istanbul avrupa yakasındayımMerhaba Hangi şehirdesin cnm ona göre öneride bulunalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul avrupa yakasındayımMerhaba Hangi şehirdesin cnm ona göre öneride bulunalim![]()
Aman yarabbi şoklar içinde okudumOoooffff bebeğin ağzına tükürmek nedir yaay siz yalnız bırakmayın bebeği ne olur ne olmaz kaşla göz arası uygulamaya sokmasınlar bu düşüncelerini. Sen o ara pek dikkat edemeyebilirsin de eşin sürekli kontrol etsin aman diyim ya
Aman yarabbi şoklar içinde okudumOoooffff bebeğin ağzına tükürmek nedir yaay siz yalnız bırakmayın bebeği ne olur ne olmaz kaşla göz arası uygulamaya sokmasınlar bu düşüncelerini. Sen o ara pek dikkat edemeyebilirsin de eşin sürekli kontrol etsin aman diyim ya
Bende istanbul avrupa yakasindayim canim hangi ilçesindesinistanbul avrupa yakasındayım
Ya işte başka derdimiz olmayacakmış gibi bakar mısın nelerle uğraşacağızOoooffff bebeğin ağzına tükürmek nedir yaay siz yalnız bırakmayın bebeği ne olur ne olmaz kaşla göz arası uygulamaya sokmasınlar bu düşüncelerini. Sen o ara pek dikkat edemeyebilirsin de eşin sürekli kontrol etsin aman diyim ya
büyükçekmece mimarobaBende istanbul avrupa yakasindayim canim hangi ilçesindesin
Ben de kimseyi yatılı istemiyorum canım hastanede bile. Evler yakın gündüz gelip gitsinler eşimle de konuştum zaten opuda transferde de biz kimseyi istemedik eşim sağolsun giydirmeden tuvalete kadar her şeye yardım ediyorAman yarabbi şoklar içinde okudumŞimdiye kadar böyle şeyler diyen olmadı bizde ama biz yine de kız kardeşimden başkasını kabul etmeyeceğiz yatılı misafir olarak doğumda. Zaten 2 bin km uzaktayız, görmek için biraz bekleyecekler ama yapacak birşey yok. Büyükler çok karışıyor çevremden duyduğum kadarıyla hiç iyi şeyler yaşamıyor lohusalar etrafı kalabalık olunca. En iyisi bu dönemi eşle birlikte geçirmek, en fazla ekstra bir kişi daha olabilir o da ev işleriyle yemekle uğraşabilecek genç biri olmalı fikrimce. Hizmet bekleyecek, laf sokacak, annemi sıkıntıya solacak kimse gelmesin mümkünse yatılı olarak
Bende istanbul avrupa yakasindayim canim hangi ilçesindesiistanbul avrupa yakasındayım
Sen avcilar tarafindasin o zaman canim ben kcukçekmecedeyim Medipol bahçelievlere gidiyorum canim benbüyükçekmece mimaroba
İlk kizimda anne yani aldım 3 ay zor kullandım .ikizlere Park yatak alacağım nasip olursaKızlar beşik olarak ne aldınız? Park yatak mı daha iyi anne yanı mı sanki anne yani kısa zaman kullanılıyor gibi, bilemedim
Aynen canım ben de öyle eşim çok çükür şuan bile bebek gibi bakıyor bana doğumda da herseyi hallederBen de kimseyi yatılı istemiyorum canım hastanede bile. Evler yakın gündüz gelip gitsinler eşimle de konuştum zaten opuda transferde de biz kimseyi istemedik eşim sağolsun giydirmeden tuvalete kadar her şeye yardım ediyor![]()
Chicco next2me forever ve odası için ikeadan ahşap beşik aldım.Kızlar beşik olarak ne aldınız? Park yatak mı daha iyi anne yanı mı sanki anne yani kısa zaman kullanılıyor gibi, bilemedim
Güzel haberler alırsın inşallah canımBugün oğlumu görmeye gidiyoruuuuumHem perinatoloji hem de şeker için endokrinle görüşeceğim bakalım ne durumdayım. Umarım oğlum da iyidir
![]()
Amiiiiin canıım inşallahGüzel haberler alırsın inşallah canım![]()
beni gözden mi kaçırdınız sevgili annelerSelam kızlaarr,umarım iyisinizdirr. Bir haftadır tatil,dönüş,işe adapte olmak derken burayı okumayı anca bitirdim
Şimdi benim de daha önce konuşulduğunu bildiğim halde bir sorum var
Kıyafet konusunda sanki hiçbir şey yetmeyecek gibi geliyor,en basic haliyle yenidoğan ve 0-3 ay diyeyim,kaç kısa kollu kaç uzun kollu zıbın tarzı şeyler aldınız? Kendimi sınava son dakika çalışan öğrenci gibi hissediyorum,öyle geç kalmış![]()