Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
İyi günler hanımlaaarrr. Bebişin kıyafetleri sonunda yıkamaya başladım 😅 biberon ve emziklerin yıkama steril işlemini ne zaman yapmak gerekir, sizler hallettiniz mi 😂
Oh bee 😂😂😍 onu da aradan çıkartabilirsin. Buzdolabı poşetine koyup kaldırırsın hava toz almayacak şekilde mis gibi durur

Ben su asagidakinden aldim. Çok kalın da değil ince de değil. Minderi puset alt örtüsü falan da var yani bir hevesle almıştım ama mindere falan ihtiyaç olur mu bilemiyorum üst örtüsü de yetermiş sanki.

Mindere ihtiyac oluyormu acaba bende onda karar veremedim.

Bak ben de onu yapamicam teyzemiz sepet hazırlayacak biberon ve emziğini o almak istedi artık ne zaman gelirlerse 😂
Ya ben kendimde aldım nolur nolmaz diye 😂
Oh bee 😂😂😍 onu da aradan çıkartabilirsin. Buzdolabı poşetine koyup kaldırırsın hava toz almayacak şekilde mis gibi durur
Kilitli buzdolabı poşetlerini düşünüyordum 😂 organizer tarzı şeyler ve askı almadım daha onları da alayım da çıksın aradan 😅

Ya ben kendimde aldım nolur nolmaz diye 😂

Kilitli buzdolabı poşetlerini düşünüyordum 😂 organizer tarzı şeyler ve askı almadım daha onları da alayım da çıksın aradan 😅
Buzdolabı poşeti olur ağzını bağlarsın, kilitli olanlar olur fark etmez o kadarı. O link attıklarıma bak çok süper kullanışlılar valla ya

Ya kizlar b12 değerim dusuk olduğu için 5 tane b12iğnesi yazmisti doktorum 3tanesini yaptirdim Bugun saglik ocagina gttim hemşire neden doktorun b12 yazmiş riske atmis seni dedi alerji yapabilir sana dedi 3 doz vuruldum bisey olmadi dedim belli olmuyor ne zaman oldugu dedi yani op. Doktor yazdi dedim kadin dogumcum dedim riskli bsy olsa yazmazdi dedm bence hap yazsa iyi olurmus dedi bu konuda fikriniz varmi 🤔🤦hemşire benim kafami karistirdi.

Buzdolabı poşeti olur ağzını bağlarsın, kilitli olanlar olur fark etmez o kadarı. O link attıklarıma bak çok süper kullanışlılar valla ya
Onları alacam canım tekrar teşekkür ederim 🤩 bide kanguru aldın mı sen, ben dün çok ikilemde kaldım alsam mı almasam mı diye sonra ihtiyaç duyarsam doğumdan sonra alırım diye düşündüm

Son düzenleme:
Ya kizlar b12 değerim dusuk olduğu için 5 tane b12iğnesi yazmisti doktorum 3tanesini yaptirdim Bugun saglik ocagina gttim hemşire neden doktorun b12 yazmiş riske atmis seni dedi alerji yapabilir sana dedi 3 doz vuruldum bisey olmadi dedim belli olmuyor ne zaman oldugu dedi yani op. Doktor yazdi dedim kadin dogumcum dedim riskli bsy olsa yazmazdi dedm bence hap yazsa iyi olurmus dedi bu konuda fikriniz varmi 🤔🤦hemşire benim kafami karistirdi.
Ay yok ya hiç kafanın karışacağı bir şey değil. Doktorlar veriyor b12 iğnesini kullanabiliyoruz gebelikte. Ben hamile kalmadan önce de ayda 1 b12 iğnesi yaptırıyordum emilim sağlamadığı için doktorum gebelikte de devam edebilirsin dedi. Sorun olsa vermezdi korkma bence ayrıca bir şey de olmamış.

Onları alacam canım tekrar teşekkür ederim 🤩 bide ana kucağı aldın mı sen, ben dün çok ikilemde kaldım alsam mı almasam mı diye sonra ihtiyaç duyarsam doğumdan sonra alırım diye düşündüm
Ne demek canım 🩷 Ben gidip babybjörnden kanguru ve ana kucağı almıştım sonra İngiltere’den hediye geleceğini öğrenince iade ettim. O ikisine ve anne yanı beşiğe para vermemiş oldum. Kanguru bence kaliteli alınması gerekiyor, ana kucağı makul fiyatta olanlardan alınabilir.

Ne demek canım 🩷 Ben gidip babybjörnden kanguru ve ana kucağı almıştım sonra İngiltere’den hediye geleceğini öğrenince iade ettim. O ikisine ve anne yanı beşiğe para vermemiş oldum. Kanguru bence kaliteli alınması gerekiyor, ana kucağı makul fiyatta olanlardan alınabilir.
Ana kucağı aldım zaten de kanguruyla ikisinin adını karıştırıyorum 😂 ya biraz kış bebesi olacak dışarda kullanır mıyım bilemem ama evde de kullanmam galiba kanguruyu

Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı ? Aldıysanız nasıl birşey aldınız? Bir de onu nasıl ve ne zaman kullanmamız gerekiyor, doğumdan sonra hemen mi takacağız yoksa biraz zaman mı geçmesi gerekiyor ?

Bugün randevum vardı ama doktorum öğlenden sonra ameliyatta olacakmış yarına erteledik dün den beri kasik ağrım var ara ara birde afedersiniz ishal var aşırı değil ama durduk yere olunca aklıma takıldı öle yapacak bişey yemedim çünkü oğlumun hareketlerini hissediyorum bugün gitseydim çok iyi olacaktı doktora kafam çok dolu

Selam canım ben havayolunda çalışıyorum, her havayolunun uyguladığı prosedür farklı olabiliyor bir konuda ama bizim şirketimizde dahil bir çok firmada 28.hafta doldurulunca rapor alınması gerekiyor. İstersen havayolunun web sitesinden ya da call center dan detaylı bilgi alarak durumu netleştir sonra alanda sıkıntı yaşamazsın. Dönüş içinde kullanacak olursan rapor tarihinin genelde en geç 1 hafta-10 gün önce alınmış olması gerekiyor bilgin olsun.
Teşekkür ederim canım bugün gittim aldım raporu

Ben bu hemşireleri yemin ederim anlamıyorum doktor musun sen eğitim mi gördün ? Deseydin. Ben ilaçlara alerjisi olan biriyim ve 5 ilaç hariç ilaç kullanamıyorum ama gebeliğimden önce 14 hafta boyunca b12 iğnesi oldum hiç birşey olmadı. 2 arkadaşım 1 kuzenim hamilelikte 3 ay oldu yine bişey olmadı. Doktor hastasını riske atmaz canım. Doktoruna güven yapan hemşireye değil. B12 eksikliği iyi değil

Bugün randevum vardı ama doktorum öğlenden sonra ameliyatta olacakmış yarına erteledik dün den beri kasik ağrım var ara ara birde afedersiniz ishal var aşırı değil ama durduk yere olunca aklıma takıldı öle yapacak bişey yemedim çünkü oğlumun hareketlerini hissediyorum bugün gitseydim çok iyi olacaktı doktora kafam çok dolu
Kaşık ağrısı bu haftalarda normal şiddetli ve kanamalı olmadığı sürece tabi yine yarın iyiki görünüyorsun korkma ❤️ ishalde bende 1 haftadır var ama günde bir kez yani oda normal dedi kullandığımız ilaçlar ve sıcak hava yapabiliyor

Back
X