- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
aynen kısmetcim memişle uyuyodarisi basimiza allahim neolur kizima bol bol uyku ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebekleriniz kendi kendinemi uyuyor yoksa siz bir caba sarf ediyormusunuzCADIARZU mesela benim cadi sadece beni emerken uyuyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısizler nasil yatiriyorsunuz ?
bunada aynenlülülülülülü ilk zamanlar bende alıştırdıydım kendi kendine uyumasına :lepi: ama sonra noldu bilmiom vazgecti o huyundan kafamçokkarıştı şimdi hacer gibi emerek uyuyo ve dalmadan memeyi cıkaramıyorum bende uyanıo cunku :çok üzgünüm:Canim bizimki bebekken ayakta sallamayla uyudu sonra ben bunu alistirdim besigine birakip odasindan cikiyodum kendi uyuyodu simdi kudurdu hic bi turlu uyumuyo uyudugu zamanlarda da yagmur gibi meme emerken uyuyo agzindan cekersen uyaniyo cok dalirda kandirir memeyi cekip hemen emzik verirsem sonrun yok
kıslar ekim anneleri nerdesiniz doğumdan sonra kimseler uramamışmı.....hadi 2008 ekim anneleri bekliyorum..
valla anacım biz 1 senedir burdayız da sen yoksun kaydirigubbakcemile3