Kizlar gulben ergende dogurmus erken dogummus
eh allah analı babalı büyütsün, hiç doğurmamış gibi duruyodur eminim kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gulben ergende dogurmus erken dogummus
Ibosum hacerde oyle ogretmeye calisiyomm ugrasiyom yapmiyo bende bosveriyom bi bakiyom kendi kendne yapiyo alkis yapiyo surekli bide kolbastiyi cok seviyo zilli aciyorum zip zip zipliyo alis yapiyo ayaginin tekin kaldip yere vuruyo resmen oynuyo gun icerisinde bi kac kere muzik acip oynatiyorum cok seviyo neseleniyo helede kolbastiyo aksam babasi gelmeye yakin balkona cikiyoz geeel geł gel diyo heme elini acip kapiyo bide çak yapiyo avuna hemn vuruyo cak diyince cok tatli oluyolar dimi ama en cok sasridigim adini soylemesi hadeer hadeer diye geziyoo
valla gülçe ve yağızdan sonra girayda topiğin zararcı bebekleri grubuna aday olacak.bugün gezmeye gittik geldik yıkadım onu sonrada yürütecine koydum bende salondaydım işim vardı 20 sn bile olmadı şangır diye bir ses.ayakkabalığın üzerinde örtüm vardı onun üzerindede biblolar vardı babası daha flört ettiğimiz dönmelerde çok sevimli biblo almıştı oda dahil hepsi kırıldı.hayır kırıldığına yanmadım allahtan kafasına falan gelmemiş sadece kolunda biraz düşerken değmiş sanırım çizmiş orayı korktu herhalde biraz ciyakladı benimde ömrümden ömür gitti.sabahta kolunu yine geçen günkü koltuğun ayağına sıkıştır,sabahta benim karyolamın ucundan kafayı aşağı sallamış balkondan bakıyo gibiydi allahtan yakaladım.bir günde 3 heyecan yarattı bana sıpacan:))
Ana giray bak masaallah aman tek saglikli olsunlarda yaramaz olsunlarr napalim ay bide cok gucluler dimi hacer oyle tuttugu biseyo zor biraktiriyom gecen camasir telinin yanindan geciyoduk hani su acilip katlanan camasirlik varya bayada agir hamileyken kaldirmiyodum agir diye arti ustu camasir dolu yanindan gecerken tuttu bu birakmiyo ben gidiyom camasirlikta bizle geliyo birakmiyo ve cekiyo gucuyle tek el ustelik baya surukledi yemek masasindan kalkiyoz sandalyeyi oyle surukluyo eline gecen kurtulamiyo
ay niye hiçkimse yok yaabişi dicem benim oğlan uykusunda syıklıyo :roflol: