bu arada kızlar ne vitamin , ne yağ hiç bişey kullanmıyorum demir damlasını bile ilk 3 aydan sonra kullanmadım
evet canım ben de ankaralıyım. etlikte oturuyorumopuyorumnanaktan
ben de vitamin vermiyorum.zincomeganın yarım şişesini verdim artık balık ve diğer şeyleri yiyebildiği için ben de vitamin vermiyorum.kahvaltısını bulamaç veriyporum.mutlaka sütün içine keke doğrayıp veriyorum çünkü eylül hiçbir şekilde biberon almadığı için mamalarına da süt katıyorum bir de kekle veriyorum seviyo.artık milupanın gecesinden başka da mama vermemeye gayret gösteriyorum.hergün mutlaka kendim mayaladığım yoğurttan ve ona özel yaptığım çorbadan veriyorum.son günlerde de nohut fasulye gibi baklagillerden vermeye başladım.pilava ve makarnaya bayılıyo ama salçalı makarnaya:roflol:uykuya gelince ben hala ayağımda sallıyorum nasıl olsa 2 yaşında kendi başına uyumayı öğrenecek.onun için çok fazla kafama takmıyorum.bizim günlük rutinimiz bu.haa bi de asla oyuncaklarıyla oynamıyo.daha çok çekmece falan karıştırıyo
canım vitamin ve balık yagı markaları hakkında gecen hafta cok fazla araştırma yaptım.
edindigim sonuclara göre en içerikli vitamin vitagil
balık yagı olarakta carlson.ikisini aynı anda kullanmayı düşündüm.seninde ikisini kullandıgını duyunca cok sevindim.
balık yagı olarak carlsonu tercih etmemin nedeni sadece omega 3 yag asitlerinin olması.diger vitaminleri içermemsi cok önemli.içerdigi omega 3 yag asitlerinin mg leride cok yükzek digerlerine göre.
carlson üstün tad ödüllü bi ürün.onun tadı iyidir sanırım.ama vitagile sen kötü demşsin.hımm.
sipariş verdim bu hafta gelir inş.
iştah filan acıyormu oldumu sizde bi fark.vitagilin iştah actıgı da söleniyor.
bu arada ismin ne?
ben bebegime hiç vitamin kullanmadım canım.iyi yiyordu şimdiye kadar.ama bu sıra cok diş cıkardı iştahı pek yok.bide malum kış ayındayız bagışıklıgın ii olması lazım.o nedenle kullanmayı düşünüyorum artık
tek kullandıgım şey immuzinc şurup.onuda hergün vermiyorum.
bide bazen demir damlasını veriyorum.
devit 3 kullanıyormusunuz?
ya ben iki doktora gittim biri 2 yaşına kadar devit 3 ü kullan dedi
digeri ise gerek yok dedi.
anlamadım ben bu işten bişi.
vitamin şurubu alırsam onda var sanırım d vitamini.ordan karşılar artık.
yada az bişi var evde devit 3 onu bitirsemmi.
maşallah oglun cok güzel yiyor.meyvesuyunu biberondamı içior?
yaa benim kızım asla biberondan bişi içmiyor.suyuda bardaktan içiyor artık.
süt içmiyor mesela.anca mamasına katıyorum öyle veriyorum.
öyle imreniyorumki biberon elinde süt içine bebelere.
nasıl alıştırcam süte hiç bilmiyorum
bu arada sütemi pekmez katıp veriyorsun?
bu şekilde faydalı olmadıgı söyleniyor
pekmezdeki demirin emilimini azaltoyormuş süt ve süt ürünleri.
aynı şekilde pekmezdeki demirde süt ve süt ürünlerindeki kalsiyumun degerini düşürüyormuş
o nedenle aynı anda vermemek lazımmış.
kızlar oğlum hiç uslu durmadığı için sık giremiyorum siteye. sürekli hasta oluyo kendi doktoru da biraz uzak olduğu için doğduğu hastanedeki doktora gittik. balık yağı ve zinco vitamin verdi. bi süredir vitamin kullanmıyodum dirençsiz kalmış dedi. abidec diye bi balık yağı kullananınız var mı merak ettim. iki eczaneye sordum bilmiyolardı.
kızlar oğlum hiç uslu durmadığı için sık giremiyorum siteye. sürekli hasta oluyo kendi doktoru da biraz uzak olduğu için doğduğu hastanedeki doktora gittik. balık yağı ve zinco vitamin verdi. bi süredir vitamin kullanmıyodum dirençsiz kalmış dedi. abidec diye bi balık yağı kullananınız var mı merak ettim. iki eczaneye sordum bilmiyolardı.
ya bu arada sayfalar hızla ilerlemiş yine maşalah. be okudukçaa tek tek mesajlara yorum yapaım dedim ama baya bi ilerlemiş. ben yine geriden takip edeceğim sanırım.:) bu arada yeni gelen annelere de hoşgeldiniz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?