2008 Ekim Anneleri

ben de olsam aynı tepkiyi verirdim heralde vahide. neyse ki korktuğun gibi olmamış bundan sonrakiler de böyle kolay olur inşallah.

benim sancım gelmemişti hiç. emir beyin yeri çok rahat olmalıydı ki hiç gelme çabası göstermedi. suyu da az olduğu için 41. haftada doğumu başlatmamız lazım dedi dokotr. normal mi sezeryan mı sen karar ver dedi. ben çok istemiştim normal doğum yapmayı sunni sancıyla doğuma karar verdik doktorla beraber. ama yine bana kısmet olmadı normal doğum. oğluşun kalp atışları zayıflayınca apar topar sezeryana alındım.

hoşgeldin turkan
su ciçegi aşısı rutin bi aşı degil canım.özel aşı oldugundan her bebege yapılmıyor.istege baglı diye biliyorum ben.bide pahalı bi aşı sanırım.kaca yaptırdın?bize yapılmadı.saglık ocagında yaptırıyorum ben.
bu konuyla ilgili sana yazmıştım ben gecmiş sayfalarda canım.

maşallah ogluna cok ii kilosu ve boyu maşallahhh

maaşallah maaşallah.Allah nazardan saklasın.14 ü ben kaç yaşında görürüm Allah bilir.ben yaptırmadım.

senin kız uyuyomu.benimki uyuyo.tam 40 yılda bi komşuya gidim bari dedim.darılacak.zaten birini darılttık gitmeye gitmeye.uykusu geldi uyudu şansıma.

hiç sorma vahide bugün cok kötü gecti
öglen kızımı uykuya yatırdım 1 saat sonra aglayarak uyandı.kulagını tutarak aglıyordu
saglık ocagına götürdüm orta kulak iltihabı olmuş.
nezleydi biliyorsun balgamını atamadıgı ve burun tıkanıklıgından dolayı orta kulak iltihabı olması normaldi.zaten cok sık rastlanan bir durummuş kulak iltihabı.
antibiyotik şurup yazdı doktor.deli gibide uykusu vvardı ama agrıdan uyuyamadı yavrum
biraz kucagımda uyudu yerine yatırdımm buraya gelmeden önce
şimdi uyuyor canım.nezaman kalkar bilmiyorum

evet rutin bir aşı değil ayşe. 1-2 doktora sordum aşısı varken neden hastalığı geçirsin dediler biz de eşimle yaptırmaya karar verdik. 67 lira ödedik aşı için.

ayy ne güzel gidecek bi komşun var vahide
benim öyle sıkıldıkca gidecegim bi komşum yok
annem yakın sıklınca oraya gidiyorum.

çok geçmiş olsun ayşe. biz de geçirmiştik orta kulak iltihabı. biran önce atlatır inşallah.

türkan yine ii ödemişsiniz.bi ara 100 ün üstündeymiş.

sagol türkancım
sizin kac günde gecti iltihap
hangi ilacları kullanmıştınız canım hatırlıyormusun?
bide bu dönem için tavsiye edecegin bişi varmı.

çok geçmiş olsun.ayy yavrum benim.ateşi varmıydı peki.

sagol türkancım
sizin kac günde gecti iltihap
hangi ilacları kullanmıştınız canım hatırlıyormusun?
bide bu dönem için tavsiye edecegin bişi varmı.

ilk sefer iki kutu antibiyotkle ancak düzelmişti. ama ikinci hasta oluşunda antibiyotikle beraber bir iliadin adında bir burun damlası vermişti doktor daha çabuk iyileşti sanki. antibiyotiklerin ismni hatırlayamıyorum şimdi baya zaman geçti aradan ama ikinci sefer yeni başlıyordu iltihap onun etkisi de olabilir çabuk iyileşmesi. bir de düzelene kadar gün içinde 2 kez ağrı kesici veriyordum ben rahatlasın diye. o zaman daha az sıkıntısı oluyordu.

evet rutin bir aşı değil ayşe. 1-2 doktora sordum aşısı varken neden hastalığı geçirsin dediler biz de eşimle yaptırmaya karar verdik. 67 lira ödedik aşı için.

aa o kadar ucuzmuymuş.ben özel aşıları daha pahalı sanıyodum.uygunmuş

2008 EKİM ANNELERİ VE BEBEKLERİ
[table="head"]No| Nick| Adı| Yaşı| Meslek | Şehir| Bebek Adı| Annesütü| Diş| Dogum Tarihi| Dogum Kg| Ocak Boy-Kg|
1| Nisannur38| Nisanur| 1984| Öğretmen| Kırşehir| Elif Beyza| Evet| 12| 10.10.2008| 3.300|
2| Turkucan| Türkan| 1982| Gıda Müh-Çalışmıyor| İstanbul| Emir Burak| Evet| 8| 14.10.2008| 3.480| 14.000gr85cm|
3| Mavis81| İrem| 1981| Ev Hanımı| Mersin| Beril| Evet| 8| 15.10.2008| 4.000|11.500gr82cm
4| Ayşe.| Ayşe| 1980| Ev Hanımı| Ankara| Nur| Evet| 10| 16.10.2008| 3.580| 9.900gr 82cm
5| Itokor| Leyla| 1979|Elektrik.Elektronik.Müh| Kocaeli| Nahit Yiğit| Hayır| 6| 17.10.2008| 4.500|
6| Asutaha| Asuman|1988| Ev Hanımı| Çorum| Taha| Hayır| 17| 20.10.2008| 3.060|
7| Yasemin..| Yasemin| 1981| Tekstil Ögretmeni| İstanbul| Dilay| Evet| xx| 25.10.2008| xx
8| Halece| Hale| 1983| Muhasebeci| Ankara| Göktuğ| Evet| 8| 26.10.2008| 3.300|
9| Vahide1204| Vahide| 1981| Ev Hanımı| Bursa| Ali Fudayl| Hayır| 16| 28.10.2008| 3.870|
10| Zeynepözdil| Zeynep| 1970| Satış Temsilcisi| İstanbul| Giray| Evet| 16| 31.10.2008| 3.560|11.450gr82cm

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
turkan 2 kutu antibiyotik derken?
şurup degilmiydi kullandıgınız
agrı kesici olarak kullandıgın şurup aynı zamanda da ateş düşürücümü?
bende vermek istedim agrı kesici ama ateş düşürücü etkisi de oldugundan durduk yere ateşi düşer korkusuyla vermedim.
dolven ismi

evet canım şuruptu. şişe demek istedim yanlışlık olmuş ohaoldumsmile

ben de çıkıyoum arkadaşlar. eşim benimle ilgilenmiyorsun diye sitem ediyor. kalkıp bi çay yapayım:) herkese iyi akşamlar.

vahidecim hayırlı olsun ben de netten b çok şey aldım kızımn otokoltuğunu da uygunfiyata aldıydım yazın sositososito babyhope marka şimdi fiyat tam hatırlayamadım ama 110 civarıydı sanırım çok rahat oluyo şehir içinde:icecream:
ama şehirler arasında hiç kullanamadık çünkü kızım durmuyo üstünde zaten onu kemerini bağlarken yaygara kopuyo bakıcısana bırakırken 5 dk oturyo ilk başta 1 hafta ağlaya ağlaya giitl şimdi alıştı ama rakada eğer biri oturusa asla koltukta oturmuyo zaten uyku pozisyonu da pek rahat değil biz uzun yollarda arabaya ayatğını seriyorum ön koltukla arayı doldurp geniş bi yatak oluyo daha rahat geçiyo yolculuk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…