2008 Ekim Anneleri

amiiin canım:Saruboceq:evet ya gitgide daha sevimli oluyolar.yükseleni akrep olur da çapkın olmazmı hiçsengözlerimebaksanabyandık valla erkenden kaynana da yapar bu velet benikaydirigubbakcemile3
ben kaçtım oğluş uyandıopuyorumnanaktan

ayyy seninkidemi akrephihoyyytbenimkinin hem yükseleni hemde asıl burcu akrep sağolasın canım bende üzülüyorum geç doğurdum geç kvalide olurum diye doğru akrep bunlar dimi hızlı çapkınlaryerimseniben

saol lelosum opuyorumnanaktan cok şükür cıkardık :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile3

:1shok:cemrede yükselende akrep Çok üzgünüm çoook

tskr ederük anam :smiley-cool:

kız şunun resmini koysana o haldeyken kaydirigubbakcemile3 cok merak ediyorum bi cekte koy :delphin:

bende istanbula dönünce bakıcam bi havuz.cemrede cok sevio.ve suan yüzme refleksi cok kuvvetli.aklınızda olsun kızlar.her bebek bu refleksle doğar.ve 2 yasından sonra kendiliğinden kaybolur desteklenmezse.bebeği denize sokanlar gömüştür bacaklarını nasıl attırdığını.bende bu refleksi kaybolmadan suda devam ettirmek istiyorum.

ayyy benimki su şişesini bile görünce çıldırıyo deli oluyo yavrum inanılmaz dercede su delisi yüzünü yıkıyorum sabah musluktaki suya çığlık atıyo,biberonunu görünce heyecanlanıyo.gerçi su grubu onunda etkisi var tabiki havuzuna bayılıyo ama senin dediğin gibiyse havuz bakmalı ama erken değilmi bu yaşta daha celencim:uhm:

ayyy benimki su şişesini bile görünce çıldırıyo deli oluyo yavrum inanılmaz dercede su delisi yüzünü yıkıyorum sabah musluktaki suya çığlık atıyo,biberonunu görünce heyecanlanıyo.gerçi su grubu onunda etkisi var tabiki havuzuna bayılıyo ama senin dediğin gibiyse havuz bakmalı ama erken değilmi bu yaşta daha celencim:uhm:

benistanbula gidesiye kadar zaten cemre 1 yasında olucak zeynebim opuyorumnanaktan e buldum ettim derken o 1 bucuu bulur.o da ii yerimseniben

leyla hacer napıyo konuşuyo mu gülçe hala bişey demiyo ya 1-2 gün dede dedi ama unuttu sadece geveleniyo hiç bişey demiyo ama elimi veriyom ısıro sonra acıdı diye bağırıp çekiyom elimi üflüyom ağzını elime yaklaştırıp o da üflüyo kaydirigubbakcemile3

Hacer bi ara cok konusyodu dede baba apla hader felan bu ara fazla konusmuyo sadece babaa ve hala diyo daha cok taklit yapiyo agzi haraketleri ozellikle de dudaklariyla diliyle biseyler yapiyo gecen altini actim doldurmus gayri ihtiyari tühh dedim oda ogrenmis simdi surekli tukuryo gibi yapiyoo elimi agzina vurup vurup celkiyol av avavv dye ses cikariyoo hacer bi muzuk sesi duysun hemen alkis yapiyo ve oynuyoo

saol lelosum opuyorumnanaktan cok şükür cıkardık :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile3

tskr ederük anam :smiley-cool:

kız şunun resmini koysana o haldeyken kaydirigubbakcemile3 cok merak ediyorum bi cekte koy :delphin:

bende istanbula dönünce bakıcam bi havuz.cemrede cok sevio.ve suan yüzme refleksi cok kuvvetli.aklınızda olsun kızlar.her bebek bu refleksle doğar.ve 2 yasından sonra kendiliğinden kaybolur desteklenmezse.bebeği denize sokanlar gömüştür bacaklarını nasıl attırdığını.bende bu refleksi kaybolmadan suda devam ettirmek istiyorum.

Ayy eve t hacerde havuzda oyleydi biraksam yuzecekk nerdesyse ben yapamiyodum onun yaptigini

merhabalar.kocişle giysi pazarına fln gittik. birde meyve pazarına.gezinip geldik. bişiyler aldım.alışveriş yapmak çok iyiyi geldi valla. şimdi kuzucuk uyuyo bend ealdıklarımı yeleştircem. ev harap durumda.bakalım yarın kocişi yakalayabilirsem temizlik yaparız beraber.olmuyo böyle...

he hee hee..ben de akrebim:jeyyar:çok seviyorum burcumu çoook..oğluşun tam akrep olmasını istiyodum ama ancak yükselende tutturabildimkaydirigubbakcemile3çok dikkafalı olurlar yandık vallaadelikafadulden
ayyy seninkidemi akrephihoyyytbenimkinin hem yükseleni hemde asıl burcu akrep sağolasın canım bende üzülüyorum geç doğurdum geç kvalide olurum diye doğru akrep bunlar dimi hızlı çapkınlaryerimseniben

offf seninki çifte kavrulmuşkaydirigubbakcemile3bu demek oluyoki sen iki kere yandın canım:roflol:hiç üzülme tahmininden de önce başlıcaklar çapkınlığakaydirigubbakcemile3

he hee hee..ben de akrebim:jeyyar:çok seviyorum burcumu çoook..oğluşun tam akrep olmasını istiyodum ama ancak yükselende tutturabildimkaydirigubbakcemile3çok dikkafalı olurlar yandık vallaadelikafadulden

offf seninki çifte kavrulmuşkaydirigubbakcemile3bu demek oluyoki sen iki kere yandın canım:roflol:hiç üzülme tahmininden de önce başlıcaklar çapkınlığakaydirigubbakcemile3

akrep kadını nasıl olur anlat bakem patoşum CADIARZU cok sevilen bir burc benm bildiğim kadarıyla kafamçokkarıştı

selamun aleyküm hanımlar :delphin:nasılsınız bakalım.biz bugün gezmeye gittik.kayseri parkta dolaştık sonra iskender yedikkcokacimcoook sonra başka bişeyler daha yedik 45 lira fatura ödedik çıktık.:1shok:ohh iyi oldu hödük kocama:icecream: daha onu adil ışıka sokacaktımda feyza huysuzlandı.bu ara acayip gıcık oluyorum kendisineÇok üzgünüm çoook

selamun aleyküm hanımlar :delphin:nasılsınız bakalım.biz bugün gezmeye gittik.kayseri parkta dolaştık sonra iskender yedikkcokacimcoook sonra başka bişeyler daha yedik 45 lira fatura ödedik çıktık.:1shok:ohh iyi oldu hödük kocama:icecream: daha onu adil ışıka sokacaktımda feyza huysuzlandı.bu ara acayip gıcık oluyorum kendisineÇok üzgünüm çoook

OOOHHHHH afiyet olsun kız yarasın valla lülülülülülü

Selam hanimlar napiyouz bakiim bende bi girem uyumadan dedim herife pcden kalk biraz isim var dedim oda diyoki avratlar kulubune mi girecen puhahah hhe avratlar kulubune girecem dedim ariza yaa

gunaydınnn kaydirigubbakcemile3 zambakım basarılar dilerim benim eşim direkssiyon öğetmenliği yapıyo haftanın 2 gunu aksamları gidiyo bu kışa bende alıcam ehliyt direksiyondan yırttım yanı

kızlar gecen haceri mutfağa oturttum bende çamaşırları makınadan çıkartmaya gittim bi geldim hacer yok anaaa hemen nerey kayboldu bu sıpa dedim odaları arıyom yok haceeeerr kızım nerdesinn diyomm hiç seslenmiyoo nereye girdiyse diyoomm sonra baktım masanın altından bi kıpırdı geldi örtüyü kaldırdımki masanın bacagından tutup ayaga kalkmışş hiç farketmedim kaç kere geectim masan önünden seste çıkartmyo zilli korkuttu beni resmini çektim koyuyum da bakınn

Son düzenleme:
1resimde masanın altında ayaga kalkmişş hiç farkedilmiyoo turuncu bişey gözükuyo pijamasının lastıgııı puhahhaaa

2 resim deörtüyü actım masanın ayagına çıkmışş tavuk gibi tunemişş zillii allahtan masa devrilmemişş

3 resimdede buda masann ayagından indi bana offf yakalandım diyooo

Eklentiler

• $DSC00524.webp
    $DSC00524.webp
    49 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC00528.webp
    $DSC00528.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC00525.webp
    $DSC00525.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa

selamun aleyküm len kılsız avratlar puhahahaaa demek avratlar kulubu he muhahaha ama maalesef bir hödükler kulubu bile yok nihahahaha:
zmbakcım basarılar bacım..umarım hersey yolunda gider..arabanda :))

leluuuuuşşşşş kız manyak bu hacer haaaaaaa :))) tam yemelik ıısrmalık kuzu :))) benm yerime öpme onu ısır :) üstü beyaz masada beyaz olunvca secilmio hakkatten :)) allahtan beli turuncu puhahaha

Back
X