2008 Ekim Anneleri

amanın kızzz bi namaz kılana kadar 2 sayfa aşmış oysaki 24 satte bi syfa gitmezdi.lenn ben size hergün resim koyarım yeterki gelin:))

acıma bana valla bende yalnız başıma takılıyom yaw canım sıkılıyo hiç olmassa cemrecikle vakit geçiririm severim onu valla senin kızdan sonra keşke bende doğurabilsem dedim emme demekle olmiiii

he anam calıscen sen calısmayıp korunursan olmaz tebi :mymeka: hadi mesai saati yaklasii :jeyyar: şaka bi yana tabiki olucak sibelim allahımın izniyle :Saruboceq:

meran bir zayıf bir zayıf :1shok:hiç 2 çocuk anası karı demezsiniz birde güzel.leylaya zaten söyliyecek söz yok.o ela gözlü bir çöl ahusu.kaydirigubbakcemile3bende en dombiliiiiiisositososito

kızlar ben bişi dicem size, bugün hödüğümlen yine kavga ettim, bi de para durumları nanay, galiba ben işe başlıcim :çok üzgünüm:

meran bir zayıf bir zayıf :1shok:hiç 2 çocuk anası karı demezsiniz birde güzel.leylaya zaten söyliyecek söz yok.o ela gözlü bir çöl ahusu.kaydirigubbakcemile3bende en dombiliiiiiisositososito

heçkimse benim kadar dombili olamaz, yağlarımlan başbaşayım ulen :roflol: aaaaahhh çatırım çuturum patırım kütürüm keşkem okuyeydi bu yazdıklarımı:roflol:

kızlar ben bişi dicem size, bugün hödüğümlen yine kavga ettim, bi de para durumları nanay, galiba ben işe başlıcim :çok üzgünüm:
yaaaa :çok üzgünüm: yusufa kim bakıcak :sm_confused: annenmi?bari 1 yasını dolsursaydı beee :çok üzgünüm:
heçkimse benim kadar dombili olamaz, yağlarımlan başbaşayım ulen :roflol: aaaaahhh çatırım çuturum patırım kütürüm keşkem okuyeydi bu yazdıklarımı:roflol:

puhahahaaa manyak yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 okumadıını nerden biliin lülülülülülü

hayırlısı olsun canım yaa.nasılsa eninde sonunda başlıycaktın.:teselli:

:roflol:hadi ordan benim enime boyum bir olacak biraz daha zorlasamlaelaelaelaelae

leyluuuss resim koy len bekliim yatcem
len meran kılsızı ck zayıflamısın ama hec kıskanamdım hıh

yaaaa :çok üzgünüm: yusufa kim bakıcak :sm_confused: annenmi?bari 1 yasını dolsursaydı beee :çok üzgünüm:

puhahahaaa manyak yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 okumadıını nerden biliin lülülülülülü

ya celen valla sıkıntıdayız ya bi kuruş para yok herifin maaş yetmiyo, ben iznim bitene kadar gitmek istemiyom aslında işe, napcam bilmyom, zaten günde 3 posta bi de bunun için tartışıyoz:çok üzgünüm:

kızlar bugün doyamadım valla.bigün bize gelin ev müsait sayılır kayınvalidemide ayarlarım bize şelame yapar.doya doya yir içer sohbet ederiz.çocuklarda rahat eder

ya celen valla sıkıntıdayız ya bi kuruş para yok herifin maaş yetmiyo, ben iznim bitene kadar gitmek istemiyom aslında işe, napcam bilmyom, zaten günde 3 posta bi de bunun için tartışıyoz:çok üzgünüm:

anladım :çok üzgünüm: lojmana gecmekte bi fayda sağlamadı mı?of üzüdüm ya:çok üzgünüm:

neyse ben yatem basım catlii silme yarın bakcem sonra silersin olarmı?

Kizlar naptiniz biz piknige gittik ancak gelebildim aklim burdaydi dedim kesin killattilar ki oyle olmus bugun cok guzeldi ancak bebelerin samatasindan sohbet edemedik malum ortamda uygun degildi bize gelin ya hafta icine ayarlayalim da olurmu daha rahat oluruz

leen bende resim yok resimler meranda ben bikactane cektim ama onlarda arakadan isik vurmus hic net degil en guzel resimleri nisan cekti

Back
X