aslııııııııı atla gel bana valla bak çok samimiyim benim kız emir alpi açar bende seni açarım :)
dilay o kadarpısırıktıki elinde birisi bişey alsı ıkı çıkmazdı dayak yiyordu karşılık vermiyordu yazın. öğrettim ben kızım al elinde o senin bu benim vs dedim şimdi tam cadııııııııııı
o dilayı döve çocuk geldi geçen dilayın elinden çekti kitabını bizimki bir bağırdı şuna bakkkkkkk kitabımı aldı dedi kızın elinden çekti birde şap diye bir yapıştırdı kız afalladı sonra gıkı çıkmadı birdaha.
aşırı hareketli bir çocuk ama öle böyle değil hanım hanımcık olan hiç bir çocuğu sevmiyor nerde ekşın adranalin bizimkisi orda yaramaz erkek çocuklarıyla iyi alaşıyor hanım haımcık kızlardan nefret ediyor.
toriuma götürdüm dün 6 yaş üstü binebilir diyor salıncak var bebek salıncağı değil orta yaş salıncağı aam bindi inmezz 4 tur attı görevli diğer çocukları indiriyor gıkları çıkmıyor bizimkine gelince kapa şunu inmicem diyor :) tam cadııı tammmmm bende öğretmenlerle olduğumda rahat edemiyorum dilay olunca çocuğu olanlara götürüyorum çocuğu olmayanlara götürmüyorum. tek buluşuyoruz.
her hafta buluşma kararı aldık cuma günü olacak büyük bir ihtimal sende gel cnm aramıza çocuğu bırak cuma günleri 3 den sonra 7-8 e kadar beraberiz cidden terapi gibi geliyor.
maviş bende geçen senede önce öyleydim üniversite arkadaşlarım uzakta iş yerimde tek kız bendim kız yok hepsi erkek kendimi forumlara atmıştım sanalda takılıyordum ama zama kaybı gibi geliyor daha çok bunalıyorsun deşarj olamıyorsun çükü. benim dediğim polis eşleri, subay eşleri falan vardır onlar gene kültürlü oluır onlarla samimiyet kur cnm.
aslı sende tez zamanda kendine bir etkinlik bul benim gibi ücretli öğretmenlik yap ingilizce çok açık var havada kaparlar öyleliklede çevre edinirsin.
valla çok ozledım kızlar foruma değilde oyun kulubune bır dalıyorum foruma gırmeye fırsat olmuyordu ama aranızdayım forumunda tadı baska ama değilmi
eylül sana hak veriyorum karadeiz kadınlarının cildi her zaman sıkı ve pürüzsüzdür belkide ondan.
aslı yaa senin oğlan süper yaa tam bir fırlama erkek yetişiyor ilerde de bira kokoreç keyfi yapar :)
bugün arkadaşlarla dışardaydı 8 i geçiyordu eve geldik 3 de okul çıkışı gittik o kadar güzel gün geçirdikki çok güzel bir grubumuz oldu allah bozmasın. bir taneside bizim siteden ev aldı komşu oldu bana kafaladım kızı :) şimdi çok mutluyum yaa kızlar yapı ara sıra biz 1 aydan beri her hafta yapıyoruz inanılmaz güzel oluyor kendime geliyorum.
birde yaşam becerileri diye seminere gidiyorum psikolojik sana resmen gençleştiğimi hissediyorum.
size tavsiye çocuk mocuk düşünmeyin her hafta kndinize vakit ayırın eviize yansıyor mutlu oluyorsunuz eski günlerime döndüğümü hissediyorum.
Hayalkız slm sen epeydir yoktun bizde facebookta gruptayız celen,meran,destina falan arasıra bakıyorum burayada ilk göz ağrım nede olsaooo kızlarr herkes hoşgeldiii..
bende bezi yaza düşünüyorum şimdi hiç uğraşamam valla hiç öğretme gibide bir çabam yok açıkcası.
kahvaltı konusunda herkes aynı dertte sanırım. kızımı acayip bir damak tadı var asla hiçbirşekilde kandıramıyorum.
tarhana, yayla çorbası,mercimek, tüm pilav türleri bunlar en sevdiği yemek onların haricinde olan hiç bir şeyi severek yemiyor kavga ediyoruz eskiden galip geliyordum şimdi maglup oluyorum.
köfte yapıp eline veriyorum yemeklerde kıymayıda sevmiyor bende sevmem zaten.
zeynep se görünmüyprsun nerelerdesin?
leylada uğramıyor artık sanırım işleri çok yoğun.
ayşe senin pürüzün vardıda yazamıyordun?
yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz.
türkan cinsiyet belli olunca haber ver cnm herşeyi düzelmesine sevindim seni merak ediyorduk bizde.
Hayalkız slm sen epeydir yoktun bizde facebookta gruptayız celen,meran,destina falan arasıra bakıyorum burayada ilk göz ağrım nede olsa
bravo sana Arielcim ne diyim süpersin hem çalışıp hemde kendine zaman ayırabiliyosun harikasın.canım ben facebooku kullandığım için buraya bakıp çıkıyorum forum eskiden daha zevkliydi şimdiki halini pek beğenmiyorumama facebooktan görüyorum seni ve tatlı kızını
facebooktaki grubunuzun un adı ne,bende foruma katıldığım zamanlarda bu arkadaşlarla çok muhabbet ederdik katılmak isterim
facebooktaki grubunuzun un adı ne,bende foruma katıldığım zamanlarda bu arkadaşlarla çok muhabbet ederdik katılmak isterim
merhaba
arkadaşlık isteği yolladım msj ile yollarım grubun ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?