amin canım inş. :Saruboceq:
benim evliliğimde her telden çaldı önce bizi tanıdıklar birbirimize önerdiler tanıştık
2 ay flört 2.ayın sonunda evlenme teklifi etti kabul ettim :lepi: iyikide evlenmişim :asigim:
eşimle aramızda 9 yaş var ben 21 o 30
başka odaları gezip karıştıramadığı için oynuyo benimki yoksa karıştırma olsa yüzüne bakar mı kutuların hiçyerimsenibenslm herkese
geçmiş olsun tüm hasta olanlarada.bu ara çok sık gelemiyorum cee deyip çıkıyorum şimdi biraz baktım yazılanlarada maşallah sizinkiler ne güzel oynuyor öyl kutularla falan biz ortalık karıştırmayı tercih ediyoruz maalesef(((çok çabuk sıkılıyor herşeyden nasıl aşacağız bunu bakalım?
nisanur bebekler için ilk boya kalemleri aşagıdaki linkteki gibi öneriliyor
Carioca Jumbo Bebek Mum Boya Kalemi - .: İDEAL PAZAR :. Trkiye'nin en kapsamlı Kırtasiye, Kitap, Ofis ve Hobi malzemeleri alışveriş sitesi...
bende almayı düşünüyorum
ben de bakabilir miyim ben de ben dedelikafaduldenresimlerim var ayşe bugün ekledim bakabilirsin özel albüm ama arkadaş olarak ekle canım istersen
başka odaları gezip karıştıramadığı için oynuyo benimki yoksa karıştırma olsa yüzüne bakar mı kutuların hiçyerimseniben
bize erken birazdaha beklemeliyim.ama burdakiler güzelmiş.alıp koyayım kenara bi ara sağol ayşe gösterdiğin için
ben de bakabilir miyim ben de ben dedelikafadulden
günaydıınn bu arada herkese
Günaydın vahide.Ya ben niye resimleri göremiyorum.
günaydınnnnn
dün gece duş almak için banyoya gittim son anda bilgisayarla ilgili aklıma bişi geldi geri döndüm tekrar pc yi actım
10 dk sonra elektirikler gitti ve sabaha kadar gelmedii:)))
yaniii direkten döndüm yoksa gece vakti banyoda mahsur kalacaktım köpüklü köpüklühihoyyyt
asuman ankarada mı dogum yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?