2008 Ekim Anneleri

gunaydııınn:gitme:kafamçokkarıştı ben geldim tabi uykusuz benn

canım Allah güç kuvvet versin inşallah.bu sıpalarda büyüyecekte bize yoldaş olacaklar.o zaman bu çektiklerimizin hepsine deymiş deriz inşaallah.Allah hayırlı evlat eylesin hepsinide ana babaya saygılı sevgili (duy zambak:)) )eylesin inşaallah.bizlerede onlarada sağlık sıhhat versin.her şeyin başı sağlıklı imankaydirigubbakcemile5
Amin canm ne guzell duaa etmişşınkaydirigubbakcemile3
bu arada herifin nasıl oldu gözleri düzeldimi.ver azcıkta o sallasın haceri sen uyu
amann o saglamken bi faydası olmuyoda görmuyoken hiç olmaz benneyaptımki ama cok uzuldümm kocacımaa yaa cok kötüydü dün akşama kadar gözünü açmadı yattı öylee içine kan oturmuş kıpkırmızı ışga bakamıyodu dün butun perdeleri kapattık evi karanlık ettik akşam damla aldı o biraz iyi geldi gitti bugun güneş gözlüğüyle şakkıdı işe mecbur annesi istanbulda çünkü
leylusum hacer cok aktif bir bebek...enerji dolu...sen onu herrgun mutlaka dısarı cıkar.parka götür..hazır havalrda ii...evdeki hareketliliğine bakma demekki bosaltamıo enerjisini cocuk..ve sakin ol.bizden acaip elektrik alıolar...
dogru söylğyonn ya hergün cıkaramıyoum arada götürüp sallıyom cok seviniyooopuyorumnanaktanve dişarda cok uslu kılı kıpırdamıyoo
günaydın.ben kapatmısım ben acmısım .....güzel bir gün dileğyle bacılar :)
gece 1 bucukta yattım.2 de cemre uyandı sonra 3 te sonra 4 te uyandı.sıkıntısı neydi anla.yamadım :(
sonra 6 da uyandı sonra 8 de en son 9 da kalktık :((( ensemden tepeme ööle bi ağrı varki :(( uyumak istiyorum yaaaaaaaa :(((( ne zaman gşrşcek bu gece uykular düzeneee :((( ne zaman gece yatıcaz sabah deliksiz kalkıcaz :(((

ahhhhhh ahhhh bende o dertten oluyoommm akşam azdaha dövecedddim okadar sinirlendim yani uyutma beni diyo resmen oyun istiyoo

günaydın millet, leyla kocana geaçmiş olsun, kaynak batması çok zormuş ya, bi keresinde kardeşimdede olmuştu yanlış hatırlamıyosam, 2 gün gözünü açamıyodu, keşke güneş gözlüğüyle filan yapsamış, neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah, millet hala tatile gidiyo bizde bi mok yok, zaten para da yok, o kadar da ihtiyacım var ki tatile, izmire arkadaşımın yanına gidcektim, yol parası bile yok, ben verim yol parasını gel nolur dio, eşim iznim yok diyo, annem çocuğu hasta edersin hava değişikliğinden diyo, evdeyim yani :(

günaydın millet, leyla kocana geaçmiş olsun, kaynak batması çok zormuş ya, bi keresinde kardeşimdede olmuştu yanlış hatırlamıyosam, 2 gün gözünü açamıyodu, keşke güneş gözlüğüyle filan yapsamış, neyse gelmiş geçmiş olsun inşallah, millet hala tatile gidiyo bizde bi mok yok, zaten para da yok, o kadar da ihtiyacım var ki tatile, izmire arkadaşımın yanına gidcektim, yol parası bile yok, ben verim yol parasını gel nolur dio, eşim iznim yok diyo, annem çocuğu hasta edersin hava değişikliğinden diyo, evdeyim yani :(

manyak hava deişimi mi olur denizliylen izmir arasında kaydirigubbakcemile3 ikiside 40 küsur kafamçokkarıştı
ş baa bak bende göndderirim gelseennneeee delikafadulden

Sabah park serin oluyo dedim hadi celenin dedigini yapam isi gucu biraktim parka gittik biraz cok seviyoo sallanmayi ve kaymayi bir zilliki kaydiragin en ucuna oturtuyorum otururken resmini cekiyim diye bu poposunu ata ata geliyo tam kayma noktasina sonra bi birakyo kendini cuuvv asagida hemen tutuyom cikariyom geri en sona oturtuyom gine kendini attirarak geliyo bide kayarken ciglik atiyo sevincinden bu biliyii adrenalini bacak kadar boyuylan

Sabah park serin oluyo dedim hadi celenin dedigini yapam isi gucu biraktim parka gittik biraz cok seviyoo sallanmayi ve kaymayi bir zilliki kaydiragin en ucuna oturtuyorum otururken resmini cekiyim diye bu poposunu ata ata geliyo tam kayma noktasina sonra bi birakyo kendini cuuvv asagida hemen tutuyom cikariyom geri en sona oturtuyom gine kendini attirarak geliyo bide kayarken ciglik atiyo sevincinden bu biliyii adrenalini bacak kadar boyuylan

puhahahaa cok iii yaaaaa :roflol: o kadar durabiliomu :1shok: cemreyi biz hala en tepeden en asaya kadar tutarak kaydırıyoruz :asigim: resmini koy len :teselli:

manyak hava deişimi mi olur denizliylen izmir arasında kaydirigubbakcemile3 ikiside 40 küsur kafamçokkarıştı
ş baa bak bende göndderirim gelseennneeee delikafadulden

len olm hava sıcaklığı aynı olabilir de bura kuru ora nemli, ben bile denizli dışına çıkınca sarhoşlaşıyom yaakaydirigubbakcemile3

anaaaaa nasıl len :1shok: ya bizim de locmanın alt taraında park var, eski mahallem buraya 10 dk uzaklıkta orda park var, var da biz bi türlü çıkamıyoz dışarıya ya, bendemi çıkarsam netsem CADIARZU

abowww ekim bebeleri hep haberli herhal gülçe de bugün 3.5 ta uyudu 4 te 5 te 6da uyandı bidaha da 8e kadar sarhoş sarhoş durdu o kadar canım çıktı gece mama yapmaya kaltım bu da ağlıyo tabi kaynana koşa koşa gelmiş bu uyandı diye bunla konuşuyo zıplatıyo içerileri gezdiriyo eeee o kadar uykuzusu açılan çocuk uyur mu canım çıktı sabahtan beri de tepemde tırmanıyo çok yoruldum ende bugün dışarı çıkaaracam dışarda gıkı çıkmıyo hele parka bayılıyo sallanırken kayarken gülömekten aklı gidiyo

:lepi: celenn bugun çektirtmedi ama bu gecen gittiğimizdeki foto ancak aşagıda yakalıyom yukarıda çekemiyom çünkü koydugum an cuuvv aşagıda gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $DSC00493.webp
    $DSC00493.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC00494.webp
    $DSC00494.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 70
herkese merhabalar.anlaşılan bu sıpalar büyüdükçe akıllancağına daha da yaramazlaşıyolarkafamçokkarıştıhiç bi şekilde zaptedemiyorum kızlar.saatlerce uğraştım.zorla uyuttum.kahvemi alıp şöyle bi keyif yapayım mesajları okıyım dedim..hemen ağladı.sürekli ters dönüyo yatakta..uykusunu kaçırıyo.yat şöyle keyifle uyu işte yaa:umursamaz:zırt pırt dönmek zorundamısın:kızgın:uğraştım uyumadı.toplam bi kahve yapımı uyudu inanamıyorum ya. bıraktım kendi haline.oyuncaklarını döktüm önüne.belki 5 dk oynar.sonra nasıl oyalıcam bilmiyom:çok üzgünüm:

erikliyi bilirim yıllar önce gitmiştik saros körfezinde buzzzzzzz gibi denizi olan bir yer ama hoş:1rolleyes:valla canım bazen benimkininde tutuyor aksiliği çocuk en nihayetinde normal tabiki sen nasıl istersen öyle benim için sorun yok ben kaptımmı kuzumu edirneye bile gidiyorumkaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda ayarlamaya çalışcam canımyerimseniben
sende benim gibi kaynindan cekenlerdensin demekbenneyaptımki aslinda bizim kavgamiz yok ama nedense sevemedik birbirimiziÇok üzgünüm çoook ve arada beni kücümsemesi igneleyici konusmasi anlayamadigim bir negatif elektirik var adamda:1ninca: hosssss gerci cok anlayissiz bir adam oldugunu biliyorum ama insan ilk balayini kocasi birde kayni ile gecirince kolay kolay unutamiyor kafamçokkarıştıdüsüne biliyormusun balayimizda bizimle beraber geldi öküz:kızgın: odur budur hic sevmem kaynimikötükedihüso
ayyyyy sanki benim kaynımı anlatıyosun.düşüncesiz şey balayına nasıl gelir yaaa..aman utanmasa bizimkide gelirdi.her tatilde takıldılar peşimize.hiç bişeyden memnun olmayıp sürekli söylendiler.benim kaynımda bana iğneleyici konuşurdu,aynen anlattığın gibi küçümseyici şeyler yapardı.zaten kolay kolay kimseyle tartışmam,etrafımdaki herkes bilir.çok sabırlısın derler.ama ona ancak 2 yıl dayanabildim.kendimi sıktığım,sakın bişey söyleme fatoş diye tuttuğum anlardan birinde pat diye fırladı ağzımdan herşeykaydirigubbakcemile3herşeye dayanabilirdim ama eşimle ve benle saçma sapan şeylerden dolayı dalga geçen,IQ su bizim yarımız kadar olmayan,şımarık ve ukala bi salağa aslaaadelikafaduldençok iyi oldu valla.kendimi kimseye ezdirmedim o kim oluyomuş kii:dilcikar:

Biraz once uyuttum ohh cok sukur dedim besigine koydum uzandim yataga sonunda uyuyacam dedim kimil kimil sesi geliyo gozumu bi actim cin gibi gitmis uyku dikilmis besigin icine hada gulenmi aglanmi ben seni az once uyutmadimmi ne zaman kalktin sen yat uyu cabuk dedim kizdim aboo sinirlendi agldi iyce gitti uyku mememi curuttu resmen em em nerey kadar bos memeyi ceke ceke sundurdu yavv off ben 2 cocuk dusunmuyom git omrumun yarisi gitti bu buyumeden bidene daha yapiyim diyodum omrumun diger yarisnida o yesin ben bitmisimm yaav yook yook kalsin en iysii
bu düşünceler ve bu bahsi geçen bebek benimmimafoldumben
günaydın.ben kapatmısım ben acmısım .....güzel bir gün dileğyle bacılar :)
gece 1 bucukta yattım.2 de cemre uyandı sonra 3 te sonra 4 te uyandı.sıkıntısı neydi anla.yamadım :(
sonra 6 da uyandı sonra 8 de en son 9 da kalktık :((( ensemden tepeme ööle bi ağrı varki :(( uyumak istiyorum yaaaaaaaa :(((( ne zaman gşrşcek bu gece uykular düzeneee :((( ne zaman gece yatıcaz sabah deliksiz kalkıcaz :(((
hakkatten bu sorunun cevabını bilen biri aranıyo:delphin:hergün aynını bende soruyom bacım ama daha bi cevap gelmedi hiçbi yerden:çok üzgünüm:
len olm hava sıcaklığı aynı olabilir de bura kuru ora nemli, ben bile denizli dışına çıkınca sarhoşlaşıyom yaakaydirigubbakcemile3

anaaaaa nasıl len :1shok: ya bizim de locmanın alt taraında park var, eski mahallem buraya 10 dk uzaklıkta orda park var, var da biz bi türlü çıkamıyoz dışarıya ya, bendemi çıkarsam netsem CADIARZU

nasssı yani yaa.hiç dışarıya çıkmıyonuzmu cidden.çıkar tabi hava alsın azcık.hatta bende parka götürcem şimdi.normalde bu saatte götürmem sıcak oluyo diye ama zaptedemicem evde sanırım.kaşla göz arasında koca saksıyı deviriyodu.şimdi koştum son anda tuttum.ya önüne ne engeller koydum saksıların.sanalye dayadım.koltuk minderleri dizdim.ev çarşamba pazarına döndü.velet bi aradan girip toprakları döküyo ve yiyo yaa..heryer toprak...offfffff kaçtım ben zaten günde 1 kere girsem şükrediyom siteye..
gidelim belki biraz yorulur sallanırken:delphin:

Ya ne guzel dısarılara parklara gidiyorsunuz bebişleri...ben ancak aksam işten cıktıkdan sonra kuzumu bazen parka götürüyorum ama cadı babasıyla beraber cıkınca bebek arabasına bi güzel kuruluyor gıkı cıkmıyor benle cıkınca ille de kucakta bi elimde bebek arabası it kucagımda kızı tut baktım olmuyor direk kucak ta götürüyorum ama cook yoruluyorumm.Bu cadı annesine hiç acımıyor ..Bütün gün işten pilim bitmis dönüyorum aksamda son kalan enerjimi minik cadım alıyor gece yataga yattıgımda sırt agrılarından uyuyamıyorum .

yok uyumuyoooo..deli olcam.o kadar parka gittik.sallandık,kaydık yorulduk.parkta bi kadın vardı hatta çok uykusu var onun eve götür bak nasıl uyucak dedi..hemen getirdim yoğurdunu yedirdim.yarım sa.emdi,yarım sa.ayağımda salladım.dalınca yatağına koydum.toplam yarım sa.uyudu.kollarımda derman kalmadı yaaa..valla çok canım sıkkın.:umursamaz:.sinirlerim tepemde..neyse kaçtım ben

yok uyumuyoooo..deli olcam.o kadar parka gittik.sallandık,kaydık yorulduk.parkta bi kadın vardı hatta çok uykusu var onun eve götür bak nasıl uyucak dedi..hemen getirdim yoğurdunu yedirdim.yarım sa.emdi,yarım sa.ayağımda salladım.dalınca yatağına koydum.toplam yarım sa.uyudu.kollarımda derman kalmadı yaaa..valla çok canım sıkkın.:umursamaz:.sinirlerim tepemde..neyse kaçtım ben

alla allaaaaa fisfisfis ne gibi bir nedeni olabilir ki uyumamak için?patoşum genel durumu ii dimi?istersen altına naylon ser onun üstüne carsaf.bezsiz uyut bakalım belki sıcakta bezi rahatsız ediyodur.üstünü ört ama cıbıl kalmasın popişi cokacimcoook

leyluuuuuuşşşşş anacım sen yandın bu kızlan ben san diim lülülülülülü cok acar bir kız olucak hacer :lepi: tuttuğunu koparıcak :lepi:delikafadulden allahımm acısını göstermesin :Saruboceq: evlatlarımızı bizlere bağışlasın :Saruboceq:

merhaba ,
leylacım geçmiş olsun , eşinin gözleri şimdi umarım daha iyidir
.benim eşimde kaynak yaptığında gözleri acıyordu .en sonki kaynaktan göz d amalası kullanmaıştı ama adı aklımda değil. iyi geldiğini söylemişti. bir daha ki deneyim için aklında bulunsun.
teşekkür ederim canım.hoşbulduk..valla mesajını okuyunca tüm tüylerim ayağa kalktı bi anda.kafamçokkarıştıben de kaynımla hiç anlaşamam..evlendiğimiz ilk yıl ve ondan sonraki yaz hep kaynım ve eltimle gidiyoduk tatile.ve sürekli burnumdan geliyodu:çok üzgünüm:insanlıkla hiç alakaları yoktur ve tencere yuvarlanıp nasıl bu kadar uygun bi kapağa düşmüş hayret ediyorum bazen.sabır,sabır bi yere kadar.sonunda bi patladım.kaynımla ve ardından muhterem eşiyle yaptığım tartışma sonunda 2 yıl hiç konuşmadık.şimdi mecburiyetten konuşuyoruz.:dilcika

sende benim gibi kaynindan cekenlerdensin demekbenneyaptımki aslinda bizim kavgamiz yok ama nedense sevemedik birbirimiziÇok üzgünüm çoook ve arada beni kücümsemesi igneleyici konusmasi anlayamadigim bir negatif elektirik var adamda:1ninca: hosssss gerci cok anlayissiz bir adam oldugunu biliyorum ama insan ilk balayini kocasi birde kayni ile gecirince kolay kolay unutamiyor kafamçokkarıştıdüsüne biliyormusun balayimizda bizimle beraber geldi
[/QUOTE]
evet bizde balayına eltisi, kaynı ve onların çocuğuyla birlikte geçirenlerdenim.çok kötü geçmemişti ama baş başbaşa olamktan biraz farklıydı.
başbaşa geçirenler birkaç gün sonra sıkıldıklarını anlatıyorlar ama sakılmakda güzeldir bence.

alla allaaaaa fisfisfis ne gibi bir nedeni olabilir ki uyumamak için?patoşum genel durumu ii dimi?istersen altına naylon ser onun üstüne carsaf.bezsiz uyut bakalım belki sıcakta bezi rahatsız ediyodur.üstünü ört ama cıbıl kalmasın popişi cokacimcoook

leyluuuuuuşşşşş anacım sen yandın bu kızlan ben san diim lülülülülülü cok acar bir kız olucak hacer :lepi: tuttuğunu koparıcak :lepi:delikafadulden allahımm acısını göstermesin :Saruboceq: evlatlarımızı bizlere bağışlasın :Saruboceq:

Hee aynen oylee yaa cok fena masaallah bide bilmisski sabah 2 dk kk ya girem dedim leptopu mutfak masasina getirdim bi yandan da cay iciyom buda kucagimda durmadi yere oturtdum sen oturdugum sandalyenin altina gir 2 buklum olmus cikacak cikamiyo bi baktim bir rezil bir rezil kafasini kaldiriyo kafasi yukari degiyo nasil cabaliyo cektim cikarttim geri oturuyodu bulasik makinasina tutunup ayaga kalkmis bi dondum acacak yerini tutacak aboo hemen aldim kapak acilacak yere yapisacakti

kafayı yicem, uyuz yaaaaaa, sabahtır deli ediyo beni, uykusu var uyumuyo :kızgın:

Anaa bugun herkes ayni dertte az once kavonozu almis ve yere atti tabi cam tuz gibi oldu tum mutfaga dagildi sinirim iyce kalkti sabir dedim sustum makinayi aciyom agliyo sesinden korkuyo odaya koyuyom geri geliyo komsuya birakiyim 5 dk dedim o ara amcasi geldi 10dk bakabildi durmuyoki neyse hemen supurdum sildim karnim acikti bisey hazirlayip yemek luks benim icin domates felan biseyler kestim sabrimi tasirdi ekmegi alid yeni temisledigim yere doktu yedigimi zikim etti sabrim tasti artik valla bagirdim hirpaladim acik pisman degilim inan canima tak ettirdi onun ustune hatun uyumasinmi cani onu istiyomuss ohh yattim kanapeye ins hemen uyanmaz

merhaba ,
leylacım geçmiş olsun , eşinin gözleri şimdi umarım daha iyidir
.benim eşimde kaynak yaptığında gözleri acıyordu .en sonki kaynaktan göz d amalası kullanmaıştı ama adı aklımda değil. iyi geldiğini söylemişti. bir daha ki deneyim için aklında bulunsun.
evet bizde balayına eltisi, kaynı ve onların çocuğuyla birlikte geçirenlerdenim.çok kötü geçmemişti ama baş başbaşa olamktan biraz farklıydı.
başbaşa geçirenler birkaç gün sonra sıkıldıklarını anlatıyorlar ama sakılmakda güzeldir bence.[/QUOTE]

Sagol canim az once aradim iyiyim bakabiliyorum dedi

Daha once yapmadigindan acemiligine geldii ciplak gozle bakmis

Back
X