2008 Ekim Anneleri

günaydın millet nasılsınız
annem babam kardeşim bizde akşamları giremiyom kaç gündür de eğitim vardı masamda değildim herkes iidir umarım kerem çok yaramaz ya annem akşam 5tane halı yıkamış gibiyim dio çok yoruluo

bunlar çocuk değil zaten herbiri ayrı bir canavar annecin napsın bu arad da gözün aydın canım annenler yanındaymış

Gel len beraber yuzekk
ama ben yüzme bilmiyom boğulursam kurtaracan mı

herkese merhaba
artık sayfalar hiç ilerlemiyo gibi.herkes tatile mi çıktı:uhm:bu arada yusufundamı kusması var?geçmiş olsun iboşum..biz bikaç gün önce gece hastanelik olduk..gece 10 gibi oğluşun muhallebisini yedirdim.ve uyuttum..yarım sa.falan geçti bi ökürme sesi geldi.eşim koştu ve hemen gel diye beni çağırdı...çocuk bi kusmuş ama ben inanamadım bu kadar şey onun minicik midesinden nasıl çıktı diye:1shok:eğer uyuyo olsaydık,yada öksürüğünü duymasaydık boğulcakmış çocuk.yumuşak olduğu için hazır yorganın üstüne yatırıyorum geceleri.o yorgan sırılsıklam olmuş,yatağına kadar geçmiş:1shok:beşiğinin yan duvarlarına kadar fışkırtmış.hemen aldık bi güzel temizledik,üstünü başını giydirdik..hoop ikikinciye çıkardı.resmen donuma kadar ıslandım.gözlerini bile açamıyodu yavrum çok korktum.ağladım bile.zehirlendi herhalde diye düşündüm.apar topar hastaneye gittik.salgın varmış zaten ama ishalle birlikte değilse korkmayın dedi dr.emedur fitil yapıp gönderdi bizi.sanırım akşam yemeğinde yedirdiklerim ağır geldi.:çok üzgünüm:çünkü midesi öğütememiş 6 da yemişti..baktım bütün bütün duruyolardı:çok üzgünüm:neyseki geçti ama insan çok korkuyo.Allahım herkesin yavrusunu korusun.ufacık bi hastalık bile yakışmıyo onlara...
neyse ben kaçtım uyandı bizimkikaydirigubbakcemile4
çok geçmiş olsun canım yaaaa yediği ağır gelmiş demekki

Sizde de mi var kusma ? bizde de cuma cumartesi pazar 1 ögün kusma var ama feci korktumm bi de kakası da biraz sıvı gibi ama kusdugu icin agır seyler yedirmeyelim dedim hafif seyler veriyorum ona yormustum bugun kac kez kaka yaptıgını yazıyorum cok fazla ise bende doktora götürücem ..Sizin bebekler bu kusma döneminde günde kac kez kaka yapıyor ?

size de çok geçmiş olsun canım gülçe de kusuyo ve günde3-4 defa kaka yapıyo ishal değil ama

Ozlemcim ozletiyon kendini gel arada benim heergun 10 hali yikamis gibiyim kesken bendemi calissaydim ne en azindan cocuga arada bagirmamis olurdum ay hic durmuyolar dimi kerosunda yok mu daha disi

valla canm arada bakıom kimse olmuo kendi kendime de yazmak içimden gelmio
bazen cepten giriom o da çok yavaş oluo
bide sıcaktan pc başında oturamıom evde ya balkonda ya dışarda yada yerde yuvarlanıoz
keremin dişi hala yok salyaları çok arttı hepsi peşpeşe gelcek heralde bembeyaz damakları

selam bacular:sm_cool:
görüşmeyeli nabersiniz
kimin bebişleri emekliyo kiminki yürüyoo
bizde hala tık yok valla:umursamaz: sadece dişlerimizi ikiledik birinciyi giderken çıkarmıştık şimdi ikinciisi üstten geldi darısı dişsiz bebişlereopuyorumnanaktan

beni sorcak olursanız ayaklarım geri geri eve geldim ben tatil istiyoom:sm_cool: otel çok güzeldi deniz havuz pöffffffffffff:çok üzgünüm:
eray bey de eve alışamadı çocuk her gün havuzlar her gün gezmeler şimdik eve kapandı psikolojisi bozuldu çocuğun bi de bi çığırtkan bi şımarık oldu napcam bilmiyom:sinifsinif:

dün havuz aldım koydum balkona şimdilik onla idare ediyoz inş yaz sonuna kadar sıkılmaz havuz demişken bizimki tam su kuşuymuş gerçi denizi sevmedi ama havuza bayıldı delikafadulden çıkarırken deli gibi ağlıyodu kerata:roflol: ilk zamanlar botuyla iyiydi beyfendi sonra ondan daa sıkıldı kucağımıda bıcır bıcır girdi hepten karardık :1ninca:

şimdilik bu kadar kimsecik yok zati albüme foto ekliyim dedim ama boyutları büyükmüş bi küçültüp öyle eklemeyi denicem bakarsınız okyerimseniben

hıh albümü yaptım bakarsınız ok? sonra silicem
şimdik yemeğe girişeyim...

ohhhh canım baktım resimlerinize çok güzel çıkmışsınızyerimsenibenoğluş aynı baba galibaCADIARZU
biz bu yıl tatil falan düşünmüyoruz inşallah İstanbul içinde günübirlik sahillere gideriz dedik haftasonu,çocukla zor oluyo ama siz yaptınız bitirdiniz ne güzelllllllllkaydirigubbakcemile3şimdi tatil sonrası zordur bilirim onu:sm_confused:çamaşır yıka ütü yap üffff olsun ama eğlendiniz güzel güzel şimdi yapın işleri bakalımzemuszemus

Gunaydin zambakim hayirli olsun yeni ayiniz ibosum ohh mis gibi olmussun leen pudra yi bende deneyim bakalim bu pazar gidecezya tatile (tatil de denirse eger 2 gunlugune buna da sukur )benimde oyle bi kaymak gibi olmam lazim agda yapamam sanirim ne tam uzadilar nede hic yok gibiler tam yeni cikmaya baslamislar

yavrum bilmiyomki kısacık olunca mecbur aağdayla alacan, benim araya regl girince alamadıydım, eldivenle alcak şekil olduydu yani, ağdayla da sarkmaya neden oluo diyolar, bilmiyom valla, bi o topice sorsana belkim bi çare söylerler
günaydın 2008 güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiii
iboşum pırıl pırıl oldum diyosun heeeeeeee:))
gülçenin yeni ayı hayırlı olsun annesiiiiiii:)) bizimkiler çabuk mu büyüdüler ne valla zaman hızla geçti gitti.geçen yıl bu zamanlar hamiştik hepimiz şimdi 9 aylık oldular.
leyloşum 2 gün falan boşver tatil tatildir keyfini çıkar canım benim.

ivetttt :kedi:kaydirigubbakcemile3
günaydın millet nasılsınız
annem babam kardeşim bizde akşamları giremiyom kaç gündür de eğitim vardı masamda değildim herkes iidir umarım kerem çok yaramaz ya annem akşam 5tane halı yıkamış gibiyim dio çok yoruluo

özlem kız bendde bu hatun niye ortalıklarda görünmüyo diyodum, eğitiminmi vardı demek, ya annenler yoruluyomuş da güzel yorgunluklar bunlar, tabi bi de kerem beyler iice hareketlendi, :emir_bebek:biz bile yoruluyoz ay onlar nasıl yorulmasınlar kaydirigubbakcemile3
Dbest karisi hic gelmez oldu haa napiyosaa

nadiren msn açıyo yavrım, en son 1 hafta önce filan açmıştı msnsini, çok yoğunmuş öyle dediydi
iboş yusufada geçmiş olsun bacım.bugün nasıl hala kusuyormu.feyzada yapıyor arada ben çok yediriyorum diye kusuyor diyorum.kasenin hepsini yedireyim diyorum oda doymuş oluyor ve fazlasını çıkartırken yediğinin hepsini çıkarıyor

sğol yavrum, bugün kusmadı şükür, midesi azık düzelsin diye az az yediriyom, bu aralar da bebeler hep kusuyolarmış, acaba havalardanmı ki CADIARZU
herkese merhaba
artık sayfalar hiç ilerlemiyo gibi.herkes tatile mi çıktı:uhm:bu arada yusufundamı kusması var?geçmiş olsun iboşum..biz bikaç gün önce gece hastanelik olduk..gece 10 gibi oğluşun muhallebisini yedirdim.ve uyuttum..yarım sa.falan geçti bi ökürme sesi geldi.eşim koştu ve hemen gel diye beni çağırdı...çocuk bi kusmuş ama ben inanamadım bu kadar şey onun minicik midesinden nasıl çıktı diye:1shok:eğer uyuyo olsaydık,yada öksürüğünü duymasaydık boğulcakmış çocuk.yumuşak olduğu için hazır yorganın üstüne yatırıyorum geceleri.o yorgan sırılsıklam olmuş,yatağına kadar geçmiş:1shok:beşiğinin yan duvarlarına kadar fışkırtmış.hemen aldık bi güzel temizledik,üstünü başını giydirdik..hoop ikikinciye çıkardı.resmen donuma kadar ıslandım.gözlerini bile açamıyodu yavrum çok korktum.ağladım bile.zehirlendi herhalde diye düşündüm.apar topar hastaneye gittik.salgın varmış zaten ama ishalle birlikte değilse korkmayın dedi dr.emedur fitil yapıp gönderdi bizi.sanırım akşam yemeğinde yedirdiklerim ağır geldi.:çok üzgünüm:çünkü midesi öğütememiş 6 da yemişti..baktım bütün bütün duruyolardı:çok üzgünüm:neyseki geçti ama insan çok korkuyo.Allahım herkesin yavrusunu korusun.ufacık bi hastalık bile yakışmıyo onlara...

