2008 Ekim Anneleri

aynen bizide bi tanıdık tanıştırdı.bi kac ay ailelerin de onayı ile flört ettik ve evlendik.bende iyiki evlenmişim diyorum:))
beni ondan başkası cekmezdiiikaydirigubbakcemile3

güle güle ii geceler
bende duş alıp yatacamm
kızım öksürmeye başladı yaa(
türkancım bi geldin kayboldunnn
ii geceler sanada canım.görüşürüzz yarın inş.

bi yandan da facebook abakıyordum arkadaşlar yeni fotolar eklemiş onlara daldm eski günlere gittim birden burayı unuttum kusura bakmayın arkadaşlar.

size de iyi geceler

Günaydın kızlar.
Oh oh gece gece kaynatmışsınız gene.
Ayşecim jeli denerim bi hayatım.Ama benimki eskiler dermiş ya yel girdi diye.Öyle bişey herhelde üşütmekten.
Zaten doğumdan beri dönem dönem belim çok ağrır.O yetiyodu bana .

başka odaları gezip karıştıramadığı için oynuyo benimki yoksa karıştırma olsa yüzüne bakar mı kutuların hiçyerimseniben

bize erken birazdaha beklemeliyim.ama burdakiler güzelmiş.alıp koyayım kenara bi ara sağol ayşe gösterdiğin için

resimlerim var ayşe bugün ekledim bakabilirsin özel albüm ama arkadaş olarak ekle canım istersen
ben de bakabilir miyim ben de ben dedelikafadulden
günaydıınn bu arada herkese

sırnaşık şey günaydın

Günaydın vahide.Ya ben niye resimleri göremiyorum.

tabi canım albümün özel canım arkadaşlık isteği gönder

günaydınnnnn
dün gece duş almak için banyoya gittim son anda bilgisayarla ilgili aklıma bişi geldi geri döndüm tekrar pc yi actım
10 dk sonra elektirikler gitti ve sabaha kadar gelmedii:)))
yaniii direkten döndüm yoksa gece vakti banyoda mahsur kalacaktım köpüklü köpüklühihoyyyt

leyla normal dogummu yaptın
kızlar dogum şeklinizi yazabilirmisiniz merak ediyorum:)

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın herkesee
gece yine kaynamış forum
ayşecim ben sezaryen yaptım ama mecburi öyle oldu
norman doğum başlamışken benim sıpa kaka yaptı içerde, zehirlenme riski olduğu için hemen sezaryene aldılar benii

asuman ankarada mı dogum yaptın

evet canım özel çağ hastanesinde doktorum emine sernur yorulmazdı güven,akay ve çağ hstanesiyle anlaşması vardı güven 4 milyardı oyüzden vazgeçtik o dönemde akayın ekibi çağa geçmişti akayda doğum yapanlarla yeterince ilgilenilmiyo dedi doktorum o yüzden çağda yaptım

ben de spinal sezeryan oldum çatı muayenesi sonucu kızımın vakumla ancak alınabileceğini söyledi dr. ööle olunca mecbur kaldık ama hala normal doğumu çook merak ediyor ve üzülüyorum

hale yoksa normal dogum sancılarını cektikten sonramı sezeryana alındınn
eger öyleyse cok üzücüü
her iki dogumuda yaşamış gibi bişi olmuş

asuman benim erkek kardeşimde çag hastanesinin ait termal otel de satış müdürü
çag hastaneside güzel bi hastane.kaça yaptın dogumu?

nisanur hayırlısı böleymiş demekki.
normal dogum gercekten cok güzel.ama beebklerimizin saglıgı söz konusu olunca dogum şekli farketmiyor o noktada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…