Selammm.Yasemin izne çıkmadım hayatım.Burdayım.Kimse girmiy diye girmiyorum.Sen net sorununu hallettinmi.fotolara baktım.Maşallah çok güzel olmuş Dilay.Derim zatii hep bi Dilayın bide Nurun gözlerini çok beğenirim.Allah nazarlardan saklasın.
Ben taşınmadım daha.Öylee bekliyorum belki bi ev alırız diyorum gönlüme göre bi ev bulamıyorum kiralarda çok fazla.Kredi çekip ev mi alsam.Kiraya çıkıp biraz biriktirip mi alsam karar veremedim bi türlü.Bu arada kardeşin kaç doğumlu senin.Benimde evlendirmeyi istediğim üniversiteden ev arkadaşım var.Şimdi üniversitede hoca kız.Ağustosta doktorasına başlıycak.Ne iş yapıyodu seninki.Bi anlat bakıyım hele kısmet belli mi olur.
Ayşe çalışmalara başlıyosun bakıyorum yavaş yavaş.Hadi hayırlısı olsun.Allah gönlünüze göre versin.
Nuruda merak ediyorum son halini.Sende resim koyda görelim bıdığı.
türkan taşındı bu arada 2 haftayı geçiyodur.Ama evlerinde net yok daha.
Aslı bizde anlattığın gibiyiz canım.sabah bizden sonra annem çıkarıyo 2 saat akşam ben gelince çıkarıyorum 2 saat.Halada atta diyo.Yiğit te hiç yemiyo bugünlerde.Bende sıcaklara veriyorum.Çok dert etme yani.Bide acayip bana düşkün oldu.Anne de anne başka bişey demiyo çocuk.Hep paçamda,hep üzerimde.Geçici bi zaman herhalde.Geliyı gidiyo öpüyo yanağımı okşuyo falan.
Yiğitte 10 a kadar sayıyodu.Şimdi babası öğretmiş 2 4 6 8 10 çifter sayıyo tabi o ne yaptığının farkında değilde babasının hoşuna gidiyo.Son favori lafımızda Arrtiissst bide bastıra bastıra söylüyo..Biri geçiyo camdan bağırıyo artisstt diye.Tam tatlı dillendikleri zaman.Bi tane büyük inek aldık Yiğite kendi kadar ama geçiyo karşısına aa dat çıbık dat eşek.(yat çabuk eşşek ) diyo.Bide vuruyo bi taraftan.