2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım bu akşamda sol taraftan benim boyun iptal:çok üzgünüm:döndüremiyorum yamuk kaldım.

hayırdır arkadaşlar sırayla tutulup yamulmaya başlamışız.3 kişide de okuyunca tebessüm ettim yalan yok.yarın tutulmasam bari.gülme komşuna hesabı.şaka bi yana tüm tutuk arkadaşlara acil şifalara.s.
arakadaşlar arama motoruna 'burç fm arşiv' yazıp tıklayınca orada 'okul evde başlar' ve 'çocuk deyip geçmeyin 'programları var.çocuk deyip geçmeyin soru cevap şeklinde diğeri de konu anlatımı.ikisini de sunanlar uzman pedogoglarmış.ben dinledim gerçektende faydalı programlar.bende topiclerden birindeki tavsiyelere uyup dinlemiştim.beğendim.tavsiye ederim

saol canım 18. galiba 17.ci elime geldiydi herşeyi hızlı gidiyo

Maşallah canım.Bizde daha 6 tane .bekliyoruz ama pek gelecek gibi de durmuyo.Bunlarıda geç çıkarmıştı zaten.Pütürlü yemiyo pek bende çok zorlamamıştım dişleri çıksın başlar diye ama çıkamadı gitti şu dişler.

Sağol canım tutulduk valla.Hatta bonumdan sırtıma doğru gidiyo sanki ağrı.akşam kremlenip yatıyım bari

verdiğin linke bakıcam hayatım akşam.Madem beğendim bide biz inceleyelim.Sağol

kızlarrr yardımmmm
mate çayını hepiniz duymuşsunuzdur. acaba emzirirken içilebiliyor mu :içelim:

17.mi 18.mi alkisalkisalkisalkisalkisalkis taha süper valla
biz hala 8 deyiz

aynen ya bizimde 2 taneydi yaşına girdikten sonra 6 tane birden çıkarmaya başladı.üsttekiler hala büyüme aşamasında toplam 8 diş var.pütürlü gıdalarda çok problem oluyor ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam oluyormuş dişleri.sanırım kemik gelişimini daha iyi tamamladıktan sonra çıktığı için.

birde arkadaşlar bebeği tam olarak yürümeyen varmı benim gibi:sinifsinif: ya yürüyoda sürekli peşinden gitmek gerekiyor yoksa hemen düşüveriyor.siz nasıl öğrettiniz bizimki durup oturmayı beceremiyor

selammm
leylacım sanada cok gecmiş olsun canım
alla allaa ne oldu bize aynı anda yamulduk:)) bu arada birazdaha iyiyim ben.ama tam gecmiş degil.
vahide sen gül gül sıradaki yamuk senn olcankaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
asuman sizinde 18.dişiniz hayırlı olsun
maşallahh taha ya

leyla boşver geç cıksın dişleri.daha saglam olur,erkenden cürümezz
hem zor dişleri cıkartırken bünyeside zayıf düşmez.

hale ben duymadım o dedigin cayı canım
ne cayıymış??

daha doğumundan itibaren bireysel farklılıklar oluyor kişilerde.mesela benim kızımın yürümesinin diş çıkarmasının tam tersine dil gelişimi çok iyibıakın anne baba demeyi ben kızdığım zaman gönül almak için annem benim diyor kaydirigubbakcemile3 eşime babacım ve bütün akrabaları söylüyor anane dayı teyze hala vb.

selam maviş
ismin ne bu arada?

kızın ne zaman yürümeye başladı?
evde ayakkabı giydiriyormusun?
benim kızım maşallah ii yürüyor.hatta koşuyor.ama her bebegin gelişimi farklı sorun etme bence.cok yakında o da tam anlamıyla yürür ve koşar.

slm ben irem yok sorun etmiyorum zaten.az öncede söylediğim gibi bireysel farklılıklar olur gelişim döneminde

beni ilk gördüğü gün üstümde mavi varmış o gün aşık olmuş adımıda bilmediği için hep maviş demişopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…