günaydınn kısslarr
fuaramıı gittinizz lenn

gelince anasını ağlettcemm orlarınn delikafadulden şimdilik problemimiz ben arabayla orda kalmak istiorum eşim ben napcam burda arabasız dioo :mymeka: bende araba bana lazım diorum bilmiorum şimdilik karar vermemiş ama versede vermesede ben karar verdim araba benümdür :lepi: ablamlarda gelcek çoluk çocuk rahat rahatt gezeriz delikafadulden çocuklar uyuduktan sonra akşamda ablalarımı alırr gezerim die düşünüorum delikafadulden kayseri tatilimi tamamen gezme olarak düşündüğüm için arabasızz olmazz gamyoncuiremsu
hee kıırdıı tezesii içinde zıp zıp zıplıoo

lmaz:
şafak kaç lenn

bikinii aldın mıı cemreyee delikafadulden kendine aldın mı bikini delikafadulden ben boynere gitmiştim çok çeşit var her markanın mayosu bikinisi var bikini denedim bi ton ama kendime yakıştıramadım hiçbirini

bende mayo aldım karnımda çatlakk var yaaa bikinii olmuoo bu sene banaa Çok üzgünüm çoook
celenn diyet gruplarına katıl hihoyyyt ben 70-79 kilo aralığındakiler katıldım sende gel len kaydirigubbakcemile her cuma kilo bildirimi yapıorsun delikafadulden 1 haftada 1 kilonun üzerinde verirsen kupa neyiimm veriorlarr :hooray: sabahtan akşama kadar yediklerinide yazıon motive ediomuşş ben çok sık giremiom oraya cumadaaann cumaya kilo bildirimi yapıom genelde...ama ii yanii sendee gelll lenn ben bu hafta 700 gr vermişim 66.5 olmuşum :lepi:
len bende benim yerimede oyna dicektimm :roflol: nie oynamıon olm yusufun sünnetinde oynamıcan mıı :dance:
tamer yürütecin içinde zıplayaraktan kırduu

lmaz: ben nie hoppala almadım işte bu yüzdenn :umursamaz: zıplarken kapının menteşini söker hatta aşşağı komşunun tepesine uçarmışş naniknanik aşağı komşumuzu çokk seferümm dee :mymeka:
azcık bitki çayı falan yap papatya rezene artık ne varsa...banyoda oyalanın biraz suyunu doldur içine koy oynarken yorulur sonra uyur belki fisfisfis