Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamun aleyküm len kılsız avratlar puhahahaaa demek avratlar kulubu he muhahaha ama maalesef bir hödükler kulubu bile yok nihahahaha:
zmbakcım basarılar bacım..umarım hersey yolunda gider..arabanda :))
leluuuuuşşşşş kız manyak bu hacer haaaaaaa :))) tam yemelik ıısrmalık kuzu :))) benm yerime öpme onu ısır :) üstü beyaz masada beyaz olunvca secilmio hakkatten :)) allahtan beli turuncu puhahaha
kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa
vay be birbirlerini bekliomus zilloşlar kaydirigubbakcemile3 2 gün arayla.belki o da aynı gün cıkarttı leylusum haberin olmadı Şeniz hadi bakalım artık diğer cıkartmayan bebişlerimize olsun :Saruboceq: ha buarada haberleşme zinciri çözüldü lülülülülülü hacer ve cemre elebaşı kaydirigubbakcemile3
Sabahtan beri kimse gelmemiss yaa hadi bacularr halay var halayy cemreyle hacer dis cikatdi :teytey::teytey::teytey::teytey:
Ayy evet yaa bende hergun bakiyom bakiyom bisey yok artik 2 3 gundur neden olsa cikmamistir diye hic bakmadiydim bugun baktim cikmis dedigin gibi ayni cikatimista olabuluu cemrenin 1tanemi cikti bu 2 tane cikartmis hele dun ishal olmustu belki dun cikmistir darisi yagiza kereme oda cikatmadi galiba
leyla senin bu kız çok fena olacak anacım kork sen bundan valla nasılda çıkmış öyle masaya:))
ayyyyy çok sevindiimmkaydirigubbakcemile2.haydi hayırlı olsun ilk dişiniz.insan ne kadar heyecanlanıyor demiikaydirigubbakcemile3.bende ilk gördüğümde heyecanlanmıştım.ama kimseye söylemedim annem gelince bardakla su içirirken gördü sırnaşık şeykizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa
Simid biz telefonlarizla 3G ye gectik goruntulu konusabiliyoz ben simdi hodukumu arayip mujdeyi verecem ve hacerin disini kameradan gostertecemm
Sabahtan beri kimse gelmemiss yaa hadi bacularr halay var halayy cemreyle hacer dis cikatdi :teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyyy çok sevindiimmkaydirigubbakcemile2.haydi hayırlı olsun ilk dişiniz.insan ne kadar heyecanlanıyor demiikaydirigubbakcemile3.bende ilk gördüğümde heyecanlanmıştım.ama kimseye söylemedim annem gelince bardakla su içirirken gördü sırnaşık şey
vaaoooooooooowwwwwww
teknolojik avrat seniiişakkıdı
Babasini aradim dedim aksama bana hediye al disi ilk goren kisiye hediye alinir dedim puhahha meran gibi yaptim
hadi ya öylemi oluyordukii:1shok:
e ben ilk gören bebeğe hediye alacak diye biliyordummkaydirigubbakcemile3
hadi ya öylemi oluyordukii:1shok:
e ben ilk gören bebeğe hediye alacak diye biliyordummkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun sıra sıra dizilsinler inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kizlar ay cok heycablandimm hacerinde disi cikmis bikac gundur bakmamistim bugun baktim hatta 2 tane mi ne birini net bi sekilde gordum beyaz gozulkuyo yanindakide eti acilmis bi cizgi vardi ama tam baktirmadi zilli ohh be hic cikmiyacak sandim darisi cikarmayanlara ama cok heycanlandim yaa
poooffff sıkıldım yaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae