2008 Ekim Anneleri

manyakmısın kızım asıl o zmana çocuk yapcan deli canın sıkılmasın ailenden uzaktasın. ben olsam asıl o zaman çocuk yapardım.

sen evdemiisin bugün sabah annemlere gittik kahvaltıya öğlen yasin işe gitti abimin tayin işi olmamış bu senede urfada canım sıkıldı ona. yazık ya çok mutsuz oralarda hiç sevmiyor ama napsın.

lann nerdesin görünmez misin girip çıkıyon mu?
bizler garian kaldık sanıırm millet tatilde :)

yarın komşular gelcek birine canım sıkılıyor ya kadını çok seviyom çok şeker çokda iyi biri ama kızı çok yaramaz oğluda kızımın saçını çekiyor ama kadın ne vuruyor eline vs nede kızıyor abisi yüüzndne öyle diyip geçiştiriyor. aynı durum tekrarlanırsa ne yapayım? eline azcık vurcam sakın yapma die.
yasin görde suysa asla görüştürmez.

aktım olmadı bende görüşmeyi keserim napayım.

4 de kahveye geliyorlar 2 saat oturuyoz. hem kısa sürüyor hemde masrafsız oluyor.. ama ben pasta yapcam kahvenin yanında. bu arada kahveyide hiç sevmem :)

dilayada köfte yaptım eline verdim yiyor dünde biber ve domates doldurmuştum onu yedi. 1 tane köfteyi biriremedi elime tutuşturdu yarısını poffffff

bilmiyom yasemin tek başıma nasıl olcak yaban elelrde:)
annem olsa en azından az cok yardımı olurdu nura bakardı filan.ben cok sinirli olcam hamileyken eminimm
neyse hayırlısı bakalım.kocayla bi karar vercez artıkk
evet evdeyim ben bugün.cok sıcak dışarısı annem ve abimgil köydelerrr
koca işe gitti
nur yatıyorr
bende ev toparladım nete bakınıyordum.cok sıkıcı yaniii
yakın olaydık keşkee iki lak lak yapardık kahve içerdikk hehe

abin evlense cabuk olur tayin işi.bulamadınızmı bi kız halaaa
biz kardeşime bulduk bitan bakalım 15 gün sonra görüşceklerr
kız resim ögretmeni.cok isteyenei varmış kimseyi eve bile getirtmemiş
bizide istemediler gelmeyin kız istemiyor diye
bende dedim daha kardeşimi görmeden bizi görmneden nenden bu önyargı dedimm
ablasıyla konuştum yani
oda resim yolla bi baksın ozaman demiş
bende kardeşimin resmini yolladım kızzz bayılmış tabi:)))
tamam görüşelim demişş ve ilk kardeşimle görüşcek düşün hehe
hayırlısı bakalımm

ayyy hadi hayırlısı ama kardeşin daha küçük yaf acelesi yok bence.

ya 2 sene mecuri görevi daha bitmedi ama u 1 sene sonra istedi araya torpil koydu vs ama torpili kuvvetli olan gitmiş. annemler bir tuhaf benim ya hiç arayıp araştırmıyorlar abime bırakmışlar babam diyorki benmi bulcam okumuş çocuğa. oda urfadan nerden bulsun sakallı kızları mı getirsin :)

bugün kahvaltıda söledim araştırcaksınız dedim vardır bir kısmeti bakalım. siizn gelin adayı nerden nereli neci?
abimde öğretmen çok istiyordu ama öğretmenler kapılıyor şuan çok gözde.

nura ne yaptın? yemedi köfte dünkü dolmadan vercem mecur offfffff koca olmayınca yemek yapmıyom dilay hn için yapıyom sırf.

ayy smear testi için spekulum alet var ya ona bakıyordum nasıl bişi yorumlar nasıl diyee
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/227556-spekulum-korkusu-olan-var.html

yasemin nasıl alıştırırsan öle gider valla.bence tepkini göster kibarca.ne demek sacını cekmek filan valla cok kızarım ben öle şeyeee
cocuk sacını tekrar cekersee güzelce uyar önce cekme kızımın sacını diye.sonra tekrar ederse sende onunkini cekersin:))) benim kız kavga etmeyi bilmez onun yerine ben cekiyim senin sacını ozaman dersin :)))
annesinin yanında yapp ama.kıyıda köşede yaparsan hoş olmazz

gelinizde çocuk varmı? siz gitcekmiisniz tatile abinlerle?
biz bu sene bir yere kımıldayamayız görümceye gitcektim kocası işten çıkmış. ellerinde avuçlarında bişi yokmuş altınlarını bozdurup orçlara gitmiş çocuk ev yaptırmıştı yeni orayı kapamışlar.
gitsem ende gitcek ir sürü masraf banane dedim oturdum evimde. insan alır malır ama tam gideceğimiz zaman ağlamaya başladılar dün bir bugün iki.
gene ne varsa kaynanamda var :)

