2008 Ekim Anneleri

Selam kizlarr zabakim cok gecmis olsunn yaa kiyamamm nivacim yurutece ilk koyunca hacerde oyle bekledi sonra geri geri yan yan gitti 2. Gun herteri gezdi alissin oda gezer arikancim iyi tatiller sizede

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum
canım benim geçmiş olsun nasıl dayanmış yavrum ya ben hep tuvaletini yapınca altını yıkıyom artık çabuk oluyo yoksa pişik yediklerinden heralde

kızlar 1,5 yıl sonra regl oldum ayyy unutmuşum yaaa valla bir tuhaf hissettim kendimi:))
eylülcüm darısı başına canımcım:))
hadi gözün aydın canımcım

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
bugün kimsecikler yok burda..ben de yağız'a daha fazla zaman ayırmak için eskisi gibi giremiyorum artık.bizim kaka problemimiz bitmeden şimdide idrar problemimiz başladı.:çok üzgünüm:.salı akşamı annemlerde kaldım.gece yatmadan yağızın altını alayım dedim.bi baktım ki pipsinin değdiği yer turuncu olmuş..sanki idrardan bişeyler gelmiş.sabah ta bezinde daha yoğun bi şekilde vardı.hemen babamla eşimin çalıştığı hastaneye gittik.bizim dr.gece nöbetçiymiş başka bi dr.a gösterdik:çok üzgünüm:idrar tahlili istedi bi de diyoki sürdüğün pişik kremi idrarla birleşip bu rengi almıştır.ayol ben doğduğu günden beri her altını aldığımda sürüyom bunu ilk defa şimdimi buluştu çişlee:umursamaz:neyse sonucu eşim eve getirmedi daha ama dün dr.kum döküyo gibi bişey demiş:1shok:ya 9 aylık bebek kumu nerden buldu..ben buna hiç inanmıyorum.:1no2:anne karnındaykenden beri böbreklerinde su vardı.ara ara ultrason çekiliyo.hala duruyodu su.artmamasıgerekiyodu.ben bu suyu atıyo olmasından şüpheleniyorum.CADIARZUadama söyledik ama hiç tınlamadı.idrar kültürüne bakıp kesin sonuca varırız demiş.o da yarın çıkacak.neyse Allah beterinden korusun artık napalım..kaka ve çiş problemleri hiç bitmiyo bebişlerin:1no2:

ben de hergün bakıyorum:1shok: aylardır hergün kontrol ediyorum.bizimde hala dişimiz yokkaydirigubbakcemile3ama 1 yaşına kadar normal dedi dr.a sordum dün.şimdi bile damaklarının arasına alıp meme başını nasıl eziyo.valla aniden yapınca bağırıyom ciyak ciyakdelikafaduldendişi çıkınca deler meler dursun şimdilikkaydirigubbakcemile3ama onunla alakası yoktur hayatım yaa..batıl inanç işte.

neyse bende kaçtım.evi temizlicem birazmirmirmirmir

yağızım kuzum benim küçücük çocukta kumdamı oluyomuş geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın canım

günaydın kızlar..zemuszemus

yarın itibariyle yola çıkıyoruz. anneme konyaya gidiyoruz.kaydirigubbakcemile5 bir ay kalmayı düşünüyorum ama eşim çok özlerim ben sizi o kadar ayrı kalamam diyor. annemlerde net var oradan girerim..kaydirigubbakcemile2

bu arada eşim de gönlümü alabildi sonundakaydirigubbakcemile5. kaç gündr uğraşıyor. kaynanaylada hiçbir şey olmamaış gibi davrandık... napamm yoksa huzurumuz iyice kaçacak..:delphin:

çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir kuzu inşallah..

laraya gittiniz sanırım geçen hafta bizde gitmiştik 4 numaralı beachti. ama dediğin gibi dalgalıydı. yalnız ben güneştende yararlanamdım o gün çünkü 6 dan sonra gitmiştik. elayı güneşte bırakmayalım diye.a.s
nisan naptı girdi mi.. yerim ben kuzuları.. ne güzel eğlenmişlredir.opuyorumnanaktan

bende spinal oldum şeker.. ertesi gün ayağa kalktım ben. o akşam koridorda yürüdüm.. 3. günde banyo yaptım. ben hastaneden 3. gün çıkacaktım ama ela küvezde olduğu için çıkmıycam demiştim. onunşa beraber çıktım. tam 6 gün kaldım hastanede.. herkes eve gidelim rahat yat filan diyo ama aslaaaaa dedim. kızımla gidicem buradan demiştim.. çok şükürde öyle oldu..:Saruboceq::nazar:

hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s

ooo maşallah.. bizde daha tık yok.. bakalım ne zaman emekleyecek zilli..:emir_bebek:

ayyy geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: zincomu yakmış yani.. nasıl geçti peki ne yaptınız..

