böyle bir durum yok dedi..:olmaz:
iyi gecelr ekim analrı , yarın son gün gelişim raporlarını veriyorum. sonrada oğlumla birlikte inşallah güzel bir yaz taili geçircem. ne zamn böyle beraber vakit geçireceğiz diye heves etiysem benim sıpacık hasta oldu. şimdi de öksürdü yine.ağladı ağladı boğazını gıcıkaldı öksürüyo. inşallah artmaz öksürüğümüz gıcıklanmada kalır. hasta bebişlere geçmiş olsun.allah annelerine sabır bebişelre şifa versin :Saruboceq:
geçmiş olsun canım umarım iyi bir tatil geçirirsiniz..kaydirigubbakcemile5
oyyyyyyy canım çok iyi anlıyom seni :teselli:ben de tam zamanında planlamışız diyom tatili çünkü eray la fıttırmak üzereydim:bbo:
canım izmire yakınsınız bi haftasonu atlayın günübirlik gidin gelin keşkem izmire gitseydik buluşurduk da orda
canım benim biz antalyaya gidiyok taaa marttan rezervasyon yaptırdıydık baya indirimli geldi 5 yıldızlı otel ama kişi başı 49 a ayarladıydık
ama önce eskişehre gidicezz 2 gün orda kalacam çok ösledim üniversitemi yurdumu eskişehrimin caddelerini sokaklarını pazarlarını....:gitme:
sonra da afyona uğrıcaz benimkinin akrabaları orda benim herüf afyonlu da
ordan da ver elini akdenizin suları:delphin:
artıkın 5 temmuz gibin görüşürük çünkü pc yi götürmicez orda da net bulcamı sanmıyom ama belli de olmas arada cee diyebilirim belkü:uhm:
ohhh sefan olsun şekerim...kaydirigubbakcemile5
ne çabukkk..:umursamaz:

şekerimm sinek böcek ısırığı için krem. yanık kremi.. yolda sıkılmasın diye bir en çok sevdiği oyuncağı bir de yeni bir oyuncak.... bunları bir sitede okumuştum tatile gideceklere tavsiyeler..

canımcım öncelikle maşallah çok tatlı olmuş oğlun.bebek simidini nasıl aldın canım?müsait olursan resmini falan koyarmısın.ben geçen haftasonu bi alışveriş merkezinde mağazada gördüm .. kolluk ve simit..altı ayaklı..hemde sünger bob luydu çok hoşuma gitti.kadın bunlar 8-9 aylık bebeklere uygun değil dedi.kayar düşer falan dedi.tırstım bende.daha küçüklerinide bulamadım..nette bakıyorum bazısında 6 aydan büyüklere olur diyo.kafam karıştı:uhm:
ayrıca iyi tatiller dilerim..umarım çok güzel zaman geçirirsinŞeniz

teşekkürler canım ben hep..burda.com dan aldydım ama baktım şimdi kalmamış benzeri başka model var canım bu ayaklı oturaklı bundan düşmezler
sporbw34087.jpg

Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr

neyse ben kaçar oğluş uyandı karnını doyuram kıymalı patates yaptıydım yesin de lüp lüp et olsun sıpacanıma:))

he anam benimki de ilçeden sandıklı dan siz nerdensinüz akraba çıkmayakkaydirigubbakcemile3

kız dedim ya kıyamadım ben oğluşumun saçına amerikan yaptıkyerimseniben

yavrım benim herif başmakçıya bağlı, yanlız başmakçılan dinarın ortasında bunun köyü, akraba deeliz kanımca, yoğsan ne iyi olurdu len, ilk defa herifin sevdiğim bi akrabası olurdu :roflol::roflol: şaka bi yana herif burda olduğundan pek grmüyoz köydekileri, genel anlamda kimseye gıcığım yok ama görümceye kinlendim doğum sorası :kızgın: len ben de modelli kestireceydim de, bu sıpa saçını başını yoluyodu, sıkılıyodu zaar, biz de 5 numaraya tutturduk, soğna uzadı zaten,
canım benim ya,çok kötü oldum mesajını okuyunca:çok üzgünüm: geçmiş olsun..annelik çok güçlü olmayı gerektiriyo gerçekten.inşallah bugünlerde geçecek..ilerde sıpalara anlatacağımız anı olarak kalacak hepsi..gece ateşi yükseldimi cemrenin?şimdi nasıl peki?
evet canım gece yatmadan tahıllı mama veriyorum..ama dr.un verdiği ilacı kullanmaya başladığımızdan beri koku falan yok:sm_confused:normalde kaka yaptığı an o keskin kokuyu duyup anında altını alıyodum.özellikle son 4 gündür çocuğun kaka yaptığını anlamıyorum..hemde kucağımda oynaşıyoz yani duymamam imkansız.:uhm:2 gündür badilerine kadar çıktı kakası ben altını alana kadar 1 sa öyle beklemiş kuzum:tomato:
demek seninkide kucakta huzur arayanlardan.yerim ben onu yaa.ayy bunlar büyüdükçe sevimlileşiyolar yaa..kokunu duymak istiyo işte..benimkide memmee diye peşimden niye koşuyo sanki..orda zevk yapıp uykuya dalmak içinkaydirigubbakcemile3.çünkü tıka basa yedirsemde memmee diyo.zaten bende de süt neyin kalmadı ki..3-5 çekiyo ama gerisinde süt geliyomu hiç bilmiyom:1no2:onun amacı keyif yapsın işte

aynen ben de katiyen yediremiyorum yoğurt.neler denedim..ııı-ııh ağzını sımsıkı bi kapatıyo.asla açmıyo.zorla sokunca da kaşığı öğürüyo.ağlıyo:kızgın:sütten yaptım,mamadan yaptım,babymix verdim,bunların herbirini meyve püresi ya da bebe bisküvisiyle karıştırdım...yok yine de sevmedi.bende uzun zamandır vermiyorum yoğurt.bugünlerde yine denicem bakayım belki yer çok üzülüyorum
yavrum yağız keyfin kralını yapıyo yav anasının memesinde uyumak ne zevk ben bile yatıyom bazen anamın memesine bekaydirigubbakcemile3
selam bacılar... anammm dün gece ne sıcaktı.. pöfff... bu sabah biraz daha iyi gibi..
dün akşam üzeri konyaltı beach parka gittik.. elayı çakıl taşlarına oturttuk önce ağladı sonra sevdi oynadı. ama deniz ısınmamış kuzular.. girmedik yani..