aaaaaaaaa sizdemi kustunuz, geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız, bende kaç gündür nöbet bekliyorum resmen, uyanıkken verdiysem özellikle yarım saat falan uyutmuyorum, gözümün önünde olsun diye, gece beslenmesinde de başını bekliorum yarım saat, kaç gündür uykusuzum o yüzden, acaba sulardanmı oluo dicem ama hazır su kullanıyoz, anlamadım valla CADIARZU
Sizde de mi var kusma ? bizde de cuma cumartesi pazar 1 ögün kusma var ama feci korktumm bi de kakası da biraz sıvı gibi ama kusdugu icin agır seyler yedirmeyelim dedim hafif seyler veriyorum ona yormustum bugun kac kez kaka yaptıgını yazıyorum cok fazla ise bende doktora götürücem ..Sizin bebekler bu kusma döneminde günde kac kez kaka yapıyor ?

yavrum benimki günde 3 defa falan kaka yapıyo, ne ishal ne çok katı, biraz sulu gibi ama öle ishal gibi de diil, sarı yapıyo bi de, acaba götürsemmi bende, ishal diiliz ama fisfisfis
selam bacular:sm_cool:
görüşmeyeli nabersiniz
kimin bebişleri emekliyo kiminki yürüyoo
bizde hala tık yok valla:umursamaz: sadece dişlerimizi ikiledik birinciyi giderken çıkarmıştık şimdi ikinciisi üstten geldi darısı dişsiz bebişlereopuyorumnanaktan

beni sorcak olursanız ayaklarım geri geri eve geldim ben tatil istiyoom:sm_cool: otel çok güzeldi deniz havuz pöffffffffffff:çok üzgünüm:
eray bey de eve alışamadı çocuk her gün havuzlar her gün gezmeler şimdik eve kapandı psikolojisi bozuldu çocuğun bi de bi çığırtkan bi şımarık oldu napcam bilmiyom:sinifsinif:

dün havuz aldım koydum balkona şimdilik onla idare ediyoz inş yaz sonuna kadar sıkılmaz havuz demişken bizimki tam su kuşuymuş gerçi denizi sevmedi ama havuza bayıldı delikafadulden çıkarırken deli gibi ağlıyodu kerata:roflol: ilk zamanlar botuyla iyiydi beyfendi sonra ondan daa sıkıldı kucağımıda bıcır bıcır girdi hepten karardık :1ninca:

şimdilik bu kadar kimsecik yok zati albüme foto ekliyim dedim ama boyutları büyükmüş bi küçültüp öyle eklemeyi denicem bakarsınız okyerimseniben

benim sıpa emekliyo yavrım, tırtıl gibi yerde çok komik kaydirigubbakcemile3 ya ben anlamadım dişin biri alttan biri üsttenmi çıktı, o nasıl oluyo öyle ayol kaydirigubbakcemile3 ay ne tatlı görünüyodur bi altta bi üstte, hyırlı olsun ikinci dişiniz de yavrum, hatır hutur mamalar yisin:lepi: ayy tatile gittiydiniz diimi sz, tabi eray da alıştı hergün gezmeye, kızar tabi eve hapsediyon diye :olmaz: du ben bi bakim albiminize zemuszemus

selam millet ben geldim.opuyorumnanaktan.tatil bitti:çok üzgünüm:..çok eğlendik efe kaan suyu çok sewdi herşey çok güzeldi.:sm_cool:.şimdi işlerim war kaçıorum..umarım herkes iyidir...özledim sizi yaaaawwyerimseniben

hoşgeldin yavruşşş.tatilciler dönüyoo.nasıl geçti?opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

herkese merhaba

canımm çok çok geçmiş olsun.yavrum benim.korkmuştur da o şimdi.bununla geçmiş olsuna.s.:1hug:

edhakk siz de hoşgeldiniz canım.ya ben acaba tatile gitsem havuzda eylülü üşütür müyüm diye endişeleniyorum.artık darısı bize olsun canım yaa

