2008 Ekim Anneleri

hımm anladım canım

yaa ben dün kuru fasulye ıslamıştım
eski model bi düdüklü tencerem vardı ona koydum haşlanması için.
ama düdüklü tencere kafayı yedi:)bende korktum kullanmadım
çeyizimde tefal clipso control düdüklü tencere vardı onu actım.ama daha önce hiç kullanmadım.
ben şimdi bu kuru fasulyeyi nasıl pişircem biri bana yardım etsin:)

kullanma talimatlarını okudum anladım
ama pişirme süresini kaca getircem kararsızım.
senin bilgin varmı hale

tefalin yemek kitabı var orda ıslanmamış fasulye 35 dk süre vermiş
ıslanmış için 10 dk yetermiki:uhm:

tefalin yemek kitabı var orda ıslanmamış fasulye 35 dk süre vermiş
ıslanmış için 10 dk yetermiki:uhm:

Canım 2009 ekim annesiyim ama görünce yanıtlamak istedim :)
Ben akşamdan ıslattığım fasülyeyi et, soğan, salça kavurup 30 dk. da pişiriyorum clipso'da. Ben 5 senedir kullanıyorum, belki lastiği biras eskimiştir, uzun sürüyo olabilir ama yine de 10 dk. çok az gelir. Yine de istersen 15-20 dk koy, sonra kapağını açar kontrol edip ona göre devam edersin yerimseniben

selam canım
cok teşekkürler.deniyecemm bakalım
inşallah başarılı olurum:)

bebeginde hayırlı olsun bu arada
gel biizm sayfayada arada.deneyimlerimizden faydalankaydirigubbakcemile3

Sağol canım aslına bakarsan arada uğruyorum ama yazmıyorum :)
Seneye bu zamanlar biz ne alemde oluruz onu hayal etmeye çalışıyorum.
Nasıl oluyo bu sarkık karın hiç bişiy yapmadan kendi kendine sıkılaşıyomu mesela boshayallersmile

canım 1 yaş sonrası cokkkkk keyiflii
artık söyledigini anlıyıor.bıcır bıcır konuşuyor
civciv gibi yürüyorr
işveler nazlar filann:))
Allah o günleri de göstersin sana inş.

dogum şeklin neydi?
ben epidural normal dogum yaptım.cok rahattım dogumdada sonrasındada
göbek haliyle oluyor ama bende cok kalmadı.tabi öle dümdüzde degil göbegim:)
biraz sporla filan fforma girebilir.

senin bunları düşünmen için daha cok erken canım
şuan tek derdin süt olsun
1 yaş sonrası ister istemez gidiyor kilolar merak etme.
yani bende öle oldu.

ya tabiki hayır ama insan sohpet ettiği kişiyi görmek istiyor.ben henüz yeni sayılırım burada daha öncede nette hiç tanımadığım birileriyle görüşmemiştim ve inanılmaz yadırgıyorum henüz alışamadım yani.

bende aslan burcuyum çoğu özelliğini taşırım.liderlik yönetme isteği ve birazda kendime fazla değer veriyom galiba onun dışında sempatik ve tez canlıyımdır evet.

ya tabiki hayır ama insan sohpet ettiği kişiyi görmek istiyor.ben henüz yeni sayılırım burada daha öncede nette hiç tanımadığım birileriyle görüşmemiştim ve inanılmaz yadırgıyorum henüz alışamadım yani.

ben de akrep burcuyum.oğlumda akrep ama o ekim ben kasım akrebi.inşallah bana benzemez.çünkü ben biraz çekingen bir tipim.ortama alışana kadar kendimce zorlanırım.hoşsohbet biri olmayı çok arzu ederdim.çok iyi sır saklarım.şu an çocuk eğitimi üzerine kitaplar,anne blogları vs yazılar okumaktan ve bu tür yayınları dinlemekten zevk alıyorum.şu an eksikliğini duyduğum şeyler samimi bir dost ve alışveriş yapabileceğim mekanlar

aranızda terazi burcu varmı arkadaşlar? terazi kadını zarif ve güzel olur derler bu doğrumu merak ediyorum?kızım terazide.aslında bir anne olarak kızım bana benzesin isterdim ama tıpkı babası.ikinci hamileliğimde doğumu temmuza getirmek istiyorum benim gibi aslan olsun istiyorum

benimd kızım terazi inş oda güzel ve zarif olur.....

Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....

selam kızlar bir gün girmedim sohbet almış başını gitmiş maşallah size.

sahimi arkadaşın nereli?ya siz neden fotoğraflarınızı koymuyoorsunuz daha samimi bir ortam olurdu bence

arkadaşım ankaralı canım. okuldan arkadaşım aynı sınıftaydık. ben pek hoşlanmıyorum foto koymaktan oğlumun fotosunu koymayı düşünüyorum ama forumu keşfettiğim zaman inşallah

vahide ben boğa burcuyum ama ben de çok çekingenimdir ve aynı şekilde hoşsohbet biri olmayı çok istemişimdir. ve yine aynı şekilde samimi bir dosta benimde şu aralar çok ihtiyacım var bir de hiçbirşey düşünmede saatlerce yürüyüş yapmaya.

geçmiş olsun canım.
güvendiğim bir doktorun tavsiyesi limonlu bal vermek işe yarıyor bu durumda. birçok kişi tarafından denenmiş ve işe yaramış bir çare. burnu tıkalıysa da serum fizyolojik damlat bol bol.

canım benim ankarayla bir bağlantım yok.zaten sürekli birilerine benzetilirim çok klasik bir yüzüm var galiba

ya bence bebişin yatağını bir süreliğine sobalı odaya taşıyın zor olacaktır ama sağlığı için idare edin

bizim ev kaloriferli olmasına rağmen odalar arasında azda olsa sıcaklık farkı oluyorğ dikkatli olmak gerekiyor

bal kesinlikle yasak ilk 1yil. dikkatli olun derim ben.
henüz bebeklerimizin vücudu bali kaldiramazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…