selamün hello len :gitme: anam kızı iileştirelim derken şimdide bronşioliti tekrarladı Çok üzgünüm çoook ay dellenecem artık Çok üzgünüm çoook nasıl öksürüo kuzum.acaip de cok hapsuruyo :çok üzgünüm: burnu akıo üstüne bide çişi hasta ne etcemi sasırdım artık :çok üzgünüm: allahım kızıma şifa banada sabır ve dayanma gücü ver :Saruboceq: yarın sabah doktorumuzda randevumuz var.hem kültür sonucunu göstericez hem aylık rutin kontrol hemde öksürüğünü göstericz.buyuk ihtimal ventolin vericek yine..inşallah yatırmaz :Saruboceq: gecen olduğunda havayla gecmedi die yatırmıstı :çok üzgünüm:
gözün aydın len leyla karısı Şeniz inşallah gidersiniz...cok gzl oralar..sanada deişiklik olur
ah canım yaaaaaa :1hug: gözlerim doldu zeynepcim...cok saol...allah razı olsun..allahım dularını okuduğun kuranı kabul etsin..seni eşine bebeğine ve ailene bağışlasın :Saruboceq:
eylülcüm nasıl üzülmiim..baksana bi yeri iileştirelim derken bi yerden hasta oluo cocuğum :çok üzgünüm: zaten kafam allak bullak bide bu hastalıklar..ama cok şikayet ettim snaırım burda olmaktan allahta al sana hastalık uğras sıkılmazsın dedi kızdı bana...rabbim aileme şifa versinde gözümde yok baska bişe :1no2: annemin gelmesine gerek yok eylülcüm artık.2 hafta sonra bugun allahtan bir mani olmazsa bi izmirde olucaz :Saruboceq:
:teselli: gecmiş olsun yaaaa noluoz olum toplucana nazara mı geldik ne :sm_confused: cok şükür hasarsız atlatmıssınız.canım ben senin dediğin gibi oturttuğumda kucağına kocaman kendi yattığım yastığı koyuyorum.üstündede ayıcıklı kılıfı var.ona bakcam derken düşmek aklına gelmio kaydirigubbakcemile3
inşallah zambakım inşallah :Saruboceq:
he geldim yavrubronşiolitle ilgili yazı arattırıyorum nette..evde neler yapabilirz die.şimdi nane ılamur ve limon kaynattım.boğazı yumusasın die birazdan içircem..sen bişe yapıomuydun?bak bulduğum bi yazıyı gösteriim
SİZİN YAPABİLECEKLERİNİZ:
En önemlisi temiz hava ve balgam sökücülerden faydalanmaktır: Kekikte bulunan bitkisel etken maddeleri içeren öksürük şurupları ya da eczaneden alabileceğiniz kimyasal balgam sökücüler (ambroksol ya da asetilsistein) kullanabilirsiniz. Çocuğunuza bolca içecek, en iyisi çay verin, öksürük kesici ilaçlar sadece hastalığın başlangıcındaki ilk bir iki gün faydalıdır. Bunun ardından, yani balgam oluşmaya başladıktan sonra, öksürüğün kesilmemesi gerekir.
0 Evde hazırlanan ilaçlar:
Odaya, bir çamaşır kurutma askısı yerleştirip üstüne ıslak bezler asın. Böylece hava nemli tutulur. İçyağı sürülmüş göğüs sargıları balgamı söker. Kan akışını canlandırır ve böylece balgamı söker. Günde üç kez on dakika kızılötesi ışığa tutmak ya da tuzlu suyla buhar banyosu da işe yarar.
ayyy canım aşkolsun nolcakki onlar hepimizin yavrusu sen doğurdun ama o bizim canımız oldu hepsi öyle gerçi allah hiç kimsenin evladına hastalık vermesin.heleki dermansız derlerden hepsini korusun rabbim:Saruboceq:
allah seninde yuvanda sağlık ve mutluluk versin arkadaşım minik prenses ve eşinle beraber hep mutlu ve sağlıklı olun.