kızlar ayrıca elanın üst dişide göründü.. canım kuzum incilerini diziyor.maşallah.. geçenlerde ishal olmuştu ya muhtemelen diştendi..

iboşş bacım bizim doktor devam sütü vermek gerekiyor diye bir şey yok demişti.. ben emzirdiğim için mi dedim hayır dedi. normalde hiç emmese de böyle bir durum yok dedi..:olmaz:

geçmiş olsun canım umarım iyi bir tatil geçirirsiniz..kaydirigubbakcemile5

şekerimm sinek böcek ısırığı için krem. yanık kremi.. yolda sıkılmasın diye bir en çok sevdiği oyuncağı bir de yeni bir oyuncak.... bunları bir sitede okumuştum tatile gideceklere tavsiyeler..
yavrum bilmiyorum da süt kemik gelişimi için çok önemli, anne sütü almıyo mesela, e normel inek sütü de veremezsin, bu durumda en uygunu mama oluo a.s bu arada yeni inciniz de hayırlı uğurlu olsun, hatır huutur yersiniz artıkın Şeniz
Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr

yavrum senlen ben beklicez topiciy anlız diilsin bak ben varım :teselli:

teşekkürler canım ben hep..burda.com dan aldydım ama baktım şimdi kalmamış benzeri başka model var canım bu ayaklı oturaklı bundan düşmezler
sporbw34087.jpg

canım çok teşekkür ederim.benim alacağımda bu tarz gölgelikli.alayım bari düşmez bence de yaaopuyorumnanaktan

düşmez canım al bende böle bişi alcam...sonuçta yanlız bırakmıcazki :olmaz: heran yanlarında olcaz..Allahın izniyle bişicikler olmazkaydirigubbakcemile5

herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben

]ahh canım ya çok üzüldüm bende oltudayken aynen bunları hissediyordum.ama seninde az kaldı annenlere gidince rahat bir nefes alırsın.insan yalnız olunca bebeğin hastalıklarıda sıkıntılarıda kafanda büyüyor ama kalabalık bir ortamda daha mantıklı rahat düşünüyorsun.Rabbim tüm bebeklere ve cemreme sağlık versin inşaallah.opuyorumnanaktan

hani kimse yok:sm_confused:
pöff bugün öğlen oğlanı dışarı çıkardım şöle bi pazar gezdireyim dedim gezdik gezdik sonram bi ara yanımda kucağında bebeğiyle kadın geçti bebek emzik emiyodu birden erayın emziği aklıma geldi anam bi baktım emzik ağzında deil:1shok: pusete baktım yok:1shok:
bi an tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti onu bulamazsam kabuz başlıcaktı:1ninca:
çünkü eray başka emzik almıyı emziğinin aynısından aynı rengi filan bulup almıştım onu bilem almadıydı yenisiyle uykuya dalmadıydı illa eski emziği istiyo
neyse ben tutuştum yana yakına emzik aramaya başladım allahtan biraz geri yürüdükten sonra buldum
ya farketmeseydim ya da başkası alıp atsaydıkafamçokkarıştı
bi faciayı atlattım anlıcanız
eve gelip kaynattım sonra verdim şimdi sıpa cuk cuk emerek uyuyo:ecrin_bebek:

canım bizim arabadan oyuncaklarıyla puseti hiç eksik olmuyo zaten veledin
sinek kovucu bi elektrikli aletimiz var onu aldım ama krem almadıydım alayım canım saola.s.
yavrım benim herif başmakçıya bağlı, yanlız başmakçılan dinarın ortasında bunun köyü, akraba deeliz kanımca, yoğsan ne iyi olurdu len, ilk defa herifin sevdiğim bi akrabası olurdu :roflol::roflol: şaka bi yana herif burda olduğundan pek grmüyoz köydekileri, genel anlamda kimseye gıcığım yok ama görümceye kinlendim doğum sorası :kızgın: len ben de modelli kestireceydim de, bu sıpa saçını başını yoluyodu, sıkılıyodu zaar, biz de 5 numaraya tutturduk, soğna uzadı zaten,
yavrum yağız keyfin kralını yapıyo yav anasının memesinde uyumak ne zevk ben bile yatıyom bazen anamın memesine bekaydirigubbakcemile3yavrum bilmiyorum da süt kemik gelişimi için çok önemli, anne sütü almıyo mesela, e normel inek sütü de veremezsin, bu durumda en uygunu mama oluo a.s bu arada yeni inciniz de hayırlı uğurlu olsun, hatır huutur yersiniz artıkın Şeniz
:
tüh be keşkem akraba çıkaydık ben de aynı duygular içinde seni seferdim ama allahı var kocam tarafından bi görümcemi seferim:asigim:
bizimkinin de el hep saçda özellikle uyurken saçıyla oynaya oynaya uyuyo veletkaydirigubbakcemile3

Back
X