beni rahatsız eden işin ticari boyutunun çok ön planda olması. bebek sağlığı onlar için bir yere kadar önemli ceplerine giren ne ona bakıyo hepsi. formül mamalar süt tozundan yapılıyor mama haline gelene kadar birçok işlemden geçiyor yani. ben bunun yerine doğal süt verip vitamin ve mineralini de doğal besinlerden almasını tercih ederim elimden geldiğince bebeğimi bu şekilde beslemeye çalışıyorum ama bebeğim iştahsız olsaydı nasıl davranırdım bilemiyorım.
türkan sana kesinlikle katılıyorum ticari çıkarlar başka bişey değil
inek sütü zararlıda neidüğü belirsiz mamalar veya devam sütlerimi faydalı gülerim ben buna
ve buna kananlarada gülerim
eğer çocuğun kan değerleri normalse hiiç mi hiç gerek
2-3 nar tanesi yese 1 dilim portakalı elinde haşat etse ama ondan bi kaç ısırık alsa veya başka meyvelerde aynı şekilde ne gerek var c vitaminine o vitaminler çocuklarımıza sadece kar vermiyo zararda veriyo
bu arada herşey çocuklarımız için lütfen hiçbişey kişisel algılanmasın opuyorumnanaktan
canım sen biraz daha saygılı olmalısın bence! burada az öncede söyledim amaç bilgi alışverişi ama yok illa gülecem diyosan şimdiden başla çünkü prof doçent uzman milyonlarca doktor var sırada günlerce gülsen bitiremezsin
haksızmıyım türkan bu şekilde bilip bilmeden aşağılamanın varmı bir alemi?asutaha adlı kullancının özür borçlu olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?