hadi yaaaaa:1shok:neyse bende tek biz kaldık diye konusunu bile açmıyodumkaydirigubbakcemile3bi gün çıkar inşallahkaydirigubbakcemile3Hehehee bizde cikartmadik daha merak etme cemreninde yok hala dissiz ekim bebsileri
ilk günler hava çok rüzgarlıydı.yağızı sokamadık denize.son 2 gün girdi.birinde çok eğlendi.2.sinde ağladı:uhm:ben diyom bu çocuk 1 gün güldüğü espriye bile 2. gün gülmüyo diye.tutarsız:mymeka:canımcım kocişi kandırabilirsem şirinyerde amcamlar,esentepe de halamlar,hatayda emmi oğlum var.onlara bi ziyaret düşünüyorum.ordan selçuğa geçcez.ama asıl tatil kuşadasında olcak..akraba ziyaretini eşim ok lerse izmirde gezcem biraz.ama bu kocalar kendi tarafı olunca koşa koşa giderler,bizimkiler olduğu zaman bakarız derlerhoşgeldin leeeennnn :dance: ne gzl içine sinmiş tatilin :1hug: yağız suya girdimi?nasıldı anlatsana :asigim: resmi falan varsa koyda görek :1hug:
demek izmire geliiiinnnnn alkisalkisalkis bende bırdayım :jeyyar: neresine gelcen bakem de hele sositososito
he bizde varık :lepi: baya yerleri belli bizimde ama gören herkes yasında cıkarır dii :çok üzgünüm: bi cıkaydı.ek gıdada zorluk cekio yavrum.herseyi yemek istio ama diş olmadığı için öğütmeden yutuo :çok üzgünüm: sonrada mokundan hi:çok üzgünüm:ç bozulmamıs olarak geri gelio kaydirigubbakcemile3

resim var koyarım canımcım ayıp ettinopuyorumnanaktan
ek gıda da zorluk yaşıyosanız zor.yağız katı gıdaların tümünü çiğneyip yutabiliyo.ama nasıl yapıyo hala çözemedim.haşlanmış mısırı koçanıyla birlikte kemirip yedi mesela tatilde.:uhm:et,ekmek,haşlanmış patatesi falan kocaman kocaman ağzına alıp çiğniyo.o yüzden de pek acele etmiyorum.ne zaman çıkarsa çıksın