canım hadi iyi yolculuklar anne yanı iyi oluyo vallaa sorunu halletmenize sevindim

Arikancim bu moyolu bebek bezi nasil olii ya simdi biz hafta kozakliya gidiciizz ben ondan alicam havuza girip cikinca cikaricaz mi hani disi islak olur her girip cikamada cikarilirsa ben bikac paketmi alsam bi pakette kac tane var bide hacer icin en onemli goturmem gerek seyler ne acep bu tatilciler anlatirken hic dikkate almadiydim biyere gitmiyecezz diye ohh sonunda deniz olmasada bizde gidiyookk cok bunaldim cok iyi gelecek bikinimin bedeni olmadi tabi o citir halimden eser kalmadi hem catlaklar ve sarkik gobekle bikini giyilmez mayo alacaam ayy en cok merak ettigim hacer suya girince ne tepki gosterecek korkarmi acep

herkese merhabaa..oğluşum bugün 9 aylıkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
off aslında canım çok sıkkın.eşime çok kızgınım.:kızgın:dün akşamüstü annemler bana uğradı.neyse tam kalkmak üzerelerdi ki eşim geldi.ama ne gelmek:mymeka:suratını asmış,yüzünde sinirli bi ifade.annemlerin yüzüne bile bakmadan yarım ağızla bi hoşgeldiniz dedi ve yatak odasına gitti.noldu diye peşinden gittim:çok üzgünüm:sorma bişey dedi ama bi yandan da söyleniyodu ve kapıyı sert bi şekilde kapattı:kızgın:tabii annemler içerde duydu olanları..o kadar utandım ki anlatamam:1no2:içeri bi gittimki annemler gidiyosenağlamaya noldu oturun falan dedim.yok kızım kalkıyoduk zaten dediler...eşimde duydu tabi geldi hemen..aa nereye gidiyosunuz,oturun dedi.ama onlar çoktan asansöre binmişlerdi bile.kandil günü yaptığına bakın kızlar yaa..o kadar üzüldümki boğasım geldi eşimi valla..bide diyokii niye öyle gittiler yaa kandillerini kutlıcaktımÇok üzgünüm çoooksen gir içeri,ellerini öp,hoşgeldiniz de,kutla kandillerini..sonra neye kızdıysan anlatırsın bana başbaşayken:çok üzgünüm:yok hastanede bişeylere sinirlenmiş,yok başı ağrıyomuş..ne oldu diyorum onuda anlatmıyo. annemler bana çok yakın ve ondan daha sık ailemle görüşüyorum diye başından beri problemler çıkarıyo zaten.ki,annemler genelde o sıkılmasın diye gündüz gelir,o işten gelmeden giderler.çok sık görmüyo yanii..eşim gittiğinde annem deli divane oluyo,onların evimde gördükleri muameleye bakın yaa..akşam hiç konuşmadım eşimle.içimden gelmiyo bile yaaaasenağlama
hoşgeldin fatoşcum opuyorumnanaktan
geçmiş olsun yağıza..yalnız bu kum olayını yanlış hatırlamıyorsam gülçeyece söylemişlerdi olabilio yani fisfisfis
yarın sonucu alıntı mutlaka haber ver tamam mıı...
teşekkür ederim canım.evet sonuç çıktı.malesef kum döküyomuş oğlum:çok üzgünüm:kullanmamız için herhangi bişey vermemiş.bol bol su içirin demiş.Allahtan suyu çok seviyo.aklıma geldikçe bol bol içiriyorum.gülçe bişey kullanmışmıydı acaba?bu sabahta eşim işe gitmeden altını alıyodum tam kakasını yapmaya başladı.hemen bez tuttum altına.bugünlerde tahlile gitmesi lazımdı çok iyi oldu.eşim hemen aldı bezi gitti.şimdide onun sonucunu bekliyorum aramadı daha.:çok üzgünüm:ben de arayamıyorum
hee benim takımlardan biri battaniyeliydi de bi tanesi battaniyesizdi, ondan şettirdim kaydirigubbakcemile3 ya sezeryandan hemen sora nasıl yıkandın, ulen ben akılsızlık etmişim, bi daha doğurursam vip odada kalcem, bzim hastanenin vip odaları varmış ne bilem, biz normel odada kaldıydık, sıcak suyu da yoktu kötükedihüso bi de dikişler yeni diye zaten yıkanmak hiç aklıma gelmedi :sinifsinif:
benim odamda banyo vardı ama dr.um 1 hafta yıkanmamı yasakladı..belden aşağımı yıkayıp,daha yukarıları sildim hergün.biçok yıkanan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kaptı ve aylarca iltihap akanlar oldu..o yüzden yine sezaryen olsam beklerim ve yıkanmam.
Fatoscum gecmis olsunn yaa kiyamam yavruyaa sikintisi ondanmis bak gulcede ayni yagiz gibiydi onunda dr kum var bobreklerinde demisti ins bi an once atlatir bunuda tekrar gecmis olsun

oyyy oyyy oyyy kurban olurum canım benim çok geçmiş olsun canım yaaa allahtan sen çabuk farketmişsin.
çok teşekkür ederim canlarımŞeniz
günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum

canım çok geçmiş olsun ya.içim sızladı okurken.çok canı yanmış kuzunun..

Arikancim bu moyolu bebek bezi nasil olii ya simdi biz hafta kozakliya gidiciizz ben ondan alicam havuza girip cikinca cikaricaz mi hani disi islak olur her girip cikamada cikarilirsa ben bikac paketmi alsam bi pakette kac tane var bide hacer icin en onemli goturmem gerek seyler ne acep bu tatilciler anlatirken hic dikkate almadiydim biyere gitmiyecezz diye ohh sonunda deniz olmasada bizde gidiyookk cok bunaldim cok iyi gelecek bikinimin bedeni olmadi tabi o citir halimden eser kalmadi hem catlaklar ve sarkik gobekle bikini giyilmez mayo alacaam ayy en cok merak ettigim hacer suya girince ne tepki gosterecek korkarmi acep
biz aldık 14 ytl iyi oluyo kilosuna göre kaç gün kalcan 1 paket işin görür bence biz aldıydık tatil için huggiesin

fatoşum sıkma canını anlamıyom bu adamları niye böyle yaparlarrrrrrr çok sinir bozucu bi durum hep kız tarafı ödün vermek zorunda diye kural var sanki

Kizlar nihale mesaj attim oda cevap yazdi Ultrason sonucu iyi cikmis karacigere bagli bisey degilmis dun yine birsuru kan tahlili vermisler sonucu bugun alcaklarmis doktorlar bisey demiyo arastiriyoruz diyolarmis selami dua edin diyo rabbim insallah sifasini verir ve hic bisey cikkmaz bu mubarek cuma gunu dualarimizi kabul eder insallah

Fatoscum uzulme canim bu erkekler boyle hepsi ayni cok ayip etmis sen aynisini kendi annesine yapsan acaba o ve ailesi ne tepki verirdi hic dusunmuyolar iste

fatoşum sıkma canını anlamıyom bu adamları niye böyle yaparlarrrrrrr çok sinir bozucu bi durum hep kız tarafı ödün vermek zorunda diye kural var sanki
aynen öyle hep kız tarafı ödün vermek zorunda..annemlere yakın oturmayı o seçti.nöbetleri çok sık yalnız kalmamı istemedi..sanki ben zorladım.annemlerin bize karıştığı bile yok.tek istedikleri tatlı dil güler yüz..ben 5 yıllık evliyim 1 kez kayınvalideme surat bile asmadım ki assam bidaha evime gelmez.bi cümle kurmadan önce mutlaka düşünürüm kırılırlarmı acaba ailesi diyee.adamın yaptığına bak yaa:umursamaz:birazdan annemlere gitcem.eşim nöbetçi..kesin kırıldıkları için gittiler nasıl gönüllerini alcam ben şimdi..hiç düşünmüyo beni nasıl zor durumda bıraktı:çok üzgünüm:
aaaaaaaa ne uygunmuş fiyatı fatoş ya

evet canım baya uygun..bitmeden alayım bari bikaç paket..

Fatoscum uzulme canim bu erkekler boyle hepsi ayni cok ayip etmis sen aynisini kendi annesine yapsan acaba o ve ailesi ne tepki verirdi hic dusunmuyolar iste
eşim ortalığı ayağa kaldırırdı...Ailesinin gönlünü almam için psikolojik baskı uygulardı..başımın etini yerdi herhalde.ama ben de bu tavrımı uzun bi süre sürdürcem.yüzüne bile bakmak istemiyorum şuan..sağol canım ya iyiki varsınız hepinizŞeniz

neyse ben kaçtım.yağızın malzemelerini toparlıyım.anca çıkarım evden..gidip anneme sarılmak istiyorum:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin..:teselli:

herkese merhabaa..oğluşum bugün 9 aylıkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
off aslında canım çok sıkkın.eşime çok kızgınım.:kızgın:dün akşamüstü annemler bana uğradı.neyse tam kalkmak üzerelerdi ki eşim geldi.ama ne gelmek:mymeka:suratını asmış,yüzünde sinirli bi ifade.annemlerin yüzüne bile bakmadan yarım ağızla bi hoşgeldiniz dedi ve yatak odasına gitti.noldu diye peşinden gittim:çok üzgünüm:sorma bişey dedi ama bi yandan da söyleniyodu ve kapıyı sert bi şekilde kapattı:kızgın:tabii annemler içerde duydu olanları..o kadar utandım ki anlatamam:1no2:içeri bi gittimki annemler gidiyosenağlamaya noldu oturun falan dedim.yok kızım kalkıyoduk zaten dediler...eşimde duydu tabi geldi hemen..aa nereye gidiyosunuz,oturun dedi.ama onlar çoktan asansöre binmişlerdi bile.kandil günü yaptığına bakın kızlar yaa..o kadar üzüldümki boğasım geldi eşimi valla..bide diyokii niye öyle gittiler yaa kandillerini kutlıcaktımÇok üzgünüm çoooksen gir içeri,ellerini öp,hoşgeldiniz de,kutla kandillerini..sonra neye kızdıysan anlatırsın bana başbaşayken:çok üzgünüm:yok hastanede bişeylere sinirlenmiş,yok başı ağrıyomuş..ne oldu diyorum onuda anlatmıyo. annemler bana çok yakın ve ondan daha sık ailemle görüşüyorum diye başından beri problemler çıkarıyo zaten.ki,annemler genelde o sıkılmasın diye gündüz gelir,o işten gelmeden giderler.çok sık görmüyo yanii..eşim gittiğinde annem deli divane oluyo,onların evimde gördükleri muameleye bakın yaa..akşam hiç konuşmadım eşimle.içimden gelmiyo bile yaaaasenağlama

teşekkür ederim canım.evet sonuç çıktı.malesef kum döküyomuş oğlum:çok üzgünüm:kullanmamız için herhangi bişey vermemiş.bol bol su içirin demiş.Allahtan suyu çok seviyo.aklıma geldikçe bol bol içiriyorum.gülçe bişey kullanmışmıydı acaba?bu sabahta eşim işe gitmeden altını alıyodum tam kakasını yapmaya başladı.hemen bez tuttum altına.bugünlerde tahlile gitmesi lazımdı çok iyi oldu.eşim hemen aldı bezi gitti.şimdide onun sonucunu bekliyorum aramadı daha.:çok üzgünüm:ben de arayamıyorum

benim odamda banyo vardı ama dr.um 1 hafta yıkanmamı yasakladı..belden aşağımı yıkayıp,daha yukarıları sildim hergün.biçok yıkanan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kaptı ve aylarca iltihap akanlar oldu..o yüzden yine sezaryen olsam beklerim ve yıkanmam.

çok teşekkür ederim canlarımŞeniz

canım çok geçmiş olsun ya.içim sızladı okurken.çok canı yanmış kuzunun..

9. ayınız hayırlı olsun haydii halaya :teytey::teytey:
takma kafana dicem ama takılmıcak gibi deil.:umursamaz:.onlarınki anne baba baş tacı bizimkiler üvey zaten:olmaz: ay hepsi aynı bunların nie böyleler:mymeka::mymeka:

dün bim de gördüm 9.90 dı..10 lu paketdi ama belki daha büyüğü vardır bilmiyorum.alıcam bende bikaç paket

tatlım fiyatı uygunmuş bende bakcam burda bulursam alcamzemuszemus

Du su beze bugun bende bakiyim burdaki bimde varmi cok uygunmus gecen sok ta gordum de hic bakmadim almayacagim dusuncesiyle gercekten uygunmus

kızlar hanı ozlem. celen fılan bayaaa bı kısı bı yarısmaya katılmıstık. huggıesın duzenledıgı bı yarısmaydı. ılk 100e gırmısım ben orda. evelkı hafta 1 paket 64lu bez geldı. ama hıc kalıtelı degılmıs huggıes. bana cok adı geldı ama ıste olesıne gunduzlerı aralarda kullanıyoruz. bu mayo bezler nasıl bılmıorum ama once 1 paket alıp deneyın. sahsen normel bezını ben tutmadım

Back
X