gunaydııınn:gitme:kafamçokkarıştı ben geldim tabi uykusuz benn
ahhhhhh ahhhh bende o dertten oluyoommm akşam azdaha dövecedddim okadar sinirlendim yani uyutma beni diyo resmen oyun istiyoo
Amin canm ne guzell duaa etmişşınkaydirigubbakcemile3canım Allah güç kuvvet versin inşallah.bu sıpalarda büyüyecekte bize yoldaş olacaklar.o zaman bu çektiklerimizin hepsine deymiş deriz inşaallah.Allah hayırlı evlat eylesin hepsinide ana babaya saygılı sevgili (duy zambak:)) )eylesin inşaallah.bizlerede onlarada sağlık sıhhat versin.her şeyin başı sağlıklı imankaydirigubbakcemile5
amann o saglamken bi faydası olmuyoda görmuyoken hiç olmaz benneyaptımki ama cok uzuldümm kocacımaa yaa cok kötüydü dün akşama kadar gözünü açmadı yattı öylee içine kan oturmuş kıpkırmızı ışga bakamıyodu dün butun perdeleri kapattık evi karanlık ettik akşam damla aldı o biraz iyi geldi gitti bugun güneş gözlüğüyle şakkıdı işe mecbur annesi istanbulda çünkübu arada herifin nasıl oldu gözleri düzeldimi.ver azcıkta o sallasın haceri sen uyu
dogru söylğyonn ya hergün cıkaramıyoum arada götürüp sallıyom cok seviniyooopuyorumnanaktanve dişarda cok uslu kılı kıpırdamıyooleylusum hacer cok aktif bir bebek...enerji dolu...sen onu herrgun mutlaka dısarı cıkar.parka götür..hazır havalrda ii...evdeki hareketliliğine bakma demekki bosaltamıo enerjisini cocuk..ve sakin ol.bizden acaip elektrik alıolar...
günaydın.ben kapatmısım ben acmısım .....güzel bir gün dileğyle bacılar :)
gece 1 bucukta yattım.2 de cemre uyandı sonra 3 te sonra 4 te uyandı.sıkıntısı neydi anla.yamadım
sonra 6 da uyandı sonra 8 de en son 9 da kalktık(( ensemden tepeme ööle bi ağrı varki
( uyumak istiyorum yaaaaaaaa
((( ne zaman gşrşcek bu gece uykular düzeneee
(( ne zaman gece yatıcaz sabah deliksiz kalkıcaz
((
ahhhhhh ahhhh bende o dertten oluyoommm akşam azdaha dövecedddim okadar sinirlendim yani uyutma beni diyo resmen oyun istiyoo