yapma yaaopuyorumnanaktan, ayy keşke bi gün hepimiz bir yerde toplanıp da akşama kadar fingirdesek, bebeler hır çıkartsa hep beraber delirsek, ayyyyyy bu bebe beni delirtecek diye birbirimize dert yansak, ne güzel olurdu :çok üzgünüm:
hoşgeldin len leloşum, benimki de azdı bu aralar yaa, dün sabahtan 1 saat uyudu, oymuş daha da uyutamadım gündüz, tam uyutuyorum yarım saat geçmeden kalkıyo, akşam üzeri yarım saatten fazla kucağmda gezdirip uyutmaya çalıştım, uyumadı uyumadı uyumadı kafamçokkarıştı bu bebelerin hepsi aynı zamanda aynı haltı işliyolar :sinifsinif:ne dertleri var bi anlasak, sıcaklardan desek zambakın ora soğuk bile denebilir, dişten desek hepsimi diş çıkartıyo bu danalarınklava:galiba bunlar yine muayyen günlerindeler :roflol::roflol:leyla bu arada bizim salonda 2 tane 5li priz var, birisini pc masasının arkasna sakladım, diğeirini de tekli koltuğun arkasına, anca kablolarını çekiştirebiliyo, orta yerde bırakma anam sakla onları bi yere, parmağını filan sokar allah korusun yasakkelime
kız mıhtar çok sevindim arkadaşın adına, az çok ne demektir bilirim, evlat hasreti çekmek zor :gitme: allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, bütün yaramazlıklarına rağmen çok datlular yaa kaydirigubbakcemile3 şu kalabalıkta uyutma mevzuu benim de çok canımı sıkıyo, kardeşimin düğünü için akrabalar gelmişti şehir dışından, pek hazzetmeyiz kendilerinden ama akraba işte çağırmasan olmuyo, geçen cuma bana geldiler annemle, ben çocuk uyutcam diye uğraşıyom, annemle car car konuşuyo, annem fıs fıs konuşuyo karı son ses, uyutmaya giderken de çıt çıkarmayın diye tembihledim yaa karı banamısın demiyo, onun yüzünden uyumadı çocuk Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim
kız diyomya bunlar yine muayyen günlerindeler delikafadulden ben sigaraya başlayalı çok oldu bu arada, sıkıntıdan sigaraya vuruyom kendimi :gitme:
hoşgeldin kız, ders çalıışıyon da ondamı gelmiyon sen buraya, aynen bende otomatiğe bağlandım ve çok sıkıldım artık, bikaç gün anneme kaçayı m diyom, hatta benim herif dün anemlere git istersen hafta sonuna kadar orada kal dedi ama gitsem nolcak, annemlerin ev müstakil, sağında solunda 2-3 katlı evler var, rüzgar esse de evin içine vurmuyo, çok sıcak oluyo, klimalı odaya yatırim desem bu sıpa yerini yadırgıyo, yemek yedirmesi de mecburen bana ait, annemde durmuyo deli danalar gibi tepiniyo :mymeka: yani annemlere gitsem de dinlenemicem mafoldumben
ooyy iyi gezmeler len, benim yerime de oynat göbeciğini kaydirigubbakcemile3kına gecesi gündüz mü CADIARZU
hepiniz için oynıcam iboşum kına akşama..http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...rya-acil-yardim-doktorumuza-ulasamiyorum.html yardımcı olabilirmisiniz ki??:uhm: