2008 Ekim Anneleri

bu arada kızlar ne vitamin , ne yağ hiç bişey kullanmıyorum demir damlasını bile ilk 3 aydan sonra kullanmadım

asuman aslında en iyiisni yapıyorsun.ama senin oglun maşallah ii yiyor.keşke bizimkilerde herşeyden yeselerde bizde vermesek.

oo maşallahhh kızına vallaa
iştahsız cocuk cok zor.kızımda cok güzel yiyordu herşeyi ama diş sıkıntısından artık yemiyor fazla.inş 2 yaşından sonra diş sıkıntımız bitince normale döneriz
bende bulamac veriyorum.cok daha rahat ediyorum bu şekilde.sonucta neyi ne kadar yedigini biliyorum.
sallama olayı cidden cok zor.ben kızımı uyku saati geldimmi koyarım yatagına kapısını cekerim o uyur.uykularımızın maşallahı var.günde tek uyku uyur ama uzun uyur.akşamda 9:30-10 gibi yatar sabah 10-11 gibi kalkarız.ben bazen 12 ye kadar yatıyom valla:))

Canım 1 kere içirebildim inan ya denk geldi ya bana öyle geldi o günün akşamı işten dönünce olaysız yedik yemeğimizi.Bende çok araştırmıştım.B vitamini çok önemliymiş iştah için. Vitagilin içinde herşey var .Vitaminler, Demir ;Çinko
Ama günlük alınması gereken miktar 10 mg diyor. Benim oğlum bi kere inatlaştı şurup konusunda önceden alsa belki içerdi ama şimdi mümkün değil içmiyo.Carlsonda tadı güzel limonlu onunda faydasını gördüm.Bide daha öncede yazmıştım.İçinde sadece omega 3 olduğundan başka vitaminlerlede rahat rahat veriliyo.Ama bu ikisini içirebilirsen çok güzel olur canım inş. içer. Multitabsın içeriğide aynı vitagille hemen hemen.Onun tadıda değişik bilgin olsun canım.Benimki onuda içmiyo ama.Senin için söylüyorum

Devit 3 küçükken kullanmıştık.Ben 1 yaşına kadar özellikle demir damlasını içemiyo diye minadex fer kullandık.Yanında da vitazinc c .Sonrada değiştirdik.Ne olduysa zaten ondan sonra oldu.Bidaha da şurup içiremedim.Bekliyorum.Belki inadı geçerde başlarız tekrar.

ya ben iki doktora gittim biri 2 yaşına kadar devit 3 ü kullan dedi
digeri ise gerek yok dedi.
anlamadım ben bu işten bişi.
vitamin şurubu alırsam onda var sanırım d vitamini.ordan karşılar artık.
yada az bişi var evde devit 3 onu bitirsemmi.

Canım eğer vitagil vereceksen içinde d vit. var zaten.İçin rahat etsin.Ama ben vit. ve demiri kestiğim dönemde oğlumda baş terlemesi başlamıştı.Tekrar başlayınca bitti çok şükür.Ama bu günlerde gene veremiyorum.

benim oğlum da hiç almadı biberonu. bardaktan sadece su içiyor. ne süt içirebiliyorum ne meyve suyu. ben de içine bebe bisküvisis koyup kaşıkla veriyorum sütü ancak o şekilde kabul etti. sütü pekmez yerine balla tatlandırabilirsiniz. pekmezi tek başına vermek daha faydalı.

ya bu arada sayfalar hızla ilerlemiş yine maşalah. be okudukçaa tek tek mesajlara yorum yapaım dedim ama baya bi ilerlemiş. ben yine geriden takip edeceğim sanırım.:) bu arada yeni gelen annelere de hoşgeldiniz diyorum.

Selam kızlar bende ekim annesiyim eski ekim enneleri beni bilirler belki. Ancak zor bir hamilelik dönemi ve arkasından kolik bir bebek gelince siteye giremedim.Yeni sayfa açıldığına çok sevindim eskilerde gelirse çok sevinirim. Oğlum 10 Ekim 2008 doğumlu adı EFE

kızlar oğlum hiç uslu durmadığı için sık giremiyorum siteye. sürekli hasta oluyo kendi doktoru da biraz uzak olduğu için doğduğu hastanedeki doktora gittik. balık yağı ve zinco vitamin verdi. bi süredir vitamin kullanmıyodum dirençsiz kalmış dedi. abidec diye bi balık yağı kullananınız var mı merak ettim. iki eczaneye sordum bilmiyolardı.

Canım o kadar araştırdım bütün şurupları,balık yağlarını.Dediğin ilacı hiç duymadım.Araştırıyım bi

Canım ya biraz araştırdım da.Demir,çinko ve b12 vit.haricinde herşey var.Limonluymuş.Benim oğlumada limonlu balık yağı carlsonun dışında hiçbişey içiremiyorum.Limonlu diye aldığım vitaminlerde kötü tatlı çıktı.Alırsan abideci benide bilgilendirirsen çok sevinirim.

selam
epokhe bende duymadım obalıkyagı markasını canım.
ıtokor carlson saglık bakanlıgı onaylı bi ürün dimi???
bi bakabilirmisin kutusuna
eczaneye sordum bugün getirmemişler .bizim ürün listemizde yok dediler.saglık bakanlıgı onaylı olmayabilir dedi eczacı.
yaa cok kararsız kaldım sevenseas markayla carlson marka arasında.sana carlsonu kim tavsiye etmişti canım.?

yaw nicklerinizle karıştırıyom sizi.isimlerinizi ögrenebilirmiyimmmmmm

bende geldimmmmm
benim oğlum emziği kendiliğinden bıraktı. birgün uyutmaya çalışırken verdim, almak istemedi.
o gün bu gündür unuttu emziği.

ya bu arada sayfalar hızla ilerlemiş yine maşalah. be okudukçaa tek tek mesajlara yorum yapaım dedim ama baya bi ilerlemiş. ben yine geriden takip edeceğim sanırım.:) bu arada yeni gelen annelere de hoşgeldiniz diyorum.

hoşbuldum tşkler.
zaten sayfada az kişiyiz sende geriden takip etme bizi.geldikce yaz ben özet gecerim sana:))

hoşgeldin halece.
gözün aydın .emzik bıraktırmak zordur aslında ama oglun seni üzmeden bırakmış.maşallah
sen ankaranın neresindensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…