2008 Ekim Anneleri

şşşşşşşş layla bişi sorcam, taze fasille dolapta fazla kalınca kartlaşıyomu yaa, aldığımda tazecikti şimdik kazık gibi, hep bebelerini çıkartıyom yav bi tabak bile gelmicekfisfisfis

Ibosum bilmiyomki kartlasir galiba zeytinyag guzel fikir aklima gelmediydi hemen sureyim agzinbi yirtana kadar gulme kizim diyom guluyo yirtti sonunda puhahahah

Fatoscum gecmis olsunn yaa kiyamam yavruyaa sikintisi ondanmis bak gulcede ayni yagiz gibiydi onunda dr kum var bobreklerinde demisti ins bi an once atlatir bunuda tekrar gecmis olsun

oy kıslarr bunlar işimize çok yarıcak hepnize ayrı ayrı teşkr ediorumm...hastane çantamı hazrlayp kapıda tutcm saten aman allh erken doğururm felan çok korkuorum bide nerde oturuosnz kıslar avrupa yakasnda oturanlar varmı doğumu hangi hast yaptnz menunmsnz ben başta medical parka giodum aa orda norml doğm 3bçk mlyar felan e bide küvesde felan kalırsa çok pahalıya gelioki bide norml olmassa dahada çok para.şuan braktm medicali nisa hast tavsiye ettler fyatlarıda çok iiyiydi menun kaldım sizlerin tavsye edeceği hast dr varmı??

slm canım meran herşeyi yazdığı için bişey kalmadı bize yazacak.ben Acıbademe gittim doktorum oranın doktoru fakat doğumumu ethicada yaptım çünkü 6,5 normal 8,5 sezeryan dedi acıbadem ve benim sağlık sigortama indirim yapılmış haliydi bu:1shok:sonra doktorum ben istediğin her yere gelirim ücretimi alırım dedi bende araştırdım uygun geldi herşey çokta memnun kaldım tavsiye ederim.ssk da geçiyor üstelik

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
bugün kimsecikler yok burda..ben de yağız'a daha fazla zaman ayırmak için eskisi gibi giremiyorum artık.bizim kaka problemimiz bitmeden şimdide idrar problemimiz başladı.:çok üzgünüm:.salı akşamı annemlerde kaldım.gece yatmadan yağızın altını alayım dedim.bi baktım ki pipsinin değdiği yer turuncu olmuş..sanki idrardan bişeyler gelmiş.sabah ta bezinde daha yoğun bi şekilde vardı.hemen babamla eşimin çalıştığı hastaneye gittik.bizim dr.gece nöbetçiymiş başka bi dr.a gösterdik:çok üzgünüm:idrar tahlili istedi bi de diyoki sürdüğün pişik kremi idrarla birleşip bu rengi almıştır.ayol ben doğduğu günden beri her altını aldığımda sürüyom bunu ilk defa şimdimi buluştu çişlee:umursamaz:neyse sonucu eşim eve getirmedi daha ama dün dr.kum döküyo gibi bişey demiş:1shok:ya 9 aylık bebek kumu nerden buldu..ben buna hiç inanmıyorum.:1no2:anne karnındaykenden beri böbreklerinde su vardı.ara ara ultrason çekiliyo.hala duruyodu su.artmamasıgerekiyodu.ben bu suyu atıyo olmasından şüpheleniyorum.CADIARZUadama söyledik ama hiç tınlamadı.idrar kültürüne bakıp kesin sonuca varırız demiş.o da yarın çıkacak.neyse Allah beterinden korusun artık napalım..kaka ve çiş problemleri hiç bitmiyo bebişlerin:1no2:

ben de hergün bakıyorum:1shok: aylardır hergün kontrol ediyorum.bizimde hala dişimiz yokkaydirigubbakcemile3ama 1 yaşına kadar normal dedi dr.a sordum dün.şimdi bile damaklarının arasına alıp meme başını nasıl eziyo.valla aniden yapınca bağırıyom ciyak ciyakdelikafaduldendişi çıkınca deler meler dursun şimdilikkaydirigubbakcemile3ama onunla alakası yoktur hayatım yaa..batıl inanç işte.

neyse bende kaçtım.evi temizlicem birazmirmirmirmir

oyyy oyyy oyyy kurban olurum canım benim çok geçmiş olsun canım yaaa allahtan sen çabuk farketmişsin.

oy kıslarr bunlar işimize çok yarıcak hepnize ayrı ayrı teşkr ediorumm...hastane çantamı hazrlayp kapıda tutcm saten aman allh erken doğururm felan çok korkuorum bide nerde oturuosnz kıslar avrupa yakasnda oturanlar varmı doğumu hangi hast yaptnz menunmsnz ben başta medical parka giodum aa orda norml doğm 3bçk mlyar felan e bide küvesde felan kalırsa çok pahalıya gelioki bide norml olmassa dahada çok para.şuan braktm medicali nisa hast tavsiye ettler fyatlarıda çok iiyiydi menun kaldım sizlerin tavsye edeceği hast dr varmı??

canım yazmayı unuttum tüm doktorlar ethicada doğum yaptırabiliyor,hastane çok güzel yenilendi sahibi değişti.benim 10 tane arkadaşım da hepimiz farklı farklı doktorlara gidip ethicada doğum yaptık.bebek hemşireleri çok ilgili,bir arkadaşım medical park tan vazgeçti geldi dr ayrıldı ordan ethicada yaptı.550 tl sezeryan demişlerdi bize bebek fototerapi gördü bizim 1000 tl ödedik çıkarken

mrb kızlarr :kahve:
dün denize gittik :dance: ama bi dalgaa vardıı kii offf giremedikk :dilcikar: bugün akşama doğu yine gitcezz...tamer kumla oynadı hatta kum yedi kafamçokkarıştı ben temizliorum o avuçluoo :olmaz: ben uğraşamıcam dedim :dilcikar: babası ilgilendi artık çocuklarla ben güneşlendim keyiff yaptımm :delphin: seviorum ulen ben bu adamıı :asigim:

aman leyla boşver bencede bu halin çok güzel...boy var kızım kilonda boyuna göre çok güzell maşallah :nazar: kıskandığından yapıo bence zaten güzel hatunsun ama bu halin daha da güzel yerimseniben

evet öyle bişey bende duymuştum zeynepcim fisfisfis

iyi eğlenceler canım delikafadulden

hoşgeldin yağmurcum
havuz şimdi güzel olur ama kışın içinde oynayacaklarını hiç sanmam..zaten hepsi yaşında olcak ve yürümeye başlayacaklar artık onları tutabilene bravoo lülülülülülü

3 gün mü kaldı lenn delikafadulden yolunuz açık olsun yavrum ordan girersin demi tatilden haberler ver bizee opuyorumnanaktan

hadi sizede iyi eğlencelerr :dance:

hoşgeldin fatoşcum opuyorumnanaktan
geçmiş olsun yağıza..yalnız bu kum olayını yanlış hatırlamıyorsam gülçeyece söylemişlerdi olabilio yani fisfisfis
yarın sonucu alıntı mutlaka haber ver tamam mıı...

ohhhhhhh sefanız olsun deniz falan gözümüz yok tabi Tamerin hali geldi gözümün önüne ne tatlı olmuştur kuzumopuyorumnanaktan

kızlar 1,5 yıl sonra regl oldum ayyy unutmuşum yaaa valla bir tuhaf hissettim kendimi:))
eylülcüm darısı başına canımcım:))

Zeynepcim hadi hayirlisi demek sonunda oldun insan bi tuhaf oluyo dimi uzun bi aradan sonra rabbimin emri iste napalim

kızlar ya yoğun çabalar sonucu herüfü ikna edip yürüteç aldım 25 yetaleye ama emre içinde bir tuhaf duruyor dik durmuyo oğlum ayaklar yan duruyor sanki başta böylemi oluyor bi akıl verin bi de gitmii bizim sıpa

günaydın millet
efe kaan emeklemeye başladı artık daha fazla yoruluyorumkafamçokkarıştı
niva cım ben yürüteç alamadım daha ama bikere efe kaan ı koymuştuk ileri geri yürümüştü hep belki daha alışamadığı için yürümüyodur biraz alışınca koşar bile merak etmeyerimseniben

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum

gelmiş geçmiş olsun canım inşallah olmaz bir daha, kuzucukların teni çok hassas bizim olsa ne biçim canımız yanar, Allah onları korusun

çok gewçmiş olsun canım .kimbilir ne canı yanmıştır kuzucuğun.mafoldumben

zambakcım çok geçmiş olsun bu son olsun Gülçeciğin başına gelena.s.

