- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
herkese ii geceleeeerrr opuyorumnanaktan diicem ama :uhm: kimse yok :umursamaz: cemrem bugun sabhtan atesliydi yine.akşama dooru düzeldi allahıma binlerce kez şüğkür
öksürüğü ve hapsurması devam tabi :sm_confused: benm anlamadığım öksürük gece azar bunun gece kesilio :sm_confused: ptesi randevusu var.bakam doktorumuz buna ve enfeksiyon sonucuna ne diicek :Saruboceq: bugun sonucu cıktı.ptesi alıp doktora göstericez.alt katta hemşire var bizim.onşa konustuk.bitane cocuk nefroloğu bulucak en ii o anlar dio :çok üzgünüm:

canımsın...allah razı olsun gamzem yaaaa :çok üzgünüm:git yat tatlım belki dinlenirsin biraz dualarım seninleopuyorumnanaktan
hmmm CADIARZU bilmodum nisacım..demek ööleyken bööle yapabilioz CADIARZU yapiim ozaman CADIARZU canım allah namazını yaptığın duaları kabul etsin..seni kızına eşine ailene bağışlasın :Saruboceq:celencim kanama olsan da seccadenin üzerine otur ve sadece dua et.rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir.şimdi namaz kılacam sana da çok dua edecem canım yavrna bol şifa nasip etsin rabbm.ben de yalnızım şuan çok şükür şevval sena iyi.ama yalnız olunca öyle oluyo insan.iyi geceler canım
inşallah merancım inşallah :Saruboceq: atlatıcaz gecicek allahın izniyle..rtabbim beterinden korusun :Saruboceq: dermansız dert vermesin :Saruboceq:celenimm geçmişş olsunn yaa :çok üzgünüm: bütün gün cemre aklımdaydı ve hep dua ettimm Allahım onu korusun iyileşsin biran önce :Saruboceq:
CADIARZU bilmiodum saol canımın içi.kabak cok veriyorum ama diğerlerinden yemedi hiç...gecen tarhana yaptım kıymalı..boğazı falan yumusasın die.içine maydonoz kıydım birazda.malum iye nin bas düşmanı Çok üzgünüm çoookcelenim brokoli karnıbahar ve kabak idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelen birkaç şey.aklıma daha önce hiç gelmemişti söylemek :çok üzgünüm: bunları sık sık yedirsen diyorum :çok üzgünüm:
günaydın millet..
celen cemre naıl oldu inşallah ateşi çıkmamıştır gece..biraz daha iyi olur inşallah..
olmazsa biraz dışarı çık deişiklik olur hava da iyi..ooff elimizden bişi gelmioki naapalım yaaa:gitme:
cok şüğkür bugun daha ii :Saruboceq:Gunaydin kizlar naber cemre nasil oldu hasta bebisler iylesmistir ins rabbim sifa versin
valla bi düzelemedi.ilk 6 ay süper gecti..suratına kar yağarken bile gecenin bi ayazında sokakta dolastı..ne zaman ek gıdaya gectik emmeyi azalttı ve 6. ayını doldurdu o zaman basladı hersey :çok üzgünüm: napalım buna şükür...düşünüyorumda şu saatte hastane köşelerinde ne anaların içleri sızlıo..allahım önce onşara sonra benm kızıma şifa versin :Saruboceq:celen cim phatosh cum ikinize de çok geçmişler olsun
üffff:gitme: cemre kuzum bi türlü kurtlamadı hastalıktansenağlama inş allah biran evvel şifa verir kuzucuklara:Saruboceq:
:
yok yükselmedi patoşum allaha şükür..2 saatte bir ölçtüm.sadece askılı badisiyle yatıdım.üstünede carsaf örttüm..35,6 36,0 arası dolastı atesi a.scanım benim ya,çok kötü oldum mesajını okuyunca:çok üzgünüm: geçmiş olsun..annelik çok güçlü olmayı gerektiriyo gerçekten.inşallah bugünlerde geçecek..ilerde sıpalara anlatacağımız anı olarak kalacak hepsi..gece ateşi yükseldimi cemrenin?şimdi nasıl peki?
[[/B]
lezize teezen yesin seni..su kafamın bulanık haliden bile güldürdün ya sen beni allahta seni güldürsün emi lü lü lü lü lü kaydirigubbakcemile3Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr
ammmiiiinnnnnn :Saruboceq: haklısın nihalcim hiç mantıklı düşünemiyorum artık..biraz kalabalık banada kızımada ii gelicek zemuszemus]ahh canım ya çok üzüldüm bende oltudayken aynen bunları hissediyordum.ama seninde az kaldı annenlere gidince rahat bir nefes alırsın.insan yalnız olunca bebeğin hastalıklarıda sıkıntılarıda kafanda büyüyor ama kalabalık bir ortamda daha mantıklı rahat düşünüyorsun.Rabbim tüm bebeklere ve cemreme sağlık versin inşaallah.opuyorumnanaktan