tefalin yemek kitabı var orda ıslanmamış fasulye 35 dk süre vermiş
ıslanmış için 10 dk yetermiki:uhm:
ya tabiki hayır ama insan sohpet ettiği kişiyi görmek istiyor.ben henüz yeni sayılırım burada daha öncede nette hiç tanımadığım birileriyle görüşmemiştim ve inanılmaz yadırgıyorum henüz alışamadım yani.tarif edince
hayal gücünü mü kullanacaksın irem:)
fiziksel özellikten ziyade kişilik özelliklerimizle tanısan daha samimi ve akılda kalıcı olabiliir
ben yay burcuyum özelliklerini taşırım
sen ne burcusun.
kişilik olarak nasıl birisin?
cok tezcanlı birine benziyorsun.
bende öleyimdir.hemen herşey bi anda olsun isterim
ya tabiki hayır ama insan sohpet ettiği kişiyi görmek istiyor.ben henüz yeni sayılırım burada daha öncede nette hiç tanımadığım birileriyle görüşmemiştim ve inanılmaz yadırgıyorum henüz alışamadım yani.tarif edince
hayal gücünü mü kullanacaksın irem:)
fiziksel özellikten ziyade kişilik özelliklerimizle tanısan daha samimi ve akılda kalıcı olabiliir
ben yay burcuyum özelliklerini taşırım
sen ne burcusun.
kişilik olarak nasıl birisin?
cok tezcanlı birine benziyorsun.
bende öleyimdir.hemen herşey bi anda olsun isterim
sahimi arkadaşın nereli?ya siz neden fotoğraflarınızı koymuyoorsunuz daha samimi bir ortam olurdu bence
ben de akrep burcuyum.oğlumda akrep ama o ekim ben kasım akrebi.inşallah bana benzemez.çünkü ben biraz çekingen bir tipim.ortama alışana kadar kendimce zorlanırım.hoşsohbet biri olmayı çok arzu ederdim.çok iyi sır saklarım.şu an çocuk eğitimi üzerine kitaplar,anne blogları vs yazılar okumaktan ve bu tür yayınları dinlemekten zevk alıyorum.şu an eksikliğini duyduğum şeyler samimi bir dost ve alışveriş yapabileceğim mekanlar
benimd kızım terazi inş oda güzel ve zarif olur.....
Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....
geçmiş olsun canım.
güvendiğim bir doktorun tavsiyesi limonlu bal vermek işe yarıyor bu durumda. birçok kişi tarafından denenmiş ve işe yaramış bir çare. burnu tıkalıysa da serum fizyolojik damlat bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?