2008 Ekim Anneleri

ayşecim geçmiş olsun, iyisindir umarım
sen kefiri hazırmı alıyosun, kendinmi yapıyosun?

iyi akşamlar sanırım ayşe rahatsız geçmiş olsun
uyku konusu biz de de pek bi sakat
ayşe sen de mi 2. bebeği hemen düşünüyosun ben de bi an karar veriyorum ertesi günü vazgeçiyorum gerçekten zor karar bakalım

selammm
beni merak edip gecmiş olsun diyen arkadaşlara cok teşekkürler
biraz daha iyiyim.ama yinede tam gecmiş degil

bugün pek giremedim.arkadaşlarımla görüştük.
onlarında kızımdan 4-5yaş büyük kızları var.kızım cok güzel vakit gecirdi onlarlaa
sosyal bi cocuk olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
halecim ben kefiri hazır alıyorum yogurt mayalar gibi mayalıyorum
kızıma genelde hazır kefir kullanıyorum.meyveli olanlarından.

nisanur evet canım Allah nasip ederse bu yıl içinde düşünüyorum 2.bebegi.
temmuz agustos gibi hamile kalmayı planlıyorum.
kızım kış bebegi olmuştu.
bu kez bahar bebegi olsun istiyorum.kışın bebek bakmak cok zor
canım seni bilmem ama ben kesin kararlıyım.cünkü yaşım ufak degil.beklememe gerek yok
birde yaş araları cok olsun istemiyorum.peşpeşe büyütüp ondan sonra rahat etmek istiyorum:)
aslında kızım annesütü almasa hemen düşünürdüm hamilelik.ama onun hakkını yemek istemiyorum.Kuran da da 2 yaş olarak belirtiliyor emme süresi.
bi sorun olmazsa 2 .yaşına kadar emzirmek istiyorum.

bugün iki arkadaşla görüştük.ikisininde kızları var.biri 4 biri 5 yaşlarında.
ve şuan iki arkadaşımda 2.ye hamile
öyle pişmanlarki keşke bu kadar beklemeseydik tam rahat etmişken tekrar dön başa yapıyoruz diyorlar.

onların yaşıda 31 artık vucutları cok agırlaşmış.cok zor geciyor hamilelikleri.
hakkımızda hayıırlısı olsun nisanur.Allah uygun zamanda nasip etsin inş.

arkadaşlar kızımın yüzü cok kuruyor.hemşire bi tanıdık var bepanten kullan demişti.cok zararsızmış.kendinede kullanabilirsin dedi.bu sitedede kullananlar ve memnun kalanlar var.ama hangi çeşidi oldugunu çözemedim.herkes bişi demiş.
dün eşime aldırdım bepanten plus almış.
bi kac ceşidi var hangisini kullanmak lazım??
kullananız varmı??

2008 EKıM ANNELERı VE BEBEKLERı
[table="head"]No| Nick| Adı| Yaşı| Meslek | Şehir| Bebek Adı| Annesütü| Diş| Dogum Tarihi| Dogum Kg| Ocak Boy-Kg|
1| Nisannur38| Nisanur| 1984| Öğretmen| Kırşehir| Elif Beyza| Evet| 12| 10.10.2008| 3.300|
2| Turkucan| Türkan| 1982| Gıda Müh-Çalışmıyor| ıstanbul| Emir Burak| Evet| 8| 14.10.2008| 3.480|
3| Mavis81| ırem| 1981| Ev Hanımı| Mersin| Beril| Evet| 8| 15.10.2008| 4.000|11.500gr82cm
4| Ayşe.| Ayşe| 1980| Ev Hanımı| Ankara| Nur| Evet| 10| 16.10.2008| 3.580| 9.900gr 82cm
5| Itokor| Leyla| 1979|Elektrik.Elektronik.Müh| Kocaeli| Nahit Yiğit| Hayır| 6| 17.10.2008| 4.500|
6| Asutaha| Asuman|1988| Ev Hanımı| Çorum| Taha| Hayır| 17| 20.10.2008| 3.060|
7| Halece| Hale| 1983| Muhasebeci| Ankara| Göktuğ| Evet| 8| 26.10.2008| 3.300|
8| Vahide1204| Vahide| 1981| Ev Hanımı| Bursa| Ali Fudayl| Hayır| 16| 28.10.2008| 3.870|
9| Zeynepözdil| Zeynep| 1970| xx| ıstanbul| Giray| Evet| 16| 31.10.2008| 3.560|11.450gr82cm

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
aktif olarak gelmeyen arkadaşları sildim
geldiklerinde eger isterlerse tekrar eklerimm

geçmiş olsun canım bu akşamda sol taraftan benim boyun iptal:çok üzgünüm:döndüremiyorum yamuk kaldım.

tşkler zeynepcim
sanada cok gecmiş olsun
sıcak duş cok ii geldi bana.ondan sonrada sardım boynumu terledim hemen yumuşadı
krem kullanamadım sütümden kızıma gecer diye
viks de süremedim cok kokuyor diye:)

Günaydın kızlar.
Ayşe benim oğlumunda yüzü kızarıyodu pütür pütür oluyodu.Doktor banada bepanten verdi .hangisi olursa olsun farketmez demişti ama.Ben daha önce pişik için kullanıyodum.Onlar çeşit çeşit.Üstünde bi yazı yazıyodu.Aşam bakarım.Benim oğluma iyi geldi baya.Gerçi benimkisinin biri öpünce oluyo çok.Komşular falan bişey de denmiyo doğru dürüst.
Bu arada boynum tutuldu benimde ya.Ayşe sen nasıl oldun.geçti mi boynun?

Hale,Nisanur şu uykusuzluk gerşekten zor.
Geçengün işte gözüm açık uyudum desem inanırmısınız.

günaydın kızlarrr oğlumun yeni dişleri geliyo galiba ağzından salyalar akıyo bide akşam hafif ateşi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…