2008 Ekim Anneleri

nerde buluşuyosunz yasemin,uzağız ya birbirimize,yakın olsak rahat gelirdim,nereye gidiyosunuz siz

maviş bende aynen bi süredir devamlı yemek yemeğe başladım,ramazanda vermiştim sonra 4 kilo aldım..
ama kafaya koydum bugun başladım dikkat ediyorum artık..benim derdim ekmek,ve ekmek arası çok yerim.ve hiç nekadar yedm diye bakmam.şimdiye kadar bi ünide 40 gün dikkat edip kepek ekmğ yemiştim başkada diyet yapmadım.. baya iyiydim tabi ozamanlar 10 kilo fark var şuan.artık ekmeği çok azaltıyorum..yüryüş ve yüzmeye başlıyorum..yaza kadar 7 kilo vermeyi planalıyorum..çoluk çocuğumuz var kendimizi salarak nereye kadar yaşıycaz..onlara faydamız olması için önce kendimiz mutlu olmalıyız..ağır şekilsiz vucutla da mutlu olamıyorum..inşallah başarırım,herşey iradeye bağlı..

epokhe çok haklısın aynen ben de öyle düşünüyorum ve yaza kadar 10 kilo falan vermem lazım inşallah başarabilirim böyle kendimi mutsuz hissediyorum herşeyden öncebu arada damak zevkimiz de benziyor sanırım bende bayılırım ya ekmek arasına.ne olursa peynir domates yada köfte hamburger falan hep ekmek arası şeyler tabi bende birde kola içmede fazla olunca gelsin kilolarspor yapmak için huzur olacak stres olmayacakki yapayım diyordum ama 2 gündür egzersiz yapıyorum kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.o biraz deşarj olmamı sağlıyor gibi:44:ben şuan vanın bir ilçesindeyim eşim doğu görevinde

valla çok ozledım kızlar foruma değilde oyun kulubune bır dalıyorum foruma gırmeye fırsat olmuyordu ama aranızdayım forumunda tadı baska ama değilmi

Hayalkız slm sen epeydir yoktun bizde facebookta gruptayız celen,meran,destina falan arasıra bakıyorum burayada ilk göz ağrım nede olsa

bravo sana Arielcim ne diyim süpersin hem çalışıp hemde kendine zaman ayırabiliyosun harikasın.canım ben facebooku kullandığım için buraya bakıp çıkıyorum forum eskiden daha zevkliydi şimdiki halini pek beğenmiyorumama facebooktan görüyorum seni ve tatlı kızını

merhaba kızlar ben 04.10.2008 doğumlu bir erkek annesiyim,hamileyken devamlı takip ediyordum ama uzun zaman katılamadım şimdi yeniden sohbete devam etmek istedim , güzel vakit geçirmek dileğiyle

facebooktaki grubunuzun un adı ne,bende foruma katıldığım zamanlarda bu arkadaşlarla çok muhabbet ederdik katılmak isterim

Geldim çok özledim sizi.
Ayşede girmiyomu.Öbür sayfada bakıyım bi ona.
Aslı ben senin yerinde olsam uzak yakın demem takılırım yasemine.Gerçekten bak. Git gel siz gittikçe emirde alışacak. Ben geçen Yiğiti aldım dolmuşa bindirdim sabah 10.30 da akşam 5 ti eve girdiğimizde.hep gezdik.Oyun salonuna gittik.yemek yedik.Dolaştık.alışveriş yaptık.Şimdi bekliyorum havalar ısınsın salıcam sokağa.
malesef benimde burda öyle çok sosyal bi haytaım yok.zaten bizde vakitte yok buara.benimde işyerimde tek bayan benim.ama son günlerde aman diyorum böyle kalsın enazında olupta anlaