ben de yazam bari dogum hikayemi.ben sancım yokken yattım hastaneye kendi isteğimle.ne bilim.sancı odasına bi girdim abooo cehennem sanki inleyenler kendini yere atanlar.bende tık yok.dr bunu kim almış buraya diyo.ilk gördüğüm doğum yani sesini duydum bakamadım korkudan ölü doğumdu.ödüm patladı.kaçmayı bile düşündümde bi tane toparlayamadığım önlük var üstümde.nere kaçım.nası ağlıyom kamerada aileme çıkarıın beni.imza karşılığı çıktım.o korkuyu unutamam ben sezeryan olcam dedim.hastane arıcaz yarına.o gece suyum geldi sancı başladı saate bakıyom.belli aralıklarla.yok bu değil çok kuvvetli olması lazım.bağıranları düşünüyok.sabah 8 oldu.zorla götürdüler beni hadi diye diye.girmem içeri diyom.kapıda bekleriz dediler.açılmam başlamış.gene aynı oda.ama kendimle ilgiliyim ya kimseyi görmedim.daha ben bağıracam diye beklerken doğuma girdim.ıkınmayı beceremediğimden hemşireler bastırarak çıkardı.dikiş kısmı komikti.ebe elinde cep karşıdaki soruyo napıon iyi doğumdayım dikiyom bi elinde iğne bi elinde cep ben yatakta düşündükçe gülüyom o halimize.güzeldi yaa korkuyu baştan yaşayınca çok büyük acılar yaşıycam sandım çok şükür öyle olmadı.darısı 2 ye inşallah
selam hanımlar,
herkesler iyidir umarım. biz bugün doktor kontolüne gittik. su çiöçeği aşısını yaptırdık. sizler de yaptırdınızmı bu aşıyı?
oğlum 14 kg ve 85 cm olmuş. dedesinin genleri ağır basmış oğlum da onun gibi uzun bylu olacak sanırsam
senin kız uyuyomu.benimki uyuyo.tam 40 yılda bi komşuya gidim bari dedim.darılacak.zaten birini darılttık gitmeye gitmeye.uykusu geldi uyudu şansıma.
hoşgeldin turkan
su ciçegi aşısı rutin bi aşı degil canım.özel aşı oldugundan her bebege yapılmıyor.istege baglı diye biliyorum ben.bide pahalı bi aşı sanırım.kaca yaptırdın?bize yapılmadı.saglık ocagında yaptırıyorum ben.
bu konuyla ilgili sana yazmıştım ben gecmiş sayfalarda canım.
maşallah ogluna cok ii kilosu ve boyu maşallahhh
hiç sorma vahide bugün cok kötü gecti
öglen kızımı uykuya yatırdım 1 saat sonra aglayarak uyandı.kulagını tutarak aglıyordu
saglık ocagına götürdüm orta kulak iltihabı olmuş.
nezleydi biliyorsun balgamını atamadıgı ve burun tıkanıklıgından dolayı orta kulak iltihabı olması normaldi.zaten cok sık rastlanan bir durummuş kulak iltihabı.
antibiyotik şurup yazdı doktor.deli gibide uykusu vvardı ama agrıdan uyuyamadı yavrum
biraz kucagımda uyudu yerine yatırdımm buraya gelmeden önce
şimdi uyuyor canım.nezaman kalkar bilmiyorum
hiç sorma vahide bugün cok kötü gecti
öglen kızımı uykuya yatırdım 1 saat sonra aglayarak uyandı.kulagını tutarak aglıyordu
saglık ocagına götürdüm orta kulak iltihabı olmuş.
nezleydi biliyorsun balgamını atamadıgı ve burun tıkanıklıgından dolayı orta kulak iltihabı olması normaldi.zaten cok sık rastlanan bir durummuş kulak iltihabı.
antibiyotik şurup yazdı doktor.deli gibide uykusu vvardı ama agrıdan uyuyamadı yavrum
biraz kucagımda uyudu yerine yatırdımm buraya gelmeden önce
şimdi uyuyor canım.nezaman kalkar bilmiyorum
sagol türkancım
sizin kac günde gecti iltihap
hangi ilacları kullanmıştınız canım hatırlıyormusun?
bide bu dönem için tavsiye edecegin bişi varmı.
evet rutin bir aşı değil ayşe. 1-2 doktora sordum aşısı varken neden hastalığı geçirsin dediler biz de eşimle yaptırmaya karar verdik. 67 lira ödedik aşı için.
aa o kadar ucuzmuymuş.ben özel aşıları daha pahalı sanıyodum.uygunmuş
turkan 2 kutu antibiyotik derken?
şurup degilmiydi kullandıgınız
agrı kesici olarak kullandıgın şurup aynı zamanda da ateş düşürücümü?
bende vermek istedim agrı kesici ama ateş düşürücü etkisi de oldugundan durduk yere ateşi düşer korkusuyla vermedim.
dolven ismi
slm ayşe oralarda mısın.şükür çocuk uyudu bakabildim.kaç gündür otokoltuğu siparişiyle uğraşıyoz.ya model bitiyo ben karar verene kadar ya kargo buralara getirmiyo.şükür bi tane verdik.kazasız belasız gelse bari.kociş netten alışverişi sevmiyo.bişey olursa başımın etini yicekmişklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?