Ibolya len ben illa cis yapasin diye ogretiyo degilim baski yaparmiym hic bi kac gundur kakasi gelince tuťtum bunuda dedigim gibi burdaki bi ara gecen muhabbete dayanaraktan dbset bezssiz bebek diye bahsetmistiyo hani daha 40 li bebeklere bile yapiylarmis felan diye akli yetmiyo ama ozaman da demislerdi uykusu gelince karni acikinca nasil hissettiriyosa onuda yapacagi zaman hissettiriyo diye hatta cakilin kizi oyleydi altina yapacagi zaman bezini acmadan yapmiyomus ben ona dayanarak tan dusundum tabi yanlis bisey yapmak istemem zaten yine bezi bagli acik birakmiyorum
yavrum çocuğu zorlamadıktan sonra niye zararlı olsun ki, denemekten zarar gelmez, benim demek istediğim olumlu sonuç alamama riskin yüksek, çünkü kasları henüz gelişmi ş değil, olayın bilincinde değiller, belki de bunu benliğine işlemek faydalı bile olabilir, kendini bilmeye başladığı zaman sürekli annesi çişe götürüyo, çocuk onu benimser belki de, zarar ıolacağını sanmıyorm, hani ben boşu boşuna bu aşamada yorulma diye dediydim
Ibos bu agdayi becerirsem cok iyi ben oteki agdalardan yapiyodum ama sir daha iyiymis yamirr maikina bana alerji yapiyo hep kirmizi sivilce cikiyo ve batik oluyo kil icine uzuyo iboss emla krem ise yaradimi sende ben gecen 1 tup yaptim uyusmadi len cok canim yandi
yıvrım taze taze bilgilerimi vereyüm, henüz çıktım banyodan kaydirigubbakcemile3:kedi: şimdik yavrım gündüz bacaklarıma sir ağda ettüydüm, sıcak suda beklettim, akışkan kıvama gelene kadar yani, sonra bi güzel bacama sürdüm bastıraraktan, bi yandan sürüp bi yandan gerdiriyon bacanı, yoksa sürmesi zor oluyo, sora bezi kesip yapıştırdım, bi güzel avuç içimlen bastırdım, sora tuttum cart diye çektim kaydirigubbakcemile3 şimdük ağda yaptığı m yerler beyaz diğer yerler kumral rengim açtı ayol, kaydirigubbakcemile3 sora yıvrım yağ vedilerdi bene bu ağdayı aldığım yerden, onu sürdüm, bacaklarımı gündüzden aldığydım akşama kadar durdu krem, biraz önce de bikini bölgesiylen koltuk altını aldım, ama sor nasıl aldımkaydirigubbakcemile3 leyla bikini bölgesini uyuşturmadım yavrım, geçen sefer 2 tüp emla kullandıydım, çok güzel uyuştuydu, ama o zaman makineylen aldıydım, tek tek yolarkene uyuşukluk geçti yarısında acımaya başladıydı ay uy diye diye aldıydım kalanını :roflol: ama bu sefer krem filan kullanmadım, cerrah eldiveni aldıydım, onlan bi güzel hallettim, dayanabilecek kadar acıdı valla, öyle deliler gibi acımadı, pudra sürdüm tabi önce, o uyuşturuyomuş ya, valla bana da sanki rahatlatıyomuş gibi geldi, çünkü pudralı haliyle çok da acımadı, dediğim gibi dayanabileceğim kadar acıdı, sora kalan tek tükleri de makineylen toparlayverdim, ooooohh ay gibi parlıyom ayol hihoyyyt:jeyyar: