aranızda terazi burcu varmı arkadaşlar? terazi kadını zarif ve güzel olur derler bu doğrumu merak ediyorum?kızım terazide.aslında bir anne olarak kızım bana benzesin isterdim ama tıpkı babası.ikinci hamileliğimde doğumu temmuza getirmek istiyorum benim gibi aslan olsun istiyorum
benimd kızım terazi inş oda güzel ve zarif olur.....
Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....
anam cok pardon ben sayfami sasirmisim siz 2008 annelerisiniz :) ben 2009 cok pardon yaw :)
bugün kimse girmemiş sanırım.arkadaşlar benim eşim beden eğitimi öğretmeni.mersin güzel modern bir yer ama istanbul izmir yada ankaraya tayin istemeyi düşünüyoruz.buralarda oturan arkadaşlar fikir verebilirmi yaşam şartları hakkında.ev kiraları yada satın almaya çalışsak fiyatlar nasıl oralarda.tek maaşla geçinebilirmiyiz acaba ortalama 2 bin lira maaşla.birde hangi semtler daha iyi orta halliler için yardımcı olursanız sevinirim
evet anamur çok küçük sendemi oralısın hemşehri sayılırız o zaman nede olsa mersinin ilçesi
ben sakaryalıyım.eşim anamurlu. vanda mı ilçe mi merkez mi?nasıl memnun musun orda olmaktan şuan için.
selam cok kötü bi gün gecirdim
dün annemlere gitmiştik mutfakta kızım cok terledi.diger odalar ılıktı.bi içeri bi dışarı kızım hastalandı((
bugün tüm gün burnu aktı,gözleri sulandı.zor nefes alıyordu.
cok şükür ateşi yada öksürügü yok.
burun akıntısı şeffaf renkte oldugundan önemli bişi degil sanırım.
yarın sabah ilk işim doktora götürmek olacak
iki yıldır ilk kez hastalandı yavrum(
burun aspiratörü markası lazım
bende nuk marka var hiç bi halta yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?