2008 Ekim Anneleri

Hader artik oturdugun yerden kanepeye tutunarak kalkiyo ve yuruyoo ama yaninda ben mutlaka olmam lazim bazen dengesini katlybedip dusebiliyoo sabahta yeere oyuncaklarini doktum oynuyodu hic haberi yok surunmus gelmis kanepeye tutmus ;kalkmis tam baktim ki ayaka duruyo duser diye tutumak icin gelirken devrildi aslindan sirt ustu sert dusmedi ama agladi cani yandi demekki eli dursa ayaa durmuyo ne sipa yavv

Bide bu kiz ayni babasi gibi miyminti yedirdigim hib biseyi karistirmiyorum yogurtu meyveyi karstirmsam yemez muzu peyniri yumurtayi tek tek veriyorum bi corba iciremiyom dun onuda ayri yapiyim dedim sadece merrcimekle corba yaptim bide patates puresi biraz yedi sevindim bugune kadar niye dusunmediysem bugunde kabagi sadece haslayip tek yedirecem bakalim napacak balik daha hic vermedim artik veriyim diyom da hangi balik veryim acaba

günaydın nerdesiniz lennnnnnnnn
ibolya canım ben annemlere geldim evde hala net yok malesefffffffffff
yarın gircek demi yengen çok dua ediyom ona

kızlar akif emreye bakın büyümüşmü
bu oğlan ne babasına benziyo nede bana bide böyle arapça konuşur gibi gırtlaktan sesler çıkarıyor arap çocuğumudur nedir hastanedemi karıştı yoksa:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Hader artik oturdugun yerden kanepeye tutunarak kalkiyo ve yuruyoo ama yaninda ben mutlaka olmam lazim bazen dengesini katlybedip dusebiliyoo sabahta yeere oyuncaklarini doktum oynuyodu hic haberi yok surunmus gelmis kanepeye tutmus ;kalkmis tam baktim ki ayaka duruyo duser diye tutumak icin gelirken devrildi aslindan sirt ustu sert dusmedi ama agladi cani yandi demekki eli dursa ayaa durmuyo ne sipa yavv

maşallah hacere.sen anlattıkça ben imreniyorum:nazar:

iboşşşş dün akşam tükana gittiydim.babam almış yukarı yengeme götürmüş ve orda meleğimi sıfıra vurmuşlar.artık eylül kelllll:gitme:ama çok şirin oldu.

kız hacer 1 aya kalmaz paytak paytak yürümezse bende iboş diiilim :nazar:
Leen ibolya niye bisey yazmadan okuyup okuyuup kaciyonn

yavrum fırsat olmuyo her zaman, bu sıpa artık emekliyo, bi de sürekli karnını doyur uyut faslı da var tabi, anca okuyabiliyorum, fırsat blduğumzaman da toptan alıntı yapıyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın nerdesiniz lennnnnnnnn
ibolya canım ben annemlere geldim evde hala net yok malesefffffffffff
yarın gircek demi yengen çok dua ediyom ona

heee yarıng ircek anam, aklımda o var vallaha, inşallah hayırlısıylan kurtulurlar :Saruboceq:
bu oğlan ne babasına benziyo nede bana bide böyle arapça konuşur gibi gırtlaktan sesler çıkarıyor arap çocuğumudur nedir hastanedemi karıştı yoksa:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3]
büyümüş kız büyümüş, hemi de daha da yakışıklılanmaya başlamış, :nazar:
iboşşşş dün akşam tükana gittiydim.babam almış yukarı yengeme götürmüş ve orda meleğimi sıfıra vurmuşlar.artık eylül kelllll:gitme:ama çok şirin oldu.

olsun kız olsun kökü onda değilmi, bizim saçımız ilk kesildiğinde kısacıktı şimdik kocaman oldu yine, uzar anam niye taasalanıyon :emir_bebek:

Iboss sac konusunda sana katiliyorum babannem kardesilerim kucukken saci uzun olsa hemen kestirin cocuk buyumuyo derdi hatta ona gore babamda evladi oldugunda babamin saci uzun olsa hemen kotulendin oglum bak gozlerin icine coktu git sacini kestir derdi hacerin saci uzun olsa hemen kestiririm hem gur hemde canli sac cikar yerine

nöörüyonuz gııı
kaydirigubbakcemile3hehe nörek gıı aynı tas aynı hamam.sen nörüyon asıl akif emre maaşallah delüganlı olmuşkaydirigubbakcemile3
Iboss sac konusunda sana katiliyorum babannem kardesilerim kucukken saci uzun olsa hemen kestirin cocuk buyumuyo derdi hatta ona gore babamda evladi oldugunda babamin saci uzun olsa hemen kotulendin oglum bak gozlerin icine coktu git sacini kestir derdi hacerin saci uzun olsa hemen kestiririm hem gur hemde canli sac cikar yerine

amanın bende hiç kıyamam feyzanın saçına önleri uzamıştı iyice gözüne giriyor diye perçem kesmiştimkaydirigubbakcemile3onlarda tekrar uzadı.ama kel yapamam babasıda istemez zatii

10. hayınız hayırlı uğurlu akıllı uslu olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 :teytey:

patoş benimkisi de bazen arkasına yada yanına düşüyo, o an iyice oyuna daldırıyo ve birden hareket ediyo o yüzden düşüyo, yada bi oyuncağı almak için uzanıyosa düşüo, yere yorgan serdim ben, onun üzerine oyuncakları yığdım, onun üzerinde oynuyo normalde, ama ben mutfağa gidip gelene kadar bi bakıyorum yorgandan çıkmış teeeeee halının üzerinde geziniyo, hatta biraz daha zaman geçse salondan çıkıp gidcek kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun şekerim, ben her zaman depik yiyom len, yüzüme bile depik yidim valla kaydirigubbakcemile3

puhahahaha ne demessin :roflol:

kestirin tabi olm, kendi egolarınız için bebelere eziyet ediyonuz, bu sıcakta sıkılıyo kuzucuklar, yazık günah, kendinizi onların yerine koyun, valla bahar gelirkene yusuf eymenin ensesi terlemeye başladı, birkaç defa dikkatimi çekti, yaz gelince bu çocuk hiç duramıcak dedim, hatta eşim erken biraz daha yaz gelsin falan diodu, havalar biraz geç ısındı ya bu yıl, dinlemedim valla, aaa yeter çcuk sıkılıyo diye bi geçtik başına kel ettik sıpamı kaydirigubbakcemile3 şimdi çok rahatız valla, önceden sürekli saçını çekiştirip duruyodu, rahatsız oluomuş zaaar CADIARZU

niva yavrım, bebelacın muzlu muhallebisiylen milupanın taze fasülye domateslisini sevdi benim sıpa, tavsiye ederim, malum bunların hepsi aynı haltı yiyo kaydirigubbakcemile3

eyi geceler yafrım, ulen siz yeni eve taışınmadınızmıydı, hani net bağlatmıcediniz, hayırdır noldu CADIARZU

tamam deneyeyim canım bugün bamya deneyeyim dedim yine huysuz zamanına denk getirdim nasıl anneyim ben yaa becerüksüzün kralıyım:tomato::tomato:

Nerdesiniz lenn deluu karilar killatmaya geldimm herfumm istanbula gitti hatta yolda ibolyaa nerde geziyonn pesinden gelirim bak

diyene bak asıl sen nerelerdesin ..leyla yok deyip dururum cevap bile vermezsin:umursamaz:

maşallah kuzuya çabuk yürüyecek cimcime:nazar:

kaydirigubbakcemile3
maşallah çok tatlı olmuş:nazar:

kız leyla nörüyon bacım.çatlaklarınmı ver hehehe onlara çarelermi arıyon.

senin yok galiba sadece 5 kilo alan benim bile var:1closedeyes:

ülen ben bu topic biliyom zaten, ama uygulamadım, pek çatlağım yok, zaten kilolu hamile kaldıydımya çatlamadım fazla, amannnnn mıçim haa, çatlak patlak bu karıların derdi hieç bitmiyo yav kafamçokkarıştı

Ben deneyecem ibosum kahfeden limindan bi zarar gelmez belki bi umut lee ben cok catladim yaa en buyuk kabusumda hamile kalmadan once derdine dustum badem yagi bebe yagi nemlendirici felan hepsini kullandim ama yine catladim catladigima yine sukur ben ben patlarim herhalde diyodum okadar zayiftimkii cop gibiydimm ve hic kilo almazdim birden 25 kilo alinca vucut neye ugradigini sasridi simdi bi gor heryer berbat yeni dogum yaptigimdakine gore simdi yine iyi kirmizliklar beyaz oldu insallah bi care olurmu

ben geeeelllddddddiiiiiimmmmmmmm :teytey: ösledinizmi beni len lülülülülülü valla aklım hep sizdeydi nihayet net buldukda girdim hemen sositososito bilin bakam ben nirdeyiiiiiimmmmm :dance: ismirde uleeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool: hiç ayrılmamıs gibiyim bi yandanda senelerce uzak kalmıs gibi :uhm: cok öslemişim beeeeee :delphin: nese ben kaçanzi gene gelürüm opuyorumnanaktan

Back
X