2008 Ekim Anneleri

Sabahtan beri kimse gelmemiss yaa hadi bacularr halay var halayy cemreyle hacer dis cikatdi :teytey::teytey::teytey::teytey:

selamun aleyküm len kılsız avratlar puhahahaaa demek avratlar kulubu he muhahaha ama maalesef bir hödükler kulubu bile yok nihahahaha:
zmbakcım basarılar bacım..umarım hersey yolunda gider..arabanda :))

leluuuuuşşşşş kız manyak bu hacer haaaaaaa :))) tam yemelik ıısrmalık kuzu :))) benm yerime öpme onu ısır :) üstü beyaz masada beyaz olunvca secilmio hakkatten :)) allahtan beli turuncu puhahaha

Hee leen allahtan bu avratlar kulubu var yoksam hoduklerimizin dedikodusunu kime yapardukk tamam teyzesi haceri isirir operim hic farketmedim orda oldugunu nasil aratti beni zilli bide o kadar haceer diyom ediyom da hic seslenmiyoo baksana masanin ayana cikmis oturmus kimin aklina gelir zilli dusecek is acacak bana

kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa

vay be birbirlerini bekliomus zilloşlar kaydirigubbakcemile3 2 gün arayla.belki o da aynı gün cıkarttı leylusum haberin olmadı Şeniz hadi bakalım artık diğer cıkartmayan bebişlerimize olsun :Saruboceq: ha buarada haberleşme zinciri çözüldü lülülülülülü hacer ve cemre elebaşı kaydirigubbakcemile3

Simid biz telefonlarizla 3G ye gectik goruntulu konusabiliyoz ben simdi hodukumu arayip mujdeyi verecem ve hacerin disini kameradan gostertecemm

vay be birbirlerini bekliomus zilloşlar kaydirigubbakcemile3 2 gün arayla.belki o da aynı gün cıkarttı leylusum haberin olmadı Şeniz hadi bakalım artık diğer cıkartmayan bebişlerimize olsun :Saruboceq: ha buarada haberleşme zinciri çözüldü lülülülülülü hacer ve cemre elebaşı kaydirigubbakcemile3

Ayy evet yaa bende hergun bakiyom bakiyom bisey yok artik 2 3 gundur neden olsa cikmamistir diye hic bakmadiydim bugun baktim cikmis dedigin gibi ayni cikatimista olabuluu cemrenin 1tanemi cikti bu 2 tane cikartmis hele dun ishal olmustu belki dun cikmistir darisi yagiza kereme oda cikatmadi galiba

Ayy evet yaa bende hergun bakiyom bakiyom bisey yok artik 2 3 gundur neden olsa cikmamistir diye hic bakmadiydim bugun baktim cikmis dedigin gibi ayni cikatimista olabuluu cemrenin 1tanemi cikti bu 2 tane cikartmis hele dun ishal olmustu belki dun cikmistir darisi yagiza kereme oda cikatmadi galiba

valla lelusum bende tam bakamıyorum.şimdilik bir tanesini görebiliyorum.diğerine uyanınca bakim bari yerimseniben

leyla senin bu kız çok fena olacak anacım kork sen bundan valla nasılda çıkmış öyle masaya:))

Sagol zeynepcimm insallah giray gibi oda siralar cikarir aslinda ben tahmin ediyodum 2 sini birden cikaracani hatta otekilerde hemen cikar alt 4 disi benbeyazdi usttende 2 disi bembeyaz dedim bu zilli hepsini birden cikaracak basladik bakalim bizde sayariz artik

kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa
ayyyyy çok sevindiimmkaydirigubbakcemile2.haydi hayırlı olsun ilk dişiniz.insan ne kadar heyecanlanıyor demiikaydirigubbakcemile3.bende ilk gördüğümde heyecanlanmıştım.ama kimseye söylemedim annem gelince bardakla su içirirken gördü sırnaşık şey
Simid biz telefonlarizla 3G ye gectik goruntulu konusabiliyoz ben simdi hodukumu arayip mujdeyi verecem ve hacerin disini kameradan gostertecemm

