Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kıyamam zar zor uyuyoruz zaten bir de böyle olunca 🥺 umarım bir şekilde düzelir doğuma kadar. Eğer düzelmezse de ailem duyarsa vs diye sıkma canını senlik bir şey değil yani.
Benlik değilde gün aşırı gün aşırı yeter artık. Allahtan yan dairemdeki kadında hamile aynı zamanda doğuracağız belki bebek sesinden kaçar gider 😂

Miss Dünya Lissa Büyük Beden Emzirmeye Uygun Lohusa Ve Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları ben geçen sene bunu almıştım bir de üç dört takımım var ama, kalın sabahlık da var, yani kalın dediğime bakma peluş onları kullanmak nasip olmadı, inşallah bu kızımda olur 🥹🩷
kimyonkokusu kimyonkokusu ben de henüz almadım.Gecelik mi pijama mı hala karar veremedim sabahlık kullanıslı oluyor mu ya biz tesettürlü olunca gecelik bana cok mu acık olur acaba dedirtiyor

kimyonkokusu kimyonkokusu ben de henüz almadım.Gecelik mi pijama mı hala karar veremedim sabahlık kullanıslı oluyor mu ya biz tesettürlü olunca gecelik bana cok mu acık olur acaba dedirtiyor
Benim kimse yok gelen gidenim de olmaz açıkçası hastanede de pek çekineceğimi sanmıyorum var bir iki böyle bir şeyim bakalım yaşayıp görcez 🥹🙏

Winnie miiiii hahahahhaha benim de hâlâ winnie en sevdiğim desem? Hediyeliklerini, kapı süsünü, kıyafet, kitap, nevresim takımı, müslin örtüsünü bile winnie aldım 🥹😂😂😂
yaa gerçekten miii 😍
Ben de konsept olarak ayıcık ağırlıklı yapacağım odasını vs ☺️

Kızlar ben tdap aşımı oldum 2 gündür kokum ağrıyor. Kan uyuşmazlığı iğnesi de böyle ağrıyor mu? Bugün de onu olmaya gidecektim

Eveeeet hepsini ortaya çıkarttığım zaman atarım fotoğraflarını tam çıldırmalık 😍😍😍 ayıcıkta çok şeker olur bir sürü seçeneği var 🥹
at tabii. arada da yokla bizi şuyunuz var mı buyunuz var mı diye :D
hediyeliklerini internetten mi yaptırdın? bu ara biraz bunu düşünmeye de başladım,uzun mu sürdü? sanki konuluşuldu bu konu da burada ama o zaman gündemimde olmadığı için dikkat etmemişim

Aa bu nasıl canm yorumları iyi ama fiyat uygun olunca tereddüt ettim bende bunu sepete ekledim duruyor öyle
Yani, penye, bayağı yumuşak güzele benziyo ben de kullanıp deneyimlemedim ama ben de yorumlara bakarak almıştım iyi bence ya hastanede bir gün bilemedin iki gün giycez ben çok takmam öyle şeyleri bilmiyorum 🥹😀😀

Yani, penye, bayağı yumuşak güzele benziyo ben de kullanıp deneyimlemedim ama ben de yorumlara bakarak almıştım iyi bence ya hastanede bir gün bilemedin iki gün giycez ben çok takmam öyle şeyleri bilmiyorum 🥹😀😀
Ben de kızımda bu markadan almıştım canım hastane için öyle çok paralar vermeye gerek yok gayet kullanışlı

at tabii. arada da yokla bizi şuyunuz var mı buyunuz var mı diye :D
hediyeliklerini internetten mi yaptırdın? bu ara biraz bunu düşünmeye de başladım,uzun mu sürdü? sanki konuluşuldu bu konu da burada ama o zaman gündemimde olmadığı için dikkat etmemişim
Hediyeliklerin termin süresi mi canım? Ben isimli balon yastık, winnie the pooh’lu balon yastık, kolonya, çikolata, magnet, kapı süsü ve sokak hayvanlarına mama yaptırdım. Hepsini instagramdan mayısın ilk haftalarında sipariş vermiştim, haziran ayının sonunda teslim oldu. 30-35 günü buldu gelmeleri. Sıraya alıyorlar müsaitlik durumlarına göre ya seni de sıraya alıyorlar ya da elimde iş var diyip almıyorlar 🥹 Hastane çıkışı fotoğraf çekiminde de kullanmak için müslin isimli tulum, şapka, battaniye, puset örtüsü ve yastık yaptırdım o da 1 ay içerisinde geldi. Hepsini iyi ki haziran ayında bitirdim koydum bir köşeye şimdi hediyelik yaptırdığım iki yer sipariş dahi almıyor tatile çıktılar 🥹

Hediyeliklerin termin süresi mi canım? Ben isimli balon yastık, winnie the pooh’lu balon yastık, kolonya, çikolata, magnet, kapı süsü ve sokak hayvanlarına mama yaptırdım. Hepsini instagramdan mayısın ilk haftalarında sipariş vermiştim, haziran ayının sonunda teslim oldu. 30-35 günü buldu gelmeleri. Sıraya alıyorlar müsaitlik durumlarına göre ya seni de sıraya alıyorlar ya da elimde iş var diyip almıyorlar 🥹 Hastane çıkışı fotoğraf çekiminde de kullanmak için müslin isimli tulum, şapka, battaniye, puset örtüsü ve yastık yaptırdım o da 1 ay içerisinde geldi. Hepsini iyi ki haziran ayında bitirdim koydum bir köşeye şimdi hediyelik yaptırdığım iki yer sipariş dahi almıyor tatile çıktılar 🥹
Allaaahhh,o zaman acele etsem iyi olucak gibi. Sadece isimli kapı süsü ve yastık var bunlara dair elimde :)))))

Back
X