aslı bende peşpeşe olsun istiyordum ama nur emdiginden ona haksızlık etmek istemedimm
yoksaa coktan dogurduydum 2.bebeyi.
2.bebegimin huyu nasıl olacak cok merak ediyorummm
aslı sen tekrar bebek düşünürsen eşinle birlikte namaz kılıp dua edin,abdestli şekilde besmeleyle ilişkiye girin:) bide üstünüz örtük ve oda karanlık olsunn
gecen bi yaz okudum karı koca cıplak ve üstü acık bi şekilde ilişkiye girerse cocuk edepsiz ve huysuz olurmuş.ne kadar dogru bilmiyorumm
nura hamile kaldıgım gün biz namaz kılp dua etmiştik.abdestli ve besmeli dalmıştıkk olaya:) alakası olabilir diye düşünüyorum
bizim sitede bi bakıcıyla konuştuk parkta..yatılı kalıyomuş kadın, kızda 16 aylık fln bir sakin bir uslu, önceki gece ben 15 kere fln kalktım emir alp sürekli anne diyodu bende habire salladım sabah parktayken ruh gibiydim kadına bahsedince biz hiç sallamıyoruz annesi alıştırmamış dedi. kendi kendine uyuyomuş süt içerken yatağında, e maşallah dedim. sanki ben çok meraklıydım sallamaya, deli oluyorum bu alıştırmadık lafına. ağlamaktan katılan moraran bebek görmemişler, sabaha kadar sallamassan sürekli ağlıycak olan bebek görmemişler ondan sonra da alıştırmamış oluyolar. iki gıdım uyuyabiliym diye bütün geceyi elimiz beşikte geçiriyoduk kocayla biyandan sallar bi yandan uyurduk güya..böylelerini görüncede ne kadar dayanıklıymışım diyorum. bi de kocanın laflarını çekiyodum o haldeyken, herkes yalnız bakıyo sen niye bakamıyosun gibisinden konuşmalar.bu yaz anladı tatilde falan yalnız kalınca niye yalnız bakılamadığını... dellendim gene ben.. Allah herkese hayırlı evlat versin zorlukları elbet olcak sağlıkla imtihan olmayalım da..
neyse konuyu değiştiriym emir alpin saçı çok uzamıştı dün kestirdik adam oldu yaa. annemdeyim şimdi foto koyamıycam ama yakında girebilrsem çekip koyarım. artık kimse kız diyemicek oğluma. hala daha kız mı diyolardı iki yaşına geldi çocuk..
merhabalar kızlar
nasılsınız?
ben geldim evime nihayet dün akşam:)
1 aydır yoktuk gezdik dolaştık evimize kavuştuk sonunda
kayseri-adıyaman-malatya-eskişehir tatili erteledik araba masraf çıkardı yollarda eylülde gtcez nasipse hem de havalar serinler biraz
beyza en arka azıları çıkarmaya başladı ilki geçen hafta başgösterdi bitti artık şükür
tabi gittiğimiz yerlerde beşik götürmediğim için yanımda yatırdım alıştı epeyce sarılıp uyumaya 2 gecedir odasında yaıtıyorum beşiğine alışsın diye huysuzlaştı şımardı iyice özellikle kayınvalidemlerde huyu değişti iyice başkasını görünce ağlamalar eve girerken ağlamalar falan millet sıkıp öpmeye çalıştıkca çoocuk da çıldırdı tabi tabi bunların başında da kayınvalidem geliyo neyse az kaldık şükür
bi de kavga ettim onlarla çocuğa benden gizli gizli abur cubur yediriyolardı ya 1 oldu 2 oldu anlat anlat yook blidklerini okuyolar 3. ye artık çıldırdım elinden alıdım çikolotayı attım çöpe tabi beyza çıldırdı ağlamaktan bunlar bişey diyemedi aç çocuğa verilir mi düşündükce siniir oluyorum kendilerini sevsin diye pis pis şekerleri eline veriyorlar çocuğun elinden alınca da ağlıyo garibim(
bugün başladık bu arada çişşş olayına bakalım başaracak mıyız
Ayşeeeeee bacaklarını kırcam senin diğer sayfalarda geziyon iki çift laf etmiyon burda.
Tatile ne zaman gidiyon gel hele bide dee.
Leylaaaaaa sen nerdesin??
ayşe iş bulmadan da çıkmasın bizim iş yrinde bir arkadaş öle yaptı patron bırakmaz beni dedi aranılan elemandı patronda resti çekti valla çocuk 10 ay işsiz kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?