günaydın herkesee
gece yine kaynamış forum
ayşecim ben sezaryen yaptım ama mecburi öyle oldu
norman doğum başlamışken benim sıpa kaka yaptı içerde, zehirlenme riski olduğu için hemen sezaryene aldılar benii
canım 1 yaş sonrası cokkkkk keyiflii
artık söyledigini anlıyıor.bıcır bıcır konuşuyor
civciv gibi yürüyorr
işveler nazlar filann:))
Allah o günleri de göstersin sana inş.
dogum şeklin neydi?
ben epidural normal dogum yaptım.cok rahattım dogumdada sonrasındada
göbek haliyle oluyor ama bende cok kalmadı.tabi öle dümdüzde degil göbegim:)
biraz sporla filan fforma girebilir.
senin bunları düşünmen için daha cok erken canım
şuan tek derdin süt olsun
1 yaş sonrası ister istemez gidiyor kilolar merak etme.
yani bende öle oldu.
kaç saattir kimse gelmemiş yaa
herkes geceyi bekliyo galiba kaynatmak için
Canım bayağı oldu ama o günden beri bu canavar beni oturtmaz etti. Çok huysuzdu, ne uyudu ne durdu. 3. ay geçişinde böyle olur diyolar.
Ben de o 1 yaşı iple çekiyorum yürüsün, oynasın boshayallersmile ne güsel olur....
Ben de epidural normal doğum yaptım, çok rahatım. Eski kiloma da hemen 40 günde döndüm. Ama sarkık kaslar can sıkıyo işte ohaoldumsmile
Ankara'da Balgat'ta oturuyorum canım, sen nerdesin bu arada
ben de yazam bari dogum hikayemi.ben sancım yokken yattım hastaneye kendi isteğimle.ne bilim.sancı odasına bi girdim abooo cehennem sanki inleyenler kendini yere atanlar.bende tık yok.dr bunu kim almış buraya diyo.ilk gördüğüm doğum yani sesini duydum bakamadım korkudan ölü doğumdu.ödüm patladı.kaçmayı bile düşündümde bi tane toparlayamadığım önlük var üstümde.nere kaçım.nası ağlıyom kamerada aileme çıkarıın beni.imza karşılığı çıktım.o korkuyu unutamam ben sezeryan olcam dedim.hastane arıcaz yarına.o gece suyum geldi sancı başladı saate bakıyom.belli aralıklarla.yok bu değil çok kuvvetli olması lazım.bağıranları düşünüyok.sabah 8 oldu.zorla götürdüler beni hadi diye diye.girmem içeri diyom.kapıda bekleriz dediler.açılmam başlamış.gene aynı oda.ama kendimle ilgiliyim ya kimseyi görmedim.daha ben bağıracam diye beklerken doğuma girdim.ıkınmayı beceremediğimden hemşireler bastırarak çıkardı.dikiş kısmı komikti.ebe elinde cep karşıdaki soruyo napıon iyi doğumdayım dikiyom bi elinde iğne bi elinde cep ben yatakta düşündükçe gülüyom o halimize.güzeldi yaa korkuyu baştan yaşayınca çok büyük acılar yaşıycam sandım çok şükür öyle olmadı.darısı 2 ye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?