2008 Ekim Anneleri

maviş bence kızına evde ayakkabı giydirme ben havlu çorap giydiriyorum altı kaydırmaz (derili olanlardan değil pütürlü taneler var ) daha sağlıklı bence bizimde hala 8 dişimiz var öyle bekliyoruz bakalım nereye kadar gidecek bu iştahsızlık bilmiyorum

herkese merhaba. herkesler iyidir umarım.

evet her bebeğin gelişimi farklı oluyor. benim oğlum çok erken yürüdü ama hala anne demiyor bana. bazı keimeleri söylüyor ama anne demiyor işte.

bu arada tüm boynu tutulan arkadaşlara geçmiş olsun. gözlemlediğim kadarıyla emziren annelerde sıkça rastalnıyor bu duruma.

ben evde ayakkabı giydiriyorum. çorabı çıkartıyor benim oğlan, ayakkabıya bişi yapamıyor. arada çıkartıp hava aldırıyorum.

ayakkabı giydiriyorsan giydirme diyecektim bende sana
şuan corapla yürüsün.hattaa en güzeli cıplak ayakla yürümektir.

ben yürüken cok bi tedbir almadım.sadece ona zararlı şeyleri ortalıktan kaldırdım.düşünce cok müdehale etmedim.
kendi düştügü gibi kalksın diye bekledim
baktıki kaldıran yok kendi kalkmaya başladı
ve daha emin adımlarla yürümeye calıştı.
cok düşmedi kızım.birden aldı yürüdü

benim akrabalarımda bana maviş der:)
ondan dikkatimi cekti merak edip sordum sana

sagol türkan.
evet emziren annelerde boyun sırt omuz agrısı oluyor genelde
ama leyla emzirmiyor.sanırım bizimki üşütmekten oldu
ben gecen gün yatarken kapşonlu swit giymiştim.yakası acıktı bıraz.acık kalan yerler tutulmuş:)

ben evde ayakkabı giydirmiyorum
kalın havlu corap yada altı deri olan carık corap giydiriyorum
bebege her ayakkabı giydirilmez devamlı.cünkü tam anlamıyla yere basamadıklarından bilekleri burkulabilir.özellikle panduf tarzı ayakkabıları şuan için devamlı giydirmek sakıncalı olabilir.
ilk adım ayakkabıları var tabanı sert onlar uygun olabilir.

maviş ben de seni bir arkadaşıma benzettim resmini ilk gördüğümde. çok benziyosun gerçekten tekrar tekrar baktım resmine.

Bende tam onu diycektim Hadi siz emziriyonuz bana ne oluyor.

maviş ben de seni bir arkadaşıma benzettim resmini ilk gördüğümde. çok benziyosun gerçekten tekrar tekrar baktım resmine.

sahimi arkadaşın nereli?ya siz neden fotoğraflarınızı koymuyoorsunuz daha samimi bir ortam olurdu bence

irem 1981 dogumlumusun?

bide sen kızına vitamin yada balık yagı kullanıyormusun
yada devit ,demir damlası filan???

evet 81 liyim.hayır herhangi bir vitamine başlamadık henüz doktor düzenli beslendiği sürece gerek yok dedi

evet gözlerim mavi
foruma resim koymak taraftarı degilim
inşallah arkadaşıgımız ,paylaşımlarımız arttıkca elbet görürsünüz beni:)

beslenme düzeniniz nasıl irem?
ayrımı yapıyorsun kendi yemekelrinizdenmi veriyorsun
iştahı filan ii sanırım berilin.killosu ii cünkü

evet iştah fena sayılmaz ama pütürlü yediremiyoruz.birlikte yemeğe oturuyoruz ama babamız yemek seçtiği için çoğu zaman berile ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum birde sebzenin içine et balık yada tavuk koyuyorum ve en az 1 çeşit bakliyat

kızlar bende geldimm
çok kötüyüm kıvranıyorum. acayip karnım ağrıyor
en kötüsü işteyim

gecmiş olsun halee
reglimi olacaksın.ondanmı agrıyor karnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…