2008 Ekim Anneleri

Ben geldim.
Ayşecim gerçekten direkten dönmüşsün canım dün gece.:)
Ben sezeryanla yaptım doğumumu.Mecburen oldu.Zaten 1,5 aylık hamileyken babamı kaybetmiştim.Üzüntü ,sıkıntı Kireçlenme çoktu suyumda o yüzden.ıstesende normal olmaz dedi doktorum.
Zaten ben sezeryan,fıtık,apandist 3ünü biarada oldum.Fıtıkla ,apandisti bilmiyoduk.Doktor sezeryan sırasında görmüş.Onlarıda aldı.Çok sancılı bi ameliyat ve doğum sonrası geçirdim ama.

Halecim doğum sancıların başlamışmıydı hayatım ya.İkisinide tatmış oldum ayşenin demesi gibi.
Benim doktorum adapazarındaydı.Benimde sezeryana gitmek için hazırlanırken daha evde başladı sancılarım.Adapazarı-İzmit arası hiç okadar uzun gelmemişti.

evet kızlar normal doğum sancıları çektikten sonra alındım sezeryana,
ikisini bir arada yaşadım yani hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı zaten.
ben biraz sorunlu yaşadım doğum anını

Canım bayağı oldu ama o günden beri bu canavar beni oturtmaz etti. Çok huysuzdu, ne uyudu ne durdu. 3. ay geçişinde böyle olur diyolar.
Ben de o 1 yaşı iple çekiyorum yürüsün, oynasın boshayallersmile ne güsel olur....

Ben de epidural normal doğum yaptım, çok rahatım. Eski kiloma da hemen 40 günde döndüm. Ama sarkık kaslar can sıkıyo işte ohaoldumsmile

Ankara'da Balgat'ta oturuyorum canım, sen nerdesin bu arada

leylacım baban için Allah rahmet eylesin başın sagolsun canım
sende ne büyük badireler atlatmışsın.cok gecmiş olsun sanadaa
genelde dogumdan sonra apandist sorunu oluyor.doktorun iyiymişki dogumda farketmiş ve müdehale etmiş.

hale valla seni tebrik ederim eger o sancıları cektiysen.sunni sancı mı cektin?
ben 20 dk zor dayandım sunni sancıya ve epidural taktırdım
ondan sonrasıı harikaydı:))
cok rahat bi dogum yaptım.inşallah ikinciside normal ve rahat olur.

slm ayşe oralarda mısın.şükür çocuk uyudu bakabildim.kaç gündür otokoltuğu siparişiyle uğraşıyoz.ya model bitiyo ben karar verene kadar ya kargo buralara getirmiyo.şükür bi tane verdik.kazasız belasız gelse bari.kociş netten alışverişi sevmiyo.bişey olursa başımın etini yicekmişklava:

bunlar daha ii günlerin canım:)
hele bi emeklemeye başlasın bu günlerini arıcaksınkaydirigubbakcemile2

ben 52 kg ile hamile kaldım.70 kiloyla doguma gittim.dogumdan cıktıktan sonra 60 kiloya düştüm.cok kısa zamanda 55 e düştüm.
ama dedigin gibi göbek kalıyor.neyse ikinci bebekte yapıp ondan sonra sıkı bi sporla sıkılaştırırz:)

bende keçiörende oturuyorum.dogumunu hangi hastanede kaça yaptın canım?

selam hoşgeldin vahide
markası ne otolkoltugunu.hangi siteden sipariş verdin.link varsa koyarmısın bakıyım bende
oto koltuguna bende bi ara baktım. cok pahalı ve cok uzun süre kullanılmıyor.ama arabası olana şart tabi.hayırlı olsun şimdiden.
güvenilir bi siteden sipariş verdiysen sorun olacagını sanmam.olursada garantisi oluyor.
netten alışveriş büyük kolaylık aslında.

ben de yazam bari dogum hikayemi.ben sancım yokken yattım hastaneye kendi isteğimle.ne bilim.sancı odasına bi girdim abooo cehennem sanki inleyenler kendini yere atanlar.bende tık yok.dr bunu kim almış buraya diyo.ilk gördüğüm doğum yani sesini duydum bakamadım korkudan ölü doğumdu.ödüm patladı.kaçmayı bile düşündümde bi tane toparlayamadığım önlük var üstümde.nere kaçım.nası ağlıyom kamerada aileme çıkarıın beni.imza karşılığı çıktım.o korkuyu unutamam ben sezeryan olcam dedim.hastane arıcaz yarına.o gece suyum geldi sancı başladı saate bakıyom.belli aralıklarla.yok bu değil çok kuvvetli olması lazım.bağıranları düşünüyok.sabah 8 oldu.zorla götürdüler beni hadi diye diye.girmem içeri diyom.kapıda bekleriz dediler.açılmam başlamış.gene aynı oda.ama kendimle ilgiliyim ya kimseyi görmedim.daha ben bağıracam diye beklerken doğuma girdim.ıkınmayı beceremediğimden hemşireler bastırarak çıkardı.dikiş kısmı komikti.ebe elinde cep karşıdaki soruyo napıon iyi doğumdayım dikiyom bi elinde iğne bi elinde cep ben yatakta düşündükçe gülüyom o halimize.güzeldi yaa korkuyu baştan yaşayınca çok büyük acılar yaşıycam sandım çok şükür öyle olmadı.darısı 2 ye inşallah

link koymayı bilmiyorum chicco proixma 235 lira orta halli anca bunu bulabildim.maclaren trimax istiyodum.stoklarda hep tükenmiş.diğerleri çok pahalı.anamura gitcez ya nasipse tatilde bize şart.yol uzun.

ayy vahide güldüm haline vallaaakaydirigubbakcemile3
ıkınma işini ben evde cok uyguladım.nefes teknikleri cok önemli.
dogru zamanda ıkınma olmazsa yada yalnış ıkınma olursa yırtık bile oluyor ki ondada cok fazla dikiş oluyor.sende kac dikiş var
2.dogumda yine görüşürsek sana ıkınma ve nefes tekniklerini yollarım canım:)bana cok faydası oldu

hımm güzelmişş
fiyatıda uygun bence.güle güle kullanının kazasız belasız inş.
ailen anamurdamı

ne bilim ben kendimi ıkınıyom sanıyom.tamam senden ders alim bidakine.ben sakaryalıyım.eşimin ailesi anamurda.uzun tatillerde o tarafa.kısalarda sakaryaya

selam hanımlar,

herkesler iyidir umarım. biz bugün doktor kontolüne gittik. su çiöçeği aşısını yaptırdık. sizler de yaptırdınızmı bu aşıyı?

oğlum 14 kg ve 85 cm olmuş. dedesinin genleri ağır basmış oğlum da onun gibi uzun bylu olacak sanırsam

bende kısaca yazıyım dogum hikayemi
sabaha karşı 4 gibi nişanım geldi cok hafif regli sancısı gibi karnım agrıd.
saat 7 gibi eşimi ve annemi uyandırdım bi duş aldım evi toparladık 11 gibi hastaneye gittik
gittigimde 2 cm acılmam vardı.hemen yatırdılar sunni sancı bagladılar
odalar tek kişilikti karşımda tv cok rahattım sölemesi ayıphihoyyyt
eşim ve annemde yanımdaydı hep.
3 cm acılana kadar yani yaklaşık 20 dk sancı cektim ama cidden cok kötüydü.sanırım benim agrı eşigim düşük.

dedim ben epidural istiyorum 9 cm acılana kadar bu sancıyı cekemem.
epidurali taktırdım rahatladım.sancılar tavan yaparken ben tv karşımda haha kiki yapıyordum eşim ve annemlee:))

7 cm deyken hemşire suyumu patlattı.yatagımda beni ıkındırdı.bebek hemen geldi.acılma 9 cm oldu ve beni dogumhaneye aldılar.
2 ıkınmada dogurdum cok şükür:))
en cokta dikiş atılırken korktum.dogururken bu kadar zorlanmamıştımkaydirigubbakcemile3
cok şükür 4 dikişim vardı ve cabuk iyileşti.
umarım yine böle rahat dogum yaparım 2.bebektede.

senin kız uyuyomu.benimki uyuyo.tam 40 yılda bi komşuya gidim bari dedim.darılacak.zaten birini darılttık gitmeye gitmeye.uykusu geldi uyudu şansıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…