herkeslere merhabaaaaaa:sm_cool:
bi bakayım dedim.kociş gelcek birazdan çok mutluyum.adam dün sabah gittiydi işe.özledim ve sıkıntıdan patladım.annemlerde kuşadasında.offf çok yalnızımneyseki önümüzdeki hafta bizde gitcez inşallah.zaten 1 haftada anca hazırlanırım benkaydirigubbakcemile3zaman çabuk geçer inşallah
yok anam benneyaptımkiokumadımbenneyaptımkiama aklıma gelmiyo değil.uyutup yatağına aldım.10 dk.geçmedi uyandı..bidaha salıncak,bidaha yatak ve sonunda salıncakta karar kıldım.bel fıtığı olcem zati oraya buraya taşımaktankaydirigubbakcemile3herzaman orda uyutmıyım doğru söylüyosun ayvayı yerim valla
ama 10 gün önce öyle yapıyodu beyfendi.2 saat geçtimi kafayı kaldıramıyodu.hemen parmak ağıza,kafa yana düşüyodu.2 sa.uyuyup tekrar 2 saat oynuyodu.tamam sürekli huy değiştiriyolar ama ben en çok bu düzenini sevmiştim ne yalan söyliyim:1rolleyes:yemeğimide yapıyodum,evi de temizliyodum.uyuduğum bile oluyodu..şimdi hepsi yalan oldu
canım geçmiş olsun.ihmal etme bence.herhangi bişey varsa erkenden tedbirini al sağlık bu ihmale gelmez.bu arada hiç kıskanmadım buluşmanızı:dilcikar:
ayy canım benim yaa..ne diyeceğimi şaşırdım.sinir olmamak elde değil.nasıl bi düşüncesizlikmiş bubende senin yerinde olsam bişey diyemezdim ama eşime bunu değiştirmesi için baskı yapardım herhalde.zaten gülçeyle yolculuk çok zor olur.kalabalık ta daha da zorlanırız falan desin:uhm:keşke hiç senide götürelim demeseydi ya.bence hata yapmış sormakla..işi halletmesi gereken eşin.ama kavga gürültüyle yapmayın tabi bu işiCADIARZUoff zor bi durum..son çare nereye gideceğinizi bilmiyorum ama yol boyunca katlanıp,gittiğiniz an akrabasına silkelemekfisfisfis
ayyy canım benim kıskanma ya senlede buluşuruz inşallah en kısa zamandaopuyorumnanaktan