günaydın kızlar..zemuszemus

yarın itibariyle yola çıkıyoruz. anneme konyaya gidiyoruz.kaydirigubbakcemile5 bir ay kalmayı düşünüyorum ama eşim çok özlerim ben sizi o kadar ayrı kalamam diyor. annemlerde net var oradan girerim..kaydirigubbakcemile2

bu arada eşim de gönlümü alabildi sonundakaydirigubbakcemile5. kaç gündr uğraşıyor. kaynanaylada hiçbir şey olmamaış gibi davrandık... napamm yoksa huzurumuz iyice kaçacak..:delphin:

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
bugün kimsecikler yok burda..ben de yağız'a daha fazla zaman ayırmak için eskisi gibi giremiyorum artık.bizim kaka problemimiz bitmeden şimdide idrar problemimiz başladı.:çok üzgünüm:.salı akşamı annemlerde kaldım.gece yatmadan yağızın altını alayım dedim.bi baktım ki pipsinin değdiği yer turuncu olmuş..sanki idrardan bişeyler gelmiş.sabah ta bezinde daha yoğun bi şekilde vardı.hemen babamla eşimin çalıştığı hastaneye gittik.bizim dr.gece nöbetçiymiş başka bi dr.a gösterdik:çok üzgünüm:idrar tahlili istedi bi de diyoki sürdüğün pişik kremi idrarla birleşip bu rengi almıştır.ayol ben doğduğu günden beri her altını aldığımda sürüyom bunu ilk defa şimdimi buluştu çişlee:umursamaz:neyse sonucu eşim eve getirmedi daha ama dün dr.kum döküyo gibi bişey demiş:1shok:ya 9 aylık bebek kumu nerden buldu..ben buna hiç inanmıyorum.:1no2:anne karnındaykenden beri böbreklerinde su vardı.ara ara ultrason çekiliyo.hala duruyodu su.artmamasıgerekiyodu.ben bu suyu atıyo olmasından şüpheleniyorum.CADIARZUadama söyledik ama hiç tınlamadı.idrar kültürüne bakıp kesin sonuca varırız demiş.o da yarın çıkacak.neyse Allah beterinden korusun artık napalım..kaka ve çiş problemleri hiç bitmiyo bebişlerin:1no2:

ben de hergün bakıyorum:1shok: aylardır hergün kontrol ediyorum.bizimde hala dişimiz yokkaydirigubbakcemile3ama 1 yaşına kadar normal dedi dr.a sordum dün.şimdi bile damaklarının arasına alıp meme başını nasıl eziyo.valla aniden yapınca bağırıyom ciyak ciyakdelikafaduldendişi çıkınca deler meler dursun şimdilikkaydirigubbakcemile3ama onunla alakası yoktur hayatım yaa..batıl inanç işte.

neyse bende kaçtım.evi temizlicem birazmirmirmirmir
çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir kuzu inşallah..
mrb kızlarr :kahve:
dün denize gittik :dance: ama bi dalgaa vardıı kii offf giremedikk :dilcikar: bugün akşama doğu yine gitcezz...tamer kumla oynadı hatta kum yedi kafamçokkarıştı ben temizliorum o avuçluoo :olmaz: ben uğraşamıcam dedim :dilcikar: babası ilgilendi artık çocuklarla ben güneşlendim keyiff yaptımm :delphin: seviorum ulen ben bu adamıı :asigim:

aman leyla boşver bencede bu halin çok güzel...boy var kızım kilonda boyuna göre çok güzell maşallah :nazar: kıskandığından yapıo bence zaten güzel hatunsun ama bu halin daha da güzel yerimseniben

evet öyle bişey bende duymuştum zeynepcim fisfisfis

iyi eğlenceler canım delikafadulden

hoşgeldin yağmurcum
havuz şimdi güzel olur ama kışın içinde oynayacaklarını hiç sanmam..zaten hepsi yaşında olcak ve yürümeye başlayacaklar artık onları tutabilene bravoo lülülülülülü

3 gün mü kaldı lenn delikafadulden yolunuz açık olsun yavrum ordan girersin demi tatilden haberler ver bizee opuyorumnanaktan

hadi sizede iyi eğlencelerr :dance:

hoşgeldin fatoşcum opuyorumnanaktan
geçmiş olsun yağıza..yalnız bu kum olayını yanlış hatırlamıyorsam gülçeyece söylemişlerdi olabilio yani fisfisfis
yarın sonucu alıntı mutlaka haber ver tamam mıı...
laraya gittiniz sanırım geçen hafta bizde gitmiştik 4 numaralı beachti. ama dediğin gibi dalgalıydı. yalnız ben güneştende yararlanamdım o gün çünkü 6 dan sonra gitmiştik. elayı güneşte bırakmayalım diye.a.s
nisan naptı girdi mi.. yerim ben kuzuları.. ne güzel eğlenmişlredir.opuyorumnanaktan
meroş battaniye len battaniye :)) ay ben hiç makyac malzemesi neyin almadıydım, sezeryandan sora onları kim görcek be, benim herif düğün hediyesi yüzük alıverdiydi bi de kocamaannnn gül buketi, onları verdi bana ben saf saf baktım vallaha :roflol: bi de sezeryanda bano edebildinmi len, ben 2 gün yunamadım, koktum anam, sürekli silindim, bi de ben 3 tane picamalı takım aldıydım mıçim hiçbi işe yaramadı, sadece 1 tane etekli gecelik aldıydım 2 gün onu giydim, koktum serumlardan, ahan da bi daha doğurursam en aşşa 4 takım etekli gecelik alcem, sezeryanda giyilmiyo yaa, aldığım iç çamaşırlarını flan hiç kulanmadan geri getirdik, dötümde sadece hasta bezi vardı vallaha, südyen de giymedim hiç, hee bende aklıma gelmişken sölem zıbın takımı filan pek işe yaramıyo alırsan 2 takım al geç, birisini doğumdan hemen sora giydirirsiniz, diğeri de yedekte durar, zaten beebeyi yıkatmıyolar hemen, yani bizim burda yıkatmadılar, biz eve gelince yıkamıştık, sadece silebiliyosun, ben kayısı diil de kayısı suyu içtiydim o da bayaa işe yaradıydı, hayırlısıylan dourursun inşallah ama eğer durumun müsaitse normel doğur, normelde hemen ayaklanıyomuşsun, ben sezeryan oldum, bebemle ilgilenemedim, annem ilgilendi ikimizle birden, öyle haldır huldur ayağa kalkamadığın için bebenle başkaları ilgileniyo, ama normel doğumda kendin ilgilenebiliyomuşsun, kız meran konserve olayı da çok komiğime gitti ha :roflol: bende akvaryumdan aldılar balığımı die seviyom, balıkım balıkım hop diye akvaryumdan aldılar seni diom :roflol:
bende spinal oldum şeker.. ertesi gün ayağa kalktım ben. o akşam koridorda yürüdüm.. 3. günde banyo yaptım. ben hastaneden 3. gün çıkacaktım ama ela küvezde olduğu için çıkmıycam demiştim. onunşa beraber çıktım. tam 6 gün kaldım hastanede.. herkes eve gidelim rahat yat filan diyo ama aslaaaaa dedim. kızımla gidicem buradan demiştim.. çok şükürde öyle oldu..:Saruboceq::nazar:
kızlar ya yoğun çabalar sonucu herüfü ikna edip yürüteç aldım 25 yetaleye ama emre içinde bir tuhaf duruyor dik durmuyo oğlum ayaklar yan duruyor sanki başta böylemi oluyor bi akıl verin bi de gitmii bizim sıpa
hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s
günaydın millet
efe kaan emeklemeye başladı artık daha fazla yoruluyorumkafamçokkarıştı
niva cım ben yürüteç alamadım daha ama bikere efe kaan ı koymuştuk ileri geri yürümüştü hep belki daha alışamadığı için yürümüyodur biraz alışınca koşar bile merak etmeyerimseniben
ooo maşallah.. bizde daha tık yok.. bakalım ne zaman emekleyecek zilli..:emir_bebek:

ayyy geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: zincomu yakmış yani.. nasıl geçti peki ne yaptınız..

canım geçmiş olsun ıslak mendil kullanma yıka mümkünse

günaydın kızlar..zemuszemus

hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s

canım 150 ye kadar var çok iyi birşey değil ama ondan mı bacaklar dik durmuyor diye şüpheleniim

CADIARZUCADIARZU

Back
X