2008 Ekim Anneleri

günaydııınnnn yaz tatili geldiii kızım karnesini aldı 94,77 ile ikinci oldu birincinin puanı 95,12 bundan dolayı biraz üzüldü şimdiye kadar hiçç ikinci olmamıştı neyse biz teselli ettik biraz morali düzeldi gidip çocuklarıma kahvaltı yaptırayım ben gelinceye kadar kalabalıklaşır belki burası opuyorumnanaktan

Yesimcim tebrik ederim ne guzel bi duygudur rabbim hepimizin evlatlarinin iyi gunlerini gostersin masaallah kizina opuyorum onu

Kizlar az once ne oldu camasir asicaktim iste hava bozuk diye odaya asiyim dedim hacerde gozumun onunde olsun diye aldim odaya getirdim yere biraktim agiz asaagi oda ellerinin ustune kalti bakiyodu neyse astim sepeti goturdum biraz oyalandim banyoda hacerin ihh ihh sesleri geldi belli zor durumda hemen kosa kosa gittim napti acaba diye ama ben sirt ustu donmeye calisiyo felan saniyorum bi geldim odada hacer yok koydugum yer bos sesi geliyo ama kiz yok ay bi sasridim ta gitmis koltugun altina girmis ma cok acayip bi sekilde duruyo benin koydugum seklin tam tersi ve caprazina firmis ilk defa ama gormeniz lazim ta duvara kadar gitmis sıkısmis haceri cikarmak icin bende koltugun altin sokuldum cikardim zilli bide guluyo

günaydınnnnn
eskişehirdeyimzemuszemus giderken acele çıktık valla yazacaktım güle güle diye kociş pc yi toplamış dert ettim bende ilk fırsatta girdim
napıyonus umarım herkeşler ve bebişlerimiz iyidir
celencim valla üzme kendini nolur derdini veren allahım dermanını d verir yeterki biz anneler sabretmesini ve dua etmesini bilelim:Saruboceq:onlar bizim biricik fındık kurtlarımız:kedi:

bu arada bizim de dişimiz patladı nihayet:dance::dance:ben üstten bekliyodum çünkü çok kabarmıştı ama alttan geldi yakında o da patlar herhalde
darısı çıkarmayan bebişlere inşopuyorumnanaktan

ya bu edhakın aldıı simiti o dediği sitede aratıom ama bulamıorum??bebek ürünlerinde yok?

canım ben nisan gibi sipariş vermiştim ordan phatosh a ararken gördm geçici olarak temin edilemiyomuş ama benzeri başka bi model vardı
bi de bi site var orda da var buna benzer bi model ordakini de ben çok beğenmiştim
şimdi site ismi veremiyom ama yavaşal.com un tersi anladınyerimseniben

ule akraba çıkaydık ne komik olurdu ha kaydirigubbakcemile3

:

pöffffffffffff keşke pek mutlu olrdum ama aslında çok da mühüm deil zati burda kardeş gibin olduk:1hug:
Kizlar az once ne oldu camasir asicaktim iste hava bozuk diye odaya asiyim dedim hacerde gozumun onunde olsun diye aldim odaya getirdim yere biraktim agiz asaagi oda ellerinin ustune kalti bakiyodu neyse astim sepeti goturdum biraz oyalandim banyoda hacerin ihh ihh sesleri geldi belli zor durumda hemen kosa kosa gittim napti acaba diye ama ben sirt ustu donmeye calisiyo felan saniyorum bi geldim odada hacer yok koydugum yer bos sesi geliyo ama kiz yok ay bi sasridim ta gitmis koltugun altina girmis ma cok acayip bi sekilde duruyo benin koydugum seklin tam tersi ve caprazina firmis ilk defa ama gormeniz lazim ta duvara kadar gitmis sıkısmis haceri cikarmak icin bende koltugun altin sokuldum cikardim zilli bide guluyo

kız leyloş senin zilli valla her hareketiyle beni öldüriyiii yerim ben o haceri
ah keşkem bi imkan olsa da kayseriye gelsek:delphin:

neyse bacular ben netten giriyom şimdik benimki vızıldıyoo eskişehir sokakları bizi bekler
ben kaçar
arada yine gelirim inşopuyorumnanaktan

günaydııınnnn yaz tatili geldiii kızım karnesini aldı 94,77 ile ikinci oldu birincinin puanı 95,12 bundan dolayı biraz üzüldü şimdiye kadar hiçç ikinci olmamıştı neyse biz teselli ettik biraz morali düzeldi gidip çocuklarıma kahvaltı yaptırayım ben gelinceye kadar kalabalıklaşır belki burası opuyorumnanaktan

alah devamına erdirsin canım hep öyle güzel sonuçlar getirsin inşallah

ben de yarın işe başlıyorum nolcek bilmiyorum:sinifsinif:

ya kızlar benim oğlan gece mama işini bırakıyor nerdeyse uyanıyor hazırlıyorum 20 30 anca içip bırakıyor normal mi du ben bi araştırıyım

ayyy canım ne mutlu sana.allahım inşallah bende görürüm o günlerisenağlama
yaşlı anne olunca en büyük endişem o zaten evlendiğini,okuduğunu görememeksenağlama
kızını kutluyorum canım benima.s.

selam millet
ben bugün yokum arkadaşlarla gezmeye gitcez..
umarım herkes iyidir
yeşimmerve ne büyük mutluluktur senin için kimbilir rabbim hepimize nasip eder inşallahopuyorumnanaktan
ben kaçtım görüşürüz:teytey:

seni ve kızını tebrik ederim canım allah daha mutluluklarını yaşamayı nasip etsin size darısı da bize inşallah

günaydınnnnn
eskişehirdeyimzemuszemus giderken acele çıktık valla yazacaktım güle güle diye kociş pc yi toplamış dert ettim bende ilk fırsatta girdim
napıyonus umarım herkeşler ve bebişlerimiz iyidir
celencim valla üzme kendini nolur derdini veren allahım dermanını d verir yeterki biz anneler sabretmesini ve dua etmesini bilelim:Saruboceq:onlar bizim biricik fındık kurtlarımız:kedi:

bu arada bizim de dişimiz patladı nihayet:dance::dance:ben üstten bekliyodum çünkü çok kabarmıştı ama alttan geldi yakında o da patlar herhalde
darısı çıkarmayan bebişlere inşopuyorumnanaktan

canım ben nisan gibi sipariş vermiştim ordan phatosh a ararken gördm geçici olarak temin edilemiyomuş ama benzeri başka bi model vardı
bi de bi site var orda da var buna benzer bi model ordakini de ben çok beğenmiştim
şimdi site ismi veremiyom ama yavaşal.com un tersi anladınyerimseniben

pöffffffffffff keşke pek mutlu olrdum ama aslında çok da mühüm deil zati burda kardeş gibin olduk:1hug:

kız leyloş senin zilli valla her hareketiyle beni öldüriyiii yerim ben o haceri
ah keşkem bi imkan olsa da kayseriye gelsek:delphin:

neyse bacular ben netten giriyom şimdik benimki vızıldıyoo eskişehir sokakları bizi bekler
ben kaçar
arada yine gelirim inşopuyorumnanaktan

hadi gözünüz aydın olsun:dance:giray gibi rahat çıkarsın Eray da inşallah.

slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa :delphin:

slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa :delphin:

canım çok geçmiş olsun.neyseki önemli bişey olmamış düğün üstü allah canını korumuş çocuğun.tali yoldan çıkıyorsa hatalı olan sizinkidir doğru ama orta yolu bulursunuz ya oralar bizim buralar gibi değil çünküa.s

geçmiş olsun canım yaaa allah beterinden saklasın inşallah ama bence ne olursa olsun alttan alın ve anlaşın çünkü hayat herşeyden önemli ve herşeye değer hiç bulaşmaya değmez

off ya odanın heryeriçamaşır dolu hem de ıslak koridorda skılığa çamaşır serdim gülçe gidip birini alıyo salona getirip oynuyo oynuyo elinden düşüğnce gidip birini daha getiriyo ben götürüyorum o getiriyo yoruldum yaaa yürütecine koymasam bu defa sürüne sürüne gidiyo yoruldum yaa

Ya kizlar benim tel bozuldu mu programdami sorun var bilmiyom alinti yapamiyorum o yuzden boyle yazacam

Ibosum cok gecmis olsun rabbim beterinde korusun

Zambakim Yerim kiz ben o gulceyi masaallah bunlar heran hersey yapabiliyolar valla sabah o kanabpenin altina o sekilde nasil girdi ben hala hayret ediyom rabbiim acilarini agrilarini gostermesin napalim katlanacaz
Ozlem nerede bu aralar hic gelmiyo yaa

merhaba kızlarrr nasılsınız bugün ilk defa kızımdan ayrıldık okula başladım.rahattım çünkü babası baktı onda ağlamıyo hiç.ama yarın kayınvalidem bakacak.artık ağlama sesini okuldan duyarım.dua dein nolur çok ağlamasın.ya da evi aramayayım 50 kere ararım şimdi.eve geldim ayy nasıl gülüyo ya gülüşü sarılışı bile bi farklı geldi.oyy balım yaa çok özlemişim...:asigim:
iboşum ya geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.bızdığım oyladım hadi hayırlısı.bizimki de katılmış bi
yarışmaya ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyom oy isterdük sizden daha kimse oy vermedi 0 çekiyoz yanee:kedi:

evim batmış valla yarın kayınvalidem görürse valla kalbine iner.:1shok:accık etrafı toplamalıyım ama offffff öyle üşeniyomki.şevval sena uyurken biraz tembellik etmek istiyoomm:utangac:

Back
X