vaaoooooooooowwwwwww
teknolojik avrat seniiişakkıdı

Sabahtan beri kimse gelmemiss yaa hadi bacularr halay var halayy cemreyle hacer dis cikatdi :teytey::teytey::teytey::teytey:

gözün aydin canim inci gibi siralanir insallah bütün disleri ha buarada resimler cok hos:nazar::nazar: biran karsimda yagmuru gördüm gibi oldu bütün bebekler masa altini seviyor galiba CADIARZU ya kizlar nasil kendi baslarina uyayacak bu cadilar ya teknigi bilen varsa söylesin yoksa imdaaaaaaaaaaaaaaat diye bagiracam hadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyyyy çok sevindiimmkaydirigubbakcemile2.haydi hayırlı olsun ilk dişiniz.insan ne kadar heyecanlanıyor demiikaydirigubbakcemile3.bende ilk gördüğümde heyecanlanmıştım.ama kimseye söylemedim annem gelince bardakla su içirirken gördü sırnaşık şey

vaaoooooooooowwwwwww
teknolojik avrat seniiişakkıdı

Babasini aradim dedim aksama bana hediye al disi ilk goren kisiye hediye alinir dedim puhahha meran gibi yaptim

hadi ya öylemi oluyordukii:1shok:
e ben ilk gören bebeğe hediye alacak diye biliyordummkaydirigubbakcemile3

aslında gören kişi bebeğe alır türkgeleneklerine göre :lepi: ama ekim analarına göreyse ilk görene ama o kişi anneyse ona hediye alınır lülülülülülü

hee len bana biye demiyonuz.du ben herife bi diyim benim hedaye nerde kaldı diye:))
leylaa bu arada kız o hacer dişlisini yer bitiririm valla.nasılda tutmuş sıkı sıkı masayı maaşallah barekallah.bende sabah namazdan sonra feyzayı emzirmeye çalıştım emmedi sıpa ve uyandı başladı oynamaya.çok yorgunum geberiyorum dedim bıraktım eşimin yerine yattım oda namaza kalkmıştı tam:))geldiki feyza yatakta bi o tarafa sarkıyor bi bu tarafa.hiiii napıyorsun sen bu çocuk burda böyle bırakılırmı diyor.uyut o zaman dedim uyudum.neyse bu epey uğraştı uyuttu.sabah kalktımki feyza yere inmiş kanepeye tutunmuş bana dıgıl dıgıl deyip duruyor babası indirdi sandım baktım yalnız.seslendim feyza düşecek koş diye yine ses yok kalktım hemen aldım birde baktım herif feyzayı uyutunca diğer odaya gitmiş yatmış.bizimkide uyanmış kanepeden inmiş oynuyor.birde kanepenin her tarafını yastıklarla döşemiz bizimki nasıl indi hala aklım almıyor:)))

Ooyy yerim ben onu onu aman alah korumus dusmemis allahtan ben hic koyamiyom yataga felan yastikta koysam iniyoo ustunden atliyoo aksma bende herifle kavga ettiydim senink uyutmus bak iyi gene ben bi wc ye gidecem bak diyom hacer arkamadan agliyo susturuyum da gitsin demiyo yaa agliyo sonra git diyo geldim daha oyle duruyo uyutsan sasardim zaten dedim gecen uyuttumya diyo omrunde bi kere uyutmus onu der durur artiik hayatta alipta oynatiyim uyutuyun doyuuruyum altini aciyim demez

hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sınavdan geçtim şükür ama yarıdan fazla kişi kalmış
hacer çok tatlı görünüyo yaaa annesi bi de gülçe kadar olamaz diyodun bak hemen arkamızdan geliyo daha yeni başlamış arkası gelir artık moku yedin

poooffff sıkıldım yaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae

sıkılacak vaktin var mı :1shok: izmirde mi sıkılıyon :olmaz: buraya gel o zaman hiç sıkılmazsın delikafadulden
bu arda gülçenin resmini koy demişşsin ama koltuğa çıkarken hangi pozu yakalyayım ki birincisi düşmesin diye tutmak için başında bekliyom ikincisi de yavaş yavaş çıkıyo ya çok defa çekişp koymam gerekir ama en kısa zamanda koymaya çalışacam

Back
X