2008 Ekim Anneleri

ayşecim geçmiş olsun,
peditus bende kullanmadım ama sağlıkçı bir arakadaşımdan bu gibi durumlarda kullanılabileceğini duymuştum.

aslında böyle durumlarda en iyisi deniz suyu ama ankarada deniz ne gezer.doktorlar en kötü deniz suyu bile eczanelerde satılan deniz suyu içerikli spreylerden daha iyidir diyorlar.deniz olan yerlerde yaayan arkadaşlar aklınızda bulunsun şişenin içine doldurup buz dolabında saklayabilirmişsiniz ben henüz vanda olduğum için spreylerde kullanıyorum ama mersine gidersem kesinlikle kullanacam

herkese günaydın.

ayşe çok geçmiş olsun. peditus hiç kullanmadım. buun aspiratörü wee marka almıştım ama hiç kullanmadmı. biz böyle durumlarda sinomarin sprey kullanıyoruz oldukça işe yarıyor. ateşi yoksa kolayca atlatacaktır bence de.

maviş biz istanbulda yaşıyoruz. 2000 lira maaşla geçinirsiniz ama birikim yapmak biraz zor bu şehirde. ben bağcılarda oturuyoum burası genelde orta hallilerin oturduğu bir semt ve 700 lira kira veriyoruz biz

halr sen neredeydin istanbulmu

ben ankaralıyım canım. (halr önemli değil )
ama bende merkezde yaşamıyorum, biz ilçedeyiz polatlı da
burda 2000 tl gelirle çok rahat yaşayabilirsin, kiralar çok yüksek değil, en kral evde en fazla 500 tl ye oturusun.
ama sosyal imkanlar tabiki büyük şehirdeki gibi değil henüz eksiklik çok, gelişmeye çalışan bi şehir burası

leylacım sen nerelerdesin kaç gündür ?

Geldim canım geldim burdayım.Yazdıklarınızı okuyodum.
Ben evde bilgisayara pek bakamıyorum yiğit üstüne oturmazsam olmaz diye parçalıyo kendini.O uyuduktan sonra da anca işimi gücümü hallediyorum.
Hele sen cum artesileridemi çalışıyosun.Bebişine kim bakıyo canım senin.
Ayşe çok geçmiş olsun hayatım.Ağrı kesici-ateş düşürücü şurup veriyosundur zaten.Dolven kullanıyorum ben kesiyo hemen .

ya arkadaşlar istanbul yada izmirde yaşayanınız yokmu bir fikir verseniz bana eşimi ikna etmek istiyorum bu konuda ama bende emin değilim

canım bence sen yeni bi konu ekle, bizim topikte yardımcı olacak kimse yok galiba

ya arkadaşlar istanbul yada izmirde yaşayanınız yokmu bir fikir verseniz bana eşimi ikna etmek istiyorum bu konuda ama bende emin değilim

Canım ben Kocaelide yaşıyorum.Burdada rahat rahat geçinebilirsin 2000 liraya.İstanbul kadar olmasa da burasıda güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…