Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar inanılmaz moralim bozuk 2 gündür.eylül beni iyice reddetti.emmiyo.biraz önce de sinirlendim yalancı memeyi ağzına ittirdim yavrumun canı yandı ağladı.kuzum.benim canım ondan daha çok yandı inanın.onun için istiyorum sağlığı için ama o emmek istemiyo.çok az sütüm var ama olsun o azcık süt göğsümde heder olacağına meleğimin miğdesine gitsin istiyorum.zaten hep benim yüzümden oldu.ek gıdaya başlayınca çok araladım emzirmeyi.onun için vicdanım yanıyo.yani eskiden günde 10 defa emziriyosam şimdi 4 defa falan emziriyodum.yani çocuk soğudu sanırım.ama meme meme diye kendini yırtan bbebişler de varmış okudum geçmişi.oyyyyyyyyy valla içim daraldı napcam ya.saat 6 da kontrolümüz var.bakalım doktor ne diyecek.nolur Allah'ım eylül emsin nolurr
teşekkür ederiz canım.. bennde öyle bir şey takıcam..a.sarikancım çok geçmiş olsun artık alışıcaz bu düşme kalkmalara artık durdukları yerde durmuyolar..Allah beterinden saklasın..ben nazarlık takıyorum evde takmıyorum ama dışarı çıkarken mutlaka takıyorum.nazara inanırım...nazarlığın yanında ayetel kürsi'de war..efekaanda çok çabuk nazar oluyo annesine çekmiş heralde yıldızı düşük..
mewlam hepsini koru sun
teşekkürler canım.. iyi şimdi çok şükür..çok çok geçmiş olsun arıkancım.nazar oluyo annenin dediği gibi.yavrum nasıl şimdi?umarım iyidir.eylül gündüzleri artık emmiyo.geceleri de emmiyo.yani bu durum 2 gündür var.ama napalım.onların canı sağolsun yeterki.yapacak bişi yok.hem en kaliteli anne sütü ilk 6 ay olanmış.onu da biz atlattık şükür.şimdi doktora danışıp beslenme proğramı alacam bakalım.ben gündüz mama vermiyorum.çorba,yoğurt,meyve idare ediyoruz .şimdi daha da çok vermem lazım çünkü iboş galiba günde 3 defa mama verşyo.ikindi,gece,bazen de sabah dimi iboş yanlış mıyım?neyse tekrar geçmiş olsun.inşallah hasta bebişlerimiz çabucak iyileşir çok güzell bir yaz geçirirler
inşallah olmaz :Saruboceq:Cok gecmis olsun arikancim yaa ins sonrdan bisey olmaz ben daha haceri hic yatakten kanapeden dusurmedim ins da dusmez bi iki kere otururken dengesini saglayamayip arkasina gittigi oldu agladi bide basigin kenarina vurdugunda agladi nasil insanin ici yaniyo dimi allahim korusun yavrulari ben nazarlik hic takmadim nazara cok inanirim ama nazar boncuguna inanmam hep dua okurum bide masaalah demek cok onemliymis bi amca demisti bebeginui biri sevdikten sonra masallah demezsse sen de oda sende duyup desin demisti
:roflol::roflol: ben de merak ettim aslında..:roflol:ay kızlar hep aklıma geliyorda bir türlü soramadım.bu topiği açan hosstes miydi neydi nerde acaba yaakaydirigubbakcemile3
off bende emmemesinden şikayetçiyim ya.çok üzülüyorum.son 1 haftadır çok isteksizçzorla emziriyom ağlıyo busefer.günde en fazla 4 sefer emiyo.gecede 2 sefer.gece gzl emiyo ama .gündüzleri öylesine.yan oyun oynuyo onada emmek denirse tabi
Nihalcim insallah gidersek gezeriz ama hic sanmiyorum benim sansimdan midir nedir anlamadim hersene mutlaka giderlermis biyerlere ama biz evlendik w sene olacak biyere adim atamadik islerin yogunlugunda esim kismetinle geldin diyo islerimiz acildi diyo laf iste akli olan esnafla evlenmez ben yandim eller yanmasin evlilikten hic bisey anlamiyorum sadece eve mahkum bi hizmetci gibiyim temizlik yap yemek yap yat kalk ayni
kızlar inanılmaz moralim bozuk 2 gündür.eylül beni iyice reddetti.emmiyo.biraz önce de sinirlendim yalancı memeyi ağzına ittirdim yavrumun canı yandı ağladı.kuzum.benim canım ondan daha çok yandı inanın.onun için istiyorum sağlığı için ama o emmek istemiyo.çok az sütüm var ama olsun o azcık süt göğsümde heder olacağına meleğimin miğdesine gitsin istiyorum.zaten hep benim yüzümden oldu.ek gıdaya başlayınca çok araladım emzirmeyi.onun için vicdanım yanıyo.yani eskiden günde 10 defa emziriyosam şimdi 4 defa falan emziriyodum.yani çocuk soğudu sanırım.ama meme meme diye kendini yırtan bbebişler de varmış okudum geçmişi.oyyyyyyyyy valla içim daraldı napcam ya.saat 6 da kontrolümüz var.bakalım doktor ne diyecek.nolur Allah'ım eylül emsin nolurr
yine iş dimicanım bitmezsırnaşık şeySelam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is
selam kızlar.. :sinifsinif:dün akşam üzeri çok moralim bozuldu. elayı kanepeye oturtmuştum önüne de orta sehpasını çekiyorum. neyse oraya oturttum bende elimi yıkamaya gittim.. o anda küt diye bir ses ve birden ağlama sesi. mafoldumbenhemen koştum ela düşmüş kafasını sehpaya vurmuş.:çok üzgünüm:. oyy yavrum içim gitti.. hemen aldım elini yüzünü yıkadım sakinleşsin diye dolaşırken bir baktım kaşında bir kızarıklık var. şişme olabilir diye hemen buz aldım oraya sürmeye çalıştım.. off allahım insanın içi ne kötü oluyor.:çok üzgünüm:
sonra biraz sakinnleşti bende o arada nette kafa çarpmalarını okuyordum. kadının biri doktora yazmış bebeğim kafasını çarptı diye. o da bu konular çok önemlidir demiş. mutlaka doktorunuza ulaşın demiş.. beşinci kattan düşme ile yere düşüp çarpma arasında travma açısından fark yokmuş.. hatta yürüteçten düşen bir çocuğun başına geleni anlatmış.. anammmm bunları okuyunca çok kötü oldum.:çok üzgünüm: hemen doktorunu aradım. o da kaşında açılma var mı dedi. bayıldı mı dedi. yok dedim. kusarsa huzursuzluk lursa bir de gece emdiği saattte kalkıp emmezse getirin tomografi çekelim dedi..senağlama
şükürki kusama filan olmadı. :Saruboceq:ama ben iki saatte bir gece uyandırıp emzirdim. emmesi blincinin açık olduğunu gösteriyormuş. bu geceyi atlattık inşallah başka bir sorun olmaz..
nasıl bir acı korku allahım kimseyi evladından ayırmasın.. çok üzüldüm ağladım. senağlama
annemde şu çocuğa bir nazarlık tak deyip duruyordu. bende çatal iğne açılır diye korkuyorum siz takıyor musunuz. ya da başka bir şey. yalnız bende gün boyu aklıma geldikçe okur dua ederim..:Saruboceq:
inşallah daha da iyileşecek kuzun..allahım korusun onları..:Saruboceq:
anaaa vallahi temiz kalplisin.:1shok: hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur.a.s
sağol canım allah razı olsun..opuyorumnanaktan
canım anlıyorum ama artık çok küçük değillerki.. emmeyi bıraksalarda çok kafana takma derim. elada sadece geceleri emiyor zaten sadece..a.s bak eylül gündüzleride emiyormuş. daha ne olsun annesi..![]()
çok çok geçmiş olsun arıkancım.nazar oluyo annenin dediği gibi.yavrum nasıl şimdi?umarım iyidir.eylül gündüzleri artık emmiyo.geceleri de emmiyo.yani bu durum 2 gündür var.ama napalım.onların canı sağolsun yeterki.yapacak bişi yok.hem en kaliteli anne sütü ilk 6 ay olanmış.onu da biz atlattık şükür.şimdi doktora danışıp beslenme proğramı alacam bakalım.ben gündüz mama vermiyorum.çorba,yoğurt,meyve idare ediyoruz .şimdi daha da çok vermem lazım çünkü iboş galiba günde 3 defa mama verşyo.ikindi,gece,bazen de sabah dimi iboş yanlış mıyım?neyse tekrar geçmiş olsun.inşallah hasta bebişlerimiz çabucak iyileşir çok güzell bir yaz geçirirler
Selam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is
ay kızlar hep aklıma geliyorda bir türlü soramadım.bu topiği açan hosstes miydi neydi nerde acaba yaakaydirigubbakcemile3
off bende emmemesinden şikayetçiyim ya.çok üzülüyorum.son 1 haftadır çok isteksizçzorla emziriyom ağlıyo busefer.günde en fazla 4 sefer emiyo.gecede 2 sefer.gece gzl emiyo ama .gündüzleri öylesine.yan oyun oynuyo onada emmek denirse tabi
ben geldim kimse yok muuuuuuuu :jeyyar:
ben warım bendelikafaduldendelikafadulden hoşgeldin..
eylül nasıl iyimi dişi çıktımı sen napıosun anlat heledelikafaduldendelikafadulden
eylül iyi teyzesi çok şükür bi sorunumuz yok :asigim: mutlu ve sağlıklı bi şekilde devam ediyoruzdişi çıkmadı malesef yaaa ben de heyecanla bekliyorum ama babasına çekmiş sanırım eşim 1 yaşında çıkarmış kafamçokkarıştı ben eylül kadarken 3 dişim varmış kaydirigubbakcemile3
kaan napıyo dişi çıktı mıııı delikafadulden emekliyo muuuu delikafadulden
bizdede yok daha diş..emeklemiyo ama sürünüyo bıraktığım yerde bulamıyorum artık beş dakka durmuyo..hasta olmuştu çok şükür atlattık şimdi iyi we çok yaramaz teyzesi..çok yoruyo beni sürekli hareket halindekafamçokkarıştı
gamzecim geçmiş olsun neden hasta oldu
bademciği şişti bronşiti tekrarladı ..ama şimdi iyi çok şükür..geç yazıom kusura bakma mamasını yedirmeye çalışıom uyutcam sora kafamçokkarıştı
kolay gelsin canım ben de çıkıyorum görüşürüz umarım herkese selam söyle :gitme: