2008 Ekim Anneleri

günaydınnnn
yaseminnn dilaya bayıldım yaaa cokkk sevimli duruyorr
ayy maşallallah bacakları filann tombull.anacımm nur o kadarda yiyorr ama halaa cılızz .yedigi yaramıyor benim kızaa.
gızzz ekmek un şekerli bişiler vermedigine eminmisin:))

dün öglen corba yogurt yedi nur
uykudan uyanıncada yogurtlu makarna yedi bir kase.
dışarı cıktık baya parkta oynadıı eve geldik meyve yedi.yatmadan da süt içti

Selammm.Yasemin izne çıkmadım hayatım.Burdayım.Kimse girmiy diye girmiyorum.Sen net sorununu hallettinmi.fotolara baktım.Maşallah çok güzel olmuş Dilay.Derim zatii hep bi Dilayın bide Nurun gözlerini çok beğenirim.Allah nazarlardan saklasın.
Ben taşınmadım daha.Öylee bekliyorum belki bi ev alırız diyorum gönlüme göre bi ev bulamıyorum kiralarda çok fazla.Kredi çekip ev mi alsam.Kiraya çıkıp biraz biriktirip mi alsam karar veremedim bi türlü.Bu arada kardeşin kaç doğumlu senin.Benimde evlendirmeyi istediğim üniversiteden ev arkadaşım var.Şimdi üniversitede hoca kız.Ağustosta doktorasına başlıycak.Ne iş yapıyodu seninki.Bi anlat bakıyım hele kısmet belli mi olur.
Ayşe çalışmalara başlıyosun bakıyorum yavaş yavaş.Hadi hayırlısı olsun.Allah gönlünüze göre versin.
Nuruda merak ediyorum son halini.Sende resim koyda görelim bıdığı.
türkan taşındı bu arada 2 haftayı geçiyodur.Ama evlerinde net yok daha.
Aslı bizde anlattığın gibiyiz canım.sabah bizden sonra annem çıkarıyo 2 saat akşam ben gelince çıkarıyorum 2 saat.Halada atta diyo.Yiğit te hiç yemiyo bugünlerde.Bende sıcaklara veriyorum.Çok dert etme yani.Bide acayip bana düşkün oldu.Anne de anne başka bişey demiyo çocuk.Hep paçamda,hep üzerimde.Geçici bi zaman herhalde.Geliyı gidiyo öpüyo yanağımı okşuyo falan.
Yiğitte 10 a kadar sayıyodu.Şimdi babası öğretmiş 2 4 6 8 10 çifter sayıyo tabi o ne yaptığının farkında değilde babasının hoşuna gidiyo.Son favori lafımızda Arrtiissst bide bastıra bastıra söylüyo..Biri geçiyo camdan bağırıyo artisstt diye.Tam tatlı dillendikleri zaman.Bi tane büyük inek aldık Yiğite kendi kadar ama geçiyo karşısına aa dat çıbık dat eşek.(yat çabuk eşşek ) diyo.Bide vuruyo bi taraftan.

net bağlandı cnm. artık buralardayım. sende takıl gecede beklerim msnye.
bende ev al leylacım valla borca girmeden birşey sahibi olamıyorsun ev al cnm.
di
layda tek sayıları sayılar 1-3-5-7 die ama bilinçsiz onlar kolayına gidiyor heralde çözemedik :)

ayşecim şeker dilay hiç yemedi tadını bilmiyor. çikolatada nadiren. çok ağladığında bisküvi veriyorum. birde geçen gün tokatı yedi benden evi çizmişti ki 2. kez boyattığım halde tekrar aynıusını yapınca bi güzel tokat yedi o zaman goflet almıştım bayram etti çocuk.
ben meyveden olabilir diyorum meyveyi çok veriyorum ondan olabilir bende hamilelikte meyve çok yedim çok kilo almıştım doktor kes demişti meyveyi.
ekmek olayına gelince yemeğini yediriyorum. sonra biz oturuyoruz sofraya mızırdandığın da ekmek veriyom eline kemiriyor tok karnına ne yerse 1 dilimide geçmez.

leyla yiğitin yemesi düzeldimi cnm?

leyla 2 maaş giriyor evinize ev almanız cok mantıklı olurr aslında
belli bi birikiminiz varsa üstüne kredi cekebilirsinizz
kira ödiyene kadar üstüne birazdaha katara kredi borcu ödersinizz
ben şuan calışsam ilk yapacagım iş ev almak olurduu.
bak yaseminde genc yaşta bölee ev sahibi olduu.bi kac yıl daha sıkıntı cekcek sonra rahat edecekk

yigit nasılll ?iştahı düzeldimi biraz.annen nasıl oldu en son hastaydıı
nurun yeni videosu varr onun linkini mesaj atıyımm tv keyfi yaparken cektiydim:)
yigitin son halinide ben istiyorummmm

Herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.
Yiğitin yeme olayı malesef değişmedi.Hala aynı mız mız.Huy edindi zaten bu çocuk Hala çiğneyerek yemiyo yemekte.Ama çubuk kraker sakız çukulata öyle şeylere lafı yok

leylacım cnm onları yediği için günlük enerjisini onlardan alıyor o yüzden yemek yeme gereği duymuyor. onların adını aldığı içinde diğer yemekler iğrenç geliyordur.
benim arkadaşımın oğluda öyle 2 yaşında hatta 2 ay geçti ama 10 kilo ancadır. boyuda çok kısa.
kız yemek yemiyor karnı doysun die etipuf bisküvi çikolaa ne bulursa yediriyor. oda tabi diğer yemekleri yemiyor.

unutturmaya çalış cnm markete onla gitmeyin yada o reyonlara girmeyin. evde ulundurmayın. yemeğini yersen vereceğim die izah et anlamaz ama gene sen anlat.
irde yaz diede yemiyorlar o yüzden meyve vs vermeye çalış. ben soğuk süt veriyorum dilaya onu çok seviyor oda sıcaklığında süt. soğuk soğuk iyi gider yazın.

ayşe kızz o halılar çok güzelmiş valla 2. kez yıkayışım oldu atıyorum makineye yıkıyorum valla çok güzel oluyor.
hiçde birşey olmuyor 40 derecede yıkıyom misler gibi oluyor tertemiz.

leyla kaynanan mı evde? annen mi?

bencede ev alın leylacım sizin gibi maaşımız olsaydı biz 2 dene ev almıştık gızzz azcık cesaretli olun

Annem bizde yasemin.Kaynana nerdeyse kaçacak zor gelmeye başladı artık çocuk.E büyüttük işte diyo.Kreşte de durmadıya üzüldü çok.Bu arada ben oğlumu kreşe verdim ama benim sıpa durmadı 2. gün geri aldık.Kıyamadım bende annemde ben idare ederim biraz daha geçsin diyince bıraktım.

kreş için erken demekki ezilir leylacım ben dilayı 4 yaş öncesi veremem çok dayak yer.
kendi yemeye aşlasın iyice konuşsun ondan sonra ver.

Yiğit kendi yemeye başlasın diye beklersem daha çok beklerim ben yasemin.4 yaşa kadar bekleyemem çünkü babanemiz daha şimdiden yan çizmeye başladı.Annem zaten yaşlı kadın biliyon.genede o bakıyo Allah var.şimdi bayarmdan sonra gözünden ameliyat olması gerek annemin.babane kurban bayramına kadar baksa.Kurbandan sonra belki annem düzelir biraz bu kışıda geçirsek daha iyi olacak ama.
Bide ben 1,5 gün kreşte yattım nerdeyse.Aslında o kadar güzelki.Yiğitle akranda var büyükte var.Ben 24-36 ay grubuna yazdırmıştım.Çünkü 12-24 ay grubuna büyük kaçtı benim sıpa.sıkılırdı onların arasında.Yiğit bi durup etrafına baksa sevecek ama Bismillah girerken bi başlıyo ağlamaya çıkana kadar.3 bakıcı başında susturamadılar.Kadınlar bile şaşırdı.Atta da atta.başka bişey demiyo.Bende kıyamadım.Sonra annemle konuştuk telde ablamdaydı ozaman.bi ameliyatımı olayım ben bakıcam al kreşten dedi bende aldım çocuğu geldim.Ama tabi bakıcam diyipte sonradan yan çizen babanemizi her aklıma geldiğimde anmıyorum desem yalan olur.

selammm
dün cok hastaydımm giremdimm
mastit olmuş emzirdigim mememm
gün boyu şiddetli başagrısı,halsizlik ve ateş basmasıı cektimm
bugün saglık ocagına gşitim tam kan sayımı ve idrar tahlili verdimm.hamilelik önceside iyi olurrr.kesin bişiler eksik bendee
yarın sonucularına alcamm bakalımm.idrar yollarımdada bi sorun var gibi.bi kac gündür rengi koyu ve hafif kokulu gibi sankii

yasemin dilayın yatagı bazalımıydı?kaca almıştız yatak baza yı?
dün ev inanılmaz sıcaktı.nur su içinde kaldı yatagında.yanımıza aldım hemen bizimle yattıı
bazalı yatak almam lazım acilennn
alana kadarda kanepedee yatırmayı düşünüyorum.yanımıza alışmasınn
dilay yataktan düştümü hiç?

ayy geçmiş olsun ayşecim yaa.
mastit deme bana kızım 1 hafta çektim anam ağladı sütü bıraktırınca. elimde sağdım ama çok sağmadım süt kesilsin die ateş baş ağrısı neler çektim çok zor çokk. inanılmaz kötü oluyor.

ben dilayın yatağını baza almadım bazalar yüksek oluyor ,birde yatak girdinmi baya yüksek oluyor şuan onu kullanamaz. arkadaş almış burda gece düşmüş kızı bir sürü tmografi çektirdi çok kötü olmuş allah korusun mosmordu kaşı gözü nasıl düştüyse artık yada biryere çarptı kafayı.
ben yere çok yakın yaptırdımaltınıda derin yaptı yatak girincede yükselmedi yani.
dolabı büyük olduğu için bazaya gerek duymadım ayrıca.
içindeki yatağıda doğtaştan aldım 300 tlydi sanıırm ama çok rahat valla. bizim yataktan rahat.

valla 2 kez düştü sanırım sesi geldi kalktım gittim üstündeki pikeyle birlikte yerdeydi :))
ondan sonra korumalığını takıyorum yana o oluna düşme ihtimali yok.
düşsede yere çok yakın birşey olmaz allahın izniyle içim rahat o yüzden.

valla git ayşe bir marangoza yaptır cnm en fazla 300 tl o kadar bile tutmaz içinede bir yatak al engüzelinden. henüz bizimkiler için bazada yatırmak erken 5 yaşından önce yatamaz onda düşer allah korusun.

sagol cnm.
baza konusunda haklısın ben onu düşünemedim.yüksek olur dedigin gibii
dilayın yatagının altına sonradan baza konurmu peki??
eger alçak yatak yaptırıp sonradan baza koyma şansımız yoksa benim işime yaramazz
baza şart bize cünkü.
şuan sadece ortapedik yatak alırım yere koyarım yer yatagı olurr:)
biraz büyüyüncede bazalı yatak alırım napimm
korumalık işide sakat yaw.ordan sarkmaya calıışır tepetaklak gider Allah korusunn
en güzeli yer yatagıı bize şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…