Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıma bana valla bende yalnız başıma takılıyom yaw canım sıkılıyo hiç olmassa cemrecikle vakit geçiririm severim onu valla senin kızdan sonra keşke bende doğurabilsem dedim emme demekle olmiiii
meran bir zayıf bir zayıf :1shok:hiç 2 çocuk anası karı demezsiniz birde güzel.leylaya zaten söyliyecek söz yok.o ela gözlü bir çöl ahusu.kaydirigubbakcemile3bende en dombiliiiiiisositososito
yaaaa :çok üzgünüm: yusufa kim bakıcak :sm_confused: annenmi?bari 1 yasını dolsursaydı beee :çok üzgünüm:kızlar ben bişi dicem size, bugün hödüğümlen yine kavga ettim, bi de para durumları nanay, galiba ben işe başlıcim :çok üzgünüm:
heçkimse benim kadar dombili olamaz, yağlarımlan başbaşayım ulen :roflol: aaaaahhh çatırım çuturum patırım kütürüm keşkem okuyeydi bu yazdıklarımı:roflol:
hayırlısı olsun canım yaa.nasılsa eninde sonunda başlıycaktın.:teselli:kızlar ben bişi dicem size, bugün hödüğümlen yine kavga ettim, bi de para durumları nanay, galiba ben işe başlıcim :çok üzgünüm:
heçkimse benim kadar dombili olamaz, yağlarımlan başbaşayım ulen :roflol: aaaaahhh çatırım çuturum patırım kütürüm keşkem okuyeydi bu yazdıklarımı:roflol:
yaaaa :çok üzgünüm: yusufa kim bakıcak :sm_confused: annenmi?bari 1 yasını dolsursaydı beee :çok üzgünüm:
puhahahaaa manyak yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 okumadıını nerden biliin lülülülülülü
hayırlısı olsun canım yaa.nasılsa eninde sonunda başlıycaktın.:teselli:
:roflol:hadi ordan benim enime boyum bir olacak biraz daha zorlasamlaelaelaelaelae
ya celen valla sıkıntıdayız ya bi kuruş para yok herifin maaş yetmiyo, ben iznim bitene kadar gitmek istemiyom aslında işe, napcam bilmyom, zaten günde 3 posta bi de bunun için tartışıyoz:çok üzgünüm:
yaaaa :çok üzgünüm: yusufa kim bakıcak :sm_confused: annenmi?bari 1 yasını dolsursaydı beee :çok üzgünüm:
puhahahaaa manyak yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 okumadıını nerden biliin lülülülülülü
delikafaduldendelikafadulden:roflol: