2008 Ekim Anneleri

slm kızlar size bişey danışacaktım.ben doğumdan sonra ilk kez geçen ay regl oldum 25 haziran da bugün 27 temmuz 1 ay geçti ilk aylarda sizde de oldumu böyle gecikmeler?çok az olmuştum zaten yumurtalıklarımda ağrıyo ama gelen giden yok normalmi sizce?

İlk aylarda biraz oynalamalar oluyor bende de olmustu sonrasın da da erken erken olmaya basladı simdi yavas yavas duzeliyor .bu arada ben 4 ay sonunda ilk reglimi olmustum .

Herkes kacmiss ulee kizlar hepinizinde dedgi gibi hacer cin gibi valla cok bilmis kurnaz babasida bebekken boyleymis bide cok nazli hemen kusuyo kizinca hemen icini ceke ceke agliyo meran teyzesi de dedi hacer cojk fena haraketliligine bakti erken yuruyecek dedi canima okuyo valla yurese naparim bilmiyom

Ya bu kusma numarasını nerden ögrendi bu cinler .Benim kızımda bir kc haftadır bana kusma numarası yapıyor nasıl zorluyor kendini uyutmak istedigimde... Bir seye zorlayınca da nasıl ellerini sıkıyo sinirleniyorr sinir küpü valla parmagında oynatıcak bu zilli beni

Kizlar bebislere tarhana yediriyonuz ya onu nerden aliyonuz ya bi tarhana bulamadim koyde teyzem var o yapiyodu ama simdi yapmiyo

Ya bu kusma numarasını nerden ögrendi bu cinler .Benim kızımda bir kc haftadır bana kusma numarası yapıyor nasıl zorluyor kendini uyutmak istedigimde... Bir seye zorlayınca da nasıl ellerini sıkıyo sinirleniyorr sinir küpü valla parmagında oynatıcak bu zilli beni

Anaa benim zillide oksurme numarasi yapiyoo

zambakcım napıyo acaba kayın anasıyla heheheheeeeeeee:))
ayyy espri bir tarafa kıza allah sabır versin normalde değilmiş kadın zaten

Nihal naber tatlimm
iyilik canım benim ne olsun.siz ne ara gittiniz pikniğe ne ara yaptın hazırlığı falan.hamarat gelin senii:delphin:
yürüteçle yapmadığı bişey yok bu çocuğun ya napacağımı şaşırdım artık ya.odasındaki şifonyerinin çekmecelerini açmış ordaki örtüleri çekmiş yerlere atmış temiz şeyler tekrar yıkandı:((korkudanda anlamıyo giray deyip gözlerimi bir açıyorum korksun diye beni tavlamak için gözlerini kırpıp gülüyo bide bana bilmiş sıpacan:))
oyy yerim ben o yaramaz aslanı:emir_bebek:anacım yerler çokmu kirliydiki yeniden yıkadınkaydirigubbakcemile3
Kizlar bebislere tarhana yediriyonuz ya onu nerden aliyonuz ya bi tarhana bulamadim koyde teyzem var o yapiyodu ama simdi yapmiyo
canım yokmu etrafında yapan.benim annem yapıyor.geçen senedn vardı onu verdi biraz oda bitti sayılır.kış için yeniden yapacak inşaallah.

napacak bolca hasret gideriyorlardır canı ciğeri kaynanasıylakaydirigubbakcemile3

çiftetelli oynuyoa napcaz sıkıntıdan patlıyom allahtan oğlu evde de bana bulaşmıyo çok
merhabalar uzuuuuunnn zaman oldu girmeyeli burada muhabbet devam ediyor ne güzel allah bozmasın yaramazlar uğraştıyomu ekim analarını?

nerdesin sen ya çoktandır yoksun kızın napıyo yiğit nasıl

iyilik canım benim ne olsun.siz ne ara gittiniz pikniğe ne ara yaptın hazırlığı falan.hamarat gelin senii:delphin:

oyy yerim ben o yaramaz aslanı:emir_bebek:anacım yerler çokmu kirliydiki yeniden yıkadınkaydirigubbakcemile3

canım yokmu etrafında yapan.benim annem yapıyor.geçen senedn vardı onu verdi biraz oda bitti sayılır.kış için yeniden yapacak inşaallah.

napacak bolca hasret gideriyorlardır canı ciğeri kaynanasıylakaydirigubbakcemile3

Sizden sonra dukkana gittik geri bikac saat sonra kapattik markete girdik eve geldik hemen sepeti hazirladim gittik canikom
Yaa kim yaparki bu tarhanayi burda nasil yapiliyoo ben yapamazmiyim koydekiler suzme yogurtlan yarmayi karitirip cig kofte gibi daha ince yapip yapip damlarda kurutuyolardi sonra pisircegin zaman islatiyon ama bu bebelere yedirdiginiz farkli galiba toz halinde dimi

kız siz kendiniz yapmazmısınız, annen kaynanan filan, benim annem her yıl yapar, ben ondan alıyom, hazır almayın olm temizmidir pismidir nerden bilceniz, kendiniz yapın

tembihledim ben ona ısırcek kaynanasını :roflol:
merhabalar uzuuuuunnn zaman oldu girmeyeli burada muhabbet devam ediyor ne güzel allah bozmasın yaramazlar uğraştıyomu ekim analarını?

kız sen nerdesın. bu karılar ha bıre bulusuo. gel bız de senle bulusak :jeyyar:
:nazar: kızlar maşallah deyin baştan bakın ama gülçe 3-4 gündür yürüyor :nazar:

abovvvv massallah len. benım sıpa da dızlerının uzerınde dıkılo ama daha ayaga kalkmayı kesfedeemedı. 1 haftaua kalmaz agzıma mıcmaya baslıcak kaydirigubbakcemile3 ben artık yurutece falan bındırmıom. yurutecden atlıo delikafadulden

Sizden sonra dukkana gittik geri bikac saat sonra kapattik markete girdik eve geldik hemen sepeti hazirladim gittik canikom
Yaa kim yaparki bu tarhanayi burda nasil yapiliyoo ben yapamazmiyim koydekiler suzme yogurtlan yarmayi karitirip cig kofte gibi daha ince yapip yapip damlarda kurutuyolardi sonra pisircegin zaman islatiyon ama bu bebelere yedirdiginiz farkli galiba toz halinde dimi

senin dediğin top tarhana, burda da yaparlar onu ama ben pek sevmiyom onu, toz yapıyoz biz, her yörenin de tarhana yapışı farklı galiba, kimisi nohut koyyo, biz kırmızı et biberi filen koyarız, tam bilmom nasıl yapıldığını ama 3 hafta filen bekletiliyo, olunca ceviz gibi kopartılıp seriliyo, kuruyunca annem robottan geçiriyo, uğraşamıyok elimizle kaydirigubbakcemile3

toz olacak tarhana tabi onu yiyemezki canım benim:sm_confused:

nihalcim temizlik yapıyodum yerlerde silinecekti olurmu hiç hergün siliyorum ama içime sinmez öyle:olmaz:

Back
X