2008 Ekim Anneleri

anam cok pardon ben sayfami sasirmisim siz 2008 annelerisiniz :) ben 2009 cok pardon yaw :)

bende aslanım ikinci çocuğum aslan olmasını istiyorum

canım çok geçmiş olsun bol bol taze meyve suları sık bal ve limonu bende uygularım çok güzel sonuç alırsın ayrıca korkmana hiç gerek yok bebişler 1 yaşına geçeli nerdeyse 3 ay olucak ballı sütte yapıp verebilirsin bunun içine bir çay kaşığı zencefil koyarsan soğuk algınlığına birebir iyi geliyo inş. ağırlaşmadan iyileşir kuzun

arkadaşlar çok pardon bende 2009 ekim annesiyim sayfaları karıştırmışım Artık uykusuzluktan beynim sulanmış yazılarıda yanlış okuyorum.....kaydirigubbakcemile3

bugün kimse girmemiş sanırım.arkadaşlar benim eşim beden eğitimi öğretmeni.mersin güzel modern bir yer ama istanbul izmir yada ankaraya tayin istemeyi düşünüyoruz.buralarda oturan arkadaşlar fikir verebilirmi yaşam şartları hakkında.ev kiraları yada satın almaya çalışsak fiyatlar nasıl oralarda.tek maaşla geçinebilirmiyiz acaba ortalama 2 bin lira maaşla.birde hangi semtler daha iyi orta halliler için yardımcı olursanız sevinirim

kızımı biraz daha sosyal bir ortamda yetiştirmek istiyorum açıkçası.en çok istabul istiyorum ama beni biraz ürkütüyor özellikle istanbullu arkadaşlar orada yaşam zormu gerçekten yoksa abartıyolarmı

biz de elektrik yoktu.benim de eşim türkçe öğretmeni.mdr yardımcılığı atamalarını bekliyoz.atanırsa 4 sene daha bu köydeyiz.bitince eşim anamuru(memleketi)düşünüyo.ılımlı bakıyorum.ben de güvenli küçük bir yerleşim merkezi (tabi şehre yakın olcak)bir yer istiyorum.anamurda antalyaya 5 saat mersine 5 saat.anca şehir olursa.ege düşünüyodum ama ailelerden birine yakın olmak iyi.tatilleri bölmemek açısından.kısmet daha çok var.sosyallik iyi ama dediğin gibi korkutuyo.yaşayanlar daha iyi bilir.ben bu minnacık yerde sessizliğe güvene alıştım heralde bursadan gelince bile başım kaç gün ağrıyo gürültüden.

evet anamur çok küçük sendemi oralısın hemşehri sayılırız o zaman nede olsa mersinin ilçesi

bizde aslında vanda yaşıyoruz şuanda ama mersinemi yoksa daha büyük bir kentemi gidelim karar veremedik berilin daha güzel yetiştireceğimizi düşünüyorum oralarda yani çocuk tiyatrosu veya bale kursu gibi sosyalaktiviteleri daha çok olur diye düşünüyoruz tabi bunun birde maddi boyutu var onu kaldırabilirmiyiz işte sorun orda.

nerdesiniz millet yaa kayıplara mı karıştınız.CADIARZUsiz şimdi gece kaynatırsınız beni kıskandırırsınız.ayşe sen muhakkak uğrardın inşallah iyisindir

ben sakaryalıyım.eşim anamurlu. vanda mı ilçe mi merkez mi?nasıl memnun musun orda olmaktan şuan için.

ya ne memnuniyeti vanın en az gelişmiş ilçesi bahçesaraydayız burası dağın başı yollarımız 6 ay kapanıyor tam bir mahrumiyet yani! medeniyet yok berbat! belkide onun için büyük şehir özlemini bu kadar çok istiyoruz.inanırmısın kuzumu götürecek bir park bile yok hayırlısıyla şurdan kurtulsaydık

:çok üzgünüm:sahiden arkadaşlar nerelerdesiniz tabi bizim gibi dağın başında değilsiniz pazar günü geziyorsunuzdur çok şanslısınız ya gerçekten

yok canımm bizde gezmiyoruz içini ferah tut :)

selam cok kötü bi gün gecirdim
dün annemlere gitmiştik mutfakta kızım cok terledi.diger odalar ılıktı.bi içeri bi dışarı kızım hastalandı((
bugün tüm gün burnu aktı,gözleri sulandı.zor nefes alıyordu.
cok şükür ateşi yada öksürügü yok.
burun akıntısı şeffaf renkte oldugundan önemli bişi degil sanırım.
yarın sabah ilk işim doktora götürmek olacak
iki yıldır ilk kez hastalandı yavrum(

serum fizyolojik damlattım
immuzinc verdim
portakal suyu içirdim
tuzlu su yapıp burnuna sıktım .ama cok agladı bunu yapınca
odayı nemlendirmek için bişiler yaptım
başka önerisi olan???
bide peditus kullanan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
burun aspiratörü markası lazım
bende nuk marka var hiç bi halta yaramıyor

geçmiş olsun.ateş yoksa üşümüştür sadece.önemli bişeyi yoktur inşallah.acil şifalar.aspiratör hiç kullanmadım.bilemiycem

burun aspiratörü markası lazım
bende nuk marka var hiç bi halta yaramıyor

canım çok geçmiş olsun bende birçok marka denedim chicco nuk wee bambino aklına ne gelirse hiçbiri 5 para etmez.en iyisi hortumlu olanlar sanırım ben kullanmadım henüz ama daha mantıklı görünüyor kendi nefesinle çekiyorsun çünkü

ateş yoksa soğuk algınlığından ibarettir büyük olasılıkla 1-2 güne atlatır merak etme.peditus kullandım ama sanırım aferin soğuk algınlığına daha iyi gelir peditus ağrı kesici ateş düşürücü gibi daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…