selam millet ancak gelebildim newşehirdeki görümcem burda onlarla ilgileniorum ..o yüzden çok sık giremicem..
leylacım umarım tatiiliniz iyi geçer hacer suyu swer inşallah..efe kaan bayıldı denize gidiyoruz suyu görünce başlıyo çırpınmaya kremini zor sürüyodum..yarım saat oynadıktan sor uykusu geliodu kucağımda uyutup arabasına koyuyodum..sorada biz giriyoduk..
çok eğlendik..şimdi çıkıom bi ara fotoları koycam...iyi geceler..
edhakcım sizin fotolarda süper walla eray çok tatlı çıkmış hepsinde sende süpersin tabi..opuyorumnanaktan

günaydin kizlar biz geldikkaydirigubbakcemile3 tatil bitti nihayet evimizdeyiz:Saruboceq: insanin kendi evi gibi yok valla umarim bizi unutmamissinizdir:gitme: hersey yolundami nasil gidiyor yagmur büyüyor hizlar dede anne gibi kisa cümleler kuruyor:emir_bebek: koltukarda tutup yürüyebiliyor alkisalkisalkiszaman cabuk geciyor hepinizi cok öptük özledik valla:lepi:Şeniz

edhakk siz de hoşgeldiniz canım.ya ben acaba tatile gitsem havuzda eylülü üşütür müyüm diye endişeleniyorum.artık darısı bize olsun canım yaa

eylülcüm havalar baya ısındı iyi korursan bi şii olmaz tatlım yerimseniben
selam millet ancak gelebildim newşehirdeki görümcem burda onlarla ilgileniorum ..o yüzden çok sık giremicem..
leylacım umarım tatiiliniz iyi geçer hacer suyu swer inşallah..efe kaan bayıldı denize gidiyoruz suyu görünce başlıyo çırpınmaya kremini zor sürüyodum..yarım saat oynadıktan sor uykusu geliodu kucağımda uyutup arabasına koyuyodum..sorada biz giriyoduk..
edhakcım sizin fotolarda süper walla eray çok tatlı çıkmış hepsinde sende süpersin tabi..opuyorumnanaktan

günaydın millet
gamzecim teşekkür ederim tatlım sizin fotoları da bekliyoruz emnim efe kaan da bi harikadıropuyorumnanaktan
fotolara yorum yazan herkese teşekkürlerzemuszemus

iboşum yusuf hasta mı hayırdır kustuğunu yazmışın inş herşey yolundadır
demek emekliyo ha heeeç de kıskanmadım :dilcikar: maşallah benim koca yusufuma
:nazar:

günaydin kizlar biz geldikkaydirigubbakcemile3 tatil bitti nihayet evimizdeyiz:Saruboceq: insanin kendi evi gibi yok valla umarim bizi unutmamissinizdir:gitme: hersey yolundami nasil gidiyor yagmur büyüyor hizlar dede anne gibi kisa cümleler kuruyor:emir_bebek: koltukarda tutup yürüyebiliyor alkisalkisalkiszaman cabuk geciyor hepinizi cok öptük özledik valla:lepi:Şeniz
hoşgeldin canım ya tatil sonrasıda hiç çekilmiyo demi
koy koy fotoları bekliyok hoşgeldin bu arada

:kedi::kedi:sğol kız kaydirigubbakcemile3
saatler olsun anam

canım dikkat etsen bişey olmaz biz 2 ay önce gitmiştik
herkese merhaba
geçmiş olsun canım benim aynısı bizdede oldu kusmaktan boğuluyodu nerdeyse

eylülcüm havalar baya ısındı iyi korursan bi şii olmaz tatlım yerimseniben

günaydın millet
gamzecim teşekkür ederim tatlım sizin fotoları da bekliyoruz emnim efe kaan da bi harikadıropuyorumnanaktan
fotolara yorum yazan herkese teşekkürlerzemuszemus

iboşum yusuf hasta mı hayırdır kustuğunu yazmışın inş herşey yolundadır
demek emekliyo ha heeeç de kıskanmadım :dilcikar: maşallah benim koca yusufuma
:nazar:

erayyyyyyyyyyyyyyın fotoları harikaaaaaaaaa sende öyle heeeeeeeeeeee:jeyyar:

kızlar biz yarın çıkıyoruz tekirdağa gitcez yokum eylüle kadar eylüldede net alırsak anca hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum şimdiden herkesin bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum artada girmeye çalışırım

günaydın herkese bu gün gülçe biraz ayakta duarbilmeye başladı en fazzla 5-10 saniye duruyo ama kendi başına durduğunu görmek müthiş bir duygu çok heyecanlanıyorum onunda çok hoşuna gidiyor nasıl gülüyo kendi başına bişey yapınca

Back
X