10. hayınız hayırlı uğurlu akıllı uslu olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 :teytey:
patoş benimkisi de bazen arkasına yada yanına düşüyo, o an iyice oyuna daldırıyo ve birden hareket ediyo o yüzden düşüyo, yada bi oyuncağı almak için uzanıyosa düşüo, yere yorgan serdim ben, onun üzerine oyuncakları yığdım, onun üzerinde oynuyo normalde, ama ben mutfağa gidip gelene kadar bi bakıyorum yorgandan çıkmış teeeeee halının üzerinde geziniyo, hatta biraz daha zaman geçse salondan çıkıp gidcek kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun şekerim, ben her zaman depik yiyom len, yüzüme bile depik yidim valla kaydirigubbakcemile3
puhahahaha ne demessin :roflol:
kestirin tabi olm, kendi egolarınız için bebelere eziyet ediyonuz, bu sıcakta sıkılıyo kuzucuklar, yazık günah, kendinizi onların yerine koyun, valla bahar gelirkene yusuf eymenin ensesi terlemeye başladı, birkaç defa dikkatimi çekti, yaz gelince bu çocuk hiç duramıcak dedim, hatta eşim erken biraz daha yaz gelsin falan diodu, havalar biraz geç ısındı ya bu yıl, dinlemedim valla, aaa yeter çcuk sıkılıyo diye bi geçtik başına kel ettik sıpamı kaydirigubbakcemile3 şimdi çok rahatız valla, önceden sürekli saçını çekiştirip duruyodu, rahatsız oluomuş zaaar CADIARZU
niva yavrım, bebelacın muzlu muhallebisiylen milupanın taze fasülye domateslisini sevdi benim sıpa, tavsiye ederim, malum bunların hepsi aynı haltı yiyo kaydirigubbakcemile3
eyi geceler yafrım, ulen siz yeni eve taışınmadınızmıydı, hani net bağlatmıcediniz, hayırdır noldu CADIARZU