manyakmısın kızım asıl o zmana çocuk yapcan deli canın sıkılmasın ailenden uzaktasın. ben olsam asıl o zaman çocuk yapardım.
sen evdemiisin bugün sabah annemlere gittik kahvaltıya öğlen yasin işe gitti abimin tayin işi olmamış bu senede urfada canım sıkıldı ona. yazık ya çok mutsuz oralarda hiç sevmiyor ama napsın.
lann nerdesin görünmez misin girip çıkıyon mu?
bizler garian kaldık sanıırm millet tatilde :)
yarın komşular gelcek birine canım sıkılıyor ya kadını çok seviyom çok şeker çokda iyi biri ama kızı çok yaramaz oğluda kızımın saçını çekiyor ama kadın ne vuruyor eline vs nede kızıyor abisi yüüzndne öyle diyip geçiştiriyor. aynı durum tekrarlanırsa ne yapayım? eline azcık vurcam sakın yapma die.
yasin görde suysa asla görüştürmez.
aktım olmadı bende görüşmeyi keserim napayım.
4 de kahveye geliyorlar 2 saat oturuyoz. hem kısa sürüyor hemde masrafsız oluyor.. ama ben pasta yapcam kahvenin yanında. bu arada kahveyide hiç sevmem :)
nurda köfte yemiyor yaaa.bende mecburen yemekelrine katıyommdilayada köfte yaptım eline verdim yiyor dünde biber ve domates doldurmuştum onu yedi. 1 tane köfteyi biriremedi elime tutuşturdu yarısını poffffff
ayyy hadi hayırlısı ama kardeşin daha küçük yaf acelesi yok bence.
ya 2 sene mecuri görevi daha bitmedi ama u 1 sene sonra istedi araya torpil koydu vs ama torpili kuvvetli olan gitmiş. annemler bir tuhaf benim ya hiç arayıp araştırmıyorlar abime bırakmışlar babam diyorki benmi bulcam okumuş çocuğa. oda urfadan nerden bulsun sakallı kızları mı getirsin :)
bugün kahvaltıda söledim araştırcaksınız dedim vardır bir kısmeti bakalım. siizn gelin adayı nerden nereli neci?
abimde öğretmen çok istiyordu ama öğretmenler kapılıyor şuan çok gözde.
nura ne yaptın? yemedi köfte dünkü dolmadan vercem mecur offfffff koca olmayınca yemek yapmıyom dilay hn için yapıyom sırf.
gelinizde çocuk varmı? siz gitcekmiisniz tatile abinlerle?
biz bu sene bir yere kımıldayamayız görümceye gitcektim kocası işten çıkmış. ellerinde avuçlarında bişi yokmuş altınlarını bozdurup orçlara gitmiş çocuk ev yaptırmıştı yeni orayı kapamışlar.
gitsem ende gitcek ir sürü masraf banane dedim oturdum evimde. insan alır malır ama tam gideceğimiz zaman ağlamaya başladılar dün bir bugün iki.
gene ne varsa kaynanamda var :)
abarttın kızım bu smear olayını normal doğum yapmış karı azcık incecik şeyden korkuyor. bişi yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?