2008 Ekim Anneleri

Selam ben geldimm nihalle asi oldukk ayy cok guzeldi bulusmak yaa hemen tanidik birbirimizi sanki 40 yillik arkadas gibi kaynastik hacerle feyzayi tanistirdik hacer hemen aglatti kuzuyu zilli yaa feyza cok tatli sarisin resimlerindeki gibi degil yani bana oyle geldi nihalde oyle cok tatlilar sonra ben asi oldum bizim ebeye dedim arkadasim misafir onada yaparmisiniz asi diye hemen yaptilar haceri tarttirmistim hatta hemsire feyzayda aldi tartti celen sizin o saglik ocagi angutluk etmis bacim sonra parkta oturduk konustuk biraaz sonra ayrildik merana mesaj yazdim tam atacam baktim no su yok nereye kaydettiysem kafama ediim neyse gecen beni ablasindan aradiydi onun nosunu aradim acmadi sonra saglik ocagindayken o aradi dedim boyle boyle sanada diyelim yoksa bizi yolarsin dedim yolardim valla diyo keske 10dk once konusabilseydik onlarda fuara gitmisler neyse ins hep baraber pazar gunu bulusacaz

ibiaru yerine ve de topiğimize hoşgeldin canım giresundan geçen yıl geçmiştik alışınca bence seversin yeşil insanı rahatkatır ezgi de alışır

Selam ben geldimm nihalle asi oldukk ayy cok guzeldi bulusmak yaa hemen tanidik birbirimizi sanki 40 yillik arkadas gibi kaynastik hacerle feyzayi tanistirdik hacer hemen aglatti kuzuyu zilli yaa feyza cok tatli sarisin resimlerindeki gibi degil yani bana oyle geldi nihalde oyle cok tatlilar sonra ben asi oldum bizim ebeye dedim arkadasim misafir onada yaparmisiniz asi diye hemen yaptilar haceri tarttirmistim hatta hemsire feyzayda aldi tartti celen sizin o saglik ocagi angutluk etmis bacim sonra parkta oturduk konustuk biraaz sonra ayrildik merana mesaj yazdim tam atacam baktim no su yok nereye kaydettiysem kafama ediim neyse gecen beni ablasindan aradiydi onun nosunu aradim acmadi sonra saglik ocagindayken o aradi dedim boyle boyle sanada diyelim yoksa bizi yolarsin dedim yolardim valla diyo keske 10dk once konusabilseydik onlarda fuara gitmisler neyse ins hep baraber pazar gunu bulusacaz

heç kıskanmadım :umursamaz: :dilcikar:

hatırlanmak güzel canım saol çok sevindim valla opuyorumnanaktanyerleştim sayılır ezgide iyi o hiç bişeyin farkında değil ama sıkılyor odaa evden dışarı çıkmıyoz gezecek çıkacak bi yer yok anlıcan canımmafoldumben.istanbul güzeldir canım bende kardeşimin yanına gidecem yakında istanbula biraz kafa dağıtmak için yordu beni bu taşınma işi
aaaa delikafadulden nezaman gelion leeennnn delikafadulden hemen bulusak delikafadulden ben ii alıstım bu bulusmayaaaaa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun celen cemreye ezgide ishal kaçgündürr diş çıkArtıyor ondan olabilir dediler muz şeftali falan yedirdimmm geçti arada bii oluyorr şimdii inşş cemreninkide geçer canım..
inşallah ibuşum :Saruboceq: dişiniz patladımı?bugun baktık biz.cemrenin kesin üstten gelicek dişleri kafamçokkarıştı acaip kabarmıs.elimle dokununca resmen elime gelio üst tarafları kaydirigubbakcemile3
ay ne gzl yaaaa :1hug: cok sevindim tanısmanıza..keske meranda gelseydi hatta bende kaydirigubbakcemile3 biri benmlen bulussun leeeennnnn laelaelaelaelae

Onlarin biri benim zilli biri teyzemin oglu oteki teyzemin kizi otekide teyzemin eltisinin kizi 3ude ekim bebisi sondaki pembeli subat bebisi annemlerde hepimiz bi araya gelmistik cekmistim cok dadlular

maşşallah hepsine :nazar: allahım korusun hepsini :Saruboceq:

bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:

bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime

ayyy çok kötü oldum ilkini okumuştum ama ikincisi daha betermiş bende vermiyorum bacım kimselere benden başkasında durmaz diyorum napiim:sm_confused:

selamun aleyküm ben geldiimmmm.leylayla sağlık ocağı buluşması yaptık:))leylada hacerde birbirlerinden güzeller maaşallah.hacer çok şirinde kızzz yerim seni dedikçe bir kıvrılıyor arabasında görmelisiniz.inşaallah pazara daha uzun uzun sohbet etme fırsatı bulacağız meranla beraber

Allah ımmmmm inanamıyorum ya.o iki insanıda assalar gene kanım soğumaz etlerini liğme liğme yapacaklar onların.ama biz gene acırız onlara insan işte can taşıyorlarya.ama o iki hilkat garibesi vicdanınıda insanlığınıda yitirmiş.Allah onların cezasını versin

he kız bakmadılar vallaaaaaa Çok üzgünüm çoook teeee yürüyerek yarım saatlik uzaklıktaki sağlık ocaana gönderdiler Çok üzgünüm çoook ama şikayet edicem kücücük bebek hastalanmıs göt kadar sağlık ocaanın yaptığına bak Çok üzgünüm çoook hastaneler bakmayınca tv lere cıkıolar bunların haberi yok heralde Çok üzgünüm çoook
anacım dün ananemde dedi seftali yedir die.tutuomus o.bide patates püresi ve pirinç lapası bide limon.

kızım bakmak zorundalar, isteseler de istemeselerde bakcaklar, sen keyfine mi gidiyosun oraya, şehir dışından gelmişsin, aile hekimine nasıl ulaşcaksın, valla ben senn yerinde olsam tehdit ederdim, sizi sağlık müdürlüğüne şikayet edecem diye, ben hamileyken de vitamin ilaçlarımı yazdırmak için tee doktoruma kadar gitmeyeyim sıcakta diye bizim işyerinin yanındaki sağlık ocağına gittim, burda themis vardı hatırlarsan, o daha önce gitmiş yazdırmış, ben vardım yazaamayız diyolar, kaç tane dr gezdim sağlık ocağının içinde, yazmıyolar allah yazmıyolar billah, en son sinir oldum gittim themise kızım sen kime yazdırdın yahhu bana yazmıyo bu drlar dedim, şu dra yazdırdım o sormyuo bile misafir girişi yapıp yazıyo dedi,zaten hamilelere yazmak zorundalarmış, geri çevirme gibi bi lüksleri yokmuş, sonra yeni doğum yaptıım zamanlarda sağlık ocağımızı değiştircektik, ben eski mahallemdeki sağlık ocağına bağlıydım hala, şimdikine geçmemiz gerekiyodu, bebeğin aşıları var zırtı var pırtı var, yaz kış ben nasıl gidim tee eski sağlık ocağına, çok uzak zaten, burası almıcaz dedi dayandı, ben de burda oturuyom nasıl almıyosunuz diye söyleniyom, efendim neymiş eski sağlık ocağımda devam edeymişim, bunların zaten hasta sayısı çok fazlaymış falan filan, eski sağlık ocağımın hemşiresiyle görüştüm, bunlar beni kaydetmiyolar napcam diye, toplum sağlığı merkeziyle görüş dedi, orayla görüştüm iş çıkmadı, tekrar aradım hemşireyi ordan bişey çıkmadı diye, sağlık ocağı da hala diretiyo almıcaz diye dedim, meslektaşlarım hakkında bunu yapmayı istemezdim ama sağlık müdürlüğüne şikayet edin sizi almak zorundalar dedi, eşimle birlikte sağlık müdürlüğüne gittik şikayet ettik, bizim işi hallettiler, 15 güne kadar da kaydım gerçekleşti, böyle peşine düşmesen ortada kalacan, sen de sizi sağlık müdürlüğüne şikayet edecem diye korkutcedin, yanında anan filan da varsa şahit gibi olur korkarlardı, azık tehdit etmek lazım geliyo bazen :jeyyar:
ooooo maşallah maşallah buluştunuz he, hiç kıskanmadık, keşkem oralarda olaydık oğlumlan birlik size dakulurduk kaydirigubbakcemile3
celen ben o ilk hikayeyi duymuştum ama ikincisini senden duyuyorum, zaman öyle kötü ki artık kız erkek farketmiyo valla, ben eğer birisine verdiysem tanıdık olsun olmasın sürekli gözetliyorum, bir dakika bile gözümü ayırmıyorum, ne olur ne olmaz, gözüm sürekli verdiğim kişinin üzerinde oluyo, hele ki kız çocuklarında daha çok dikkat etmek gerekiyo, millet sapıklaşmış artık, daha kuş kadar bebeden ne istersin, ben de bi olay biliyorum, kadın bi adamla dost haaytı yaşıyo, kadının 10 yaşlarında bi oğlu var, adam çok rahat eve girip çıkıyo, bigün kadın yokken yine gleiyo, oğlan da adamı tanıdığı için evee alıyo tabi, sonra bu adam oğlanın ırzına geçiyo arkadan, sonra da boğazını kesiyo, o olayı ilk öğrendiğim zamanlar günlerce aklımdan çıkmadı, bi de boğazı kesik resimlerini filen görmüştüm:gitme::sinifsinif:
kizlar bugün kizimi havuza götürdüm insallah yükleyebilmisimdir:Saruboceq:

uyyyyyyyyy havuz sefasını yısınler o zılloşun kaydirigubbakcemile3

selamun aleyküm ben geldiimmmm.leylayla sağlık ocağı buluşması yaptık:))leylada hacerde birbirlerinden güzeller maaşallah.hacer çok şirinde kızzz yerim seni dedikçe bir kıvrılıyor arabasında görmelisiniz.inşaallah pazara daha uzun uzun sohbet etme fırsatı bulacağız meranla beraber

Sagol canim sizde oylesiniz masallah anali kizli

Off sonumuz hic iyi degil kiyamet alameti bunlarin hepsi rabbim sen evlatlarimizi sapiklarin sapitmis kotu insanlardan koru boyle seyler okuuyunca icim bi tujaf oluyo biz nasil okula birakip gelecez yavrularimizi kimseye guven kalmadi

aaaa delikafadulden nezaman gelion leeennnn delikafadulden hemen bulusak delikafadulden ben ii alıstım bu bulusmayaaaaa kaydirigubbakcemile3

inşallah ibuşum :Saruboceq: dişiniz patladımı?bugun baktık biz.cemrenin kesin üstten gelicek dişleri kafamçokkarıştı acaip kabarmıs.elimle dokununca resmen elime gelio üst tarafları kaydirigubbakcemile3

ay ne gzl yaaaa :1hug: cok sevindim tanısmanıza..keske meranda gelseydi hatta bende kaydirigubbakcemile3 biri benmlen bulussun leeeennnnn laelaelaelaelae

maşşallah hepsine :nazar: allahım korusun hepsini :Saruboceq:

celencim ezginin alttan 2 üsttende 1 dişi çıktı üsten 2.de çıkmak üzere patlaması yakın.:lepi:cemreyede maşallah dişlerine.

Back
X