dilayada köfte yaptım eline verdim yiyor dünde biber ve domates doldurmuştum onu yedi. 1 tane köfteyi biriremedi elime tutuşturdu yarısını poffffff
nurda köfte yemiyor yaaa.bende mecburen yemekelrine katıyomm
yaz geleli daha dolma yapmadım ben:)

abarttın kızım bu smear olayını normal doğum yapmış karı azcık incecik şeyden korkuyor. bişi yok olmuyor

bende ilk kez yaptım bahçeden topladı annem taze taze yesin dedim ama iberi yemiyor zaten ama vitamini geçer heralde içine

gızz kardeşimm koçük degilki.26 yaşında askerliginide yaptı.işi gücüde varr.arabasını aldı.parasınıda biriktirdii.cok maaş alıyor vallaa.sölesem şaşarsın ne kadar aldıgını:)))

dogma büyüme ankaralı kız.anensigi bursalımıydı neydi tam hatırlamıyorum.cok ii bi aile
kız 85 dogumlu resim ögretmenligini bitirmiş.şimdi fotografcılıkla ugraşıyormuş hemde özel bi okulda ögretmenlik yapıyormuş.sınava girmiş sonucu ne oldu bilmiyomm

bugün gec kalktıkk sabah bizimle patates kızartması karpuz zeytin yedii
ögle uyuksuundan öncede kıymalı tarhana corbası yaptım.içine domates biber tel şehriyede attım güzel oldu.koyu yemek gibi oldu.yanındada yogurt yedi yadı

bayramdan sonra yapcaklar inşallahh.bende bayram sonu düşünüyorum.belki aynı anda karnımızı şişiririz:)))
agustosun 3 de gitcez hepbirlikte amasraya.1 hafta kalır geliriz.
hahahaha bakıyomda kaynanacı oldun sende.Allah bozmasın:))

abarttın kızım bu smear olayını normal doğum yapmış karı azcık incecik şeyden korkuyor. bişi yok olmuyor

olm ben sanki catır catır dogurdummudaaaa
catı muayenesini hatırlıyom bitek.ondada cok zorlanmıştım.
dogum için hastaneye yattıgımda epidural aldım.alttan kurcaladılar filan hiç hissetmedim:)
dogum anındada bişi hissetmedimm.

ya ben ilk kez kamerayla akıldığı için ve yara olduğu için acı hissetmiştim ama şimdi olsa hissettem heralde.

inşallahh olur hayırlısıysa. canım sıkılıyor kızım ya denize girmek istiyom buranın denizi 1 gün temizse 3 gün kirli bird eçok kalabalık ben sevmiyom kalabalık denizi. akakoca çok güzel bir yer tam tatil köyü. bu senede dilay için çok istiyorum gitmeyi kendim için değil valla.
tertemiz denize girsin istiyorum arkadaşıda var orda 5 gün var aralarında köyya birde yumurta süt misler gibi yasinin halası her sabah getiriyordu her şey taze.
yoksa kaynanadan dolayı değil. belkide giderim ya benim işim belli olmaz.. hastalığım bitsin belki giderim. kalırım orda otobüsle dönerim. varan rahat oluyor alırım b,ilet uyku saatinde yola çıkarım yasinde alır beni.
kaynana iyi davranıyor kızı evlendikten sonra anladı biraz.

hehe aferin dilayaaaa
nur devamlı baba bakk acıyor diyip bacagını gösteriyor.sonra agzını acıp elini kapatıyor şaşırmış gibi yapıyor.
her cümlesinin başı anna bak yada baba bak oluyor.yanına bi kelime daha ekleyip cümle kuruyor güya:))
az önce uyandı babaaaa bakk banaaa diye bagırıyor yatagından:)
kocada geldii senle konuşurkenn,şimdi markete gittilerrr yemek hazırlıcamm.canım makarna cektii

parktaki resimlerini çektim bugün ilk kez indirdim foto makinesini tam kaka yaparkenki halini yakaladım aldım kameraya ama kapandı kaydetmemiş çok güzeldi o video çocuklarla oynaması hepsi gitmiş resimlerini yüklicm akşam feyse bakarsın.

öğlen köfte yaptım yemedi dolma yaptım yemedi yoğurt yemedi bende indirdim parka yeni geldik duş aldırdım köfte kızarttım tekrar 1 dene yedi çok acıkmıştı oda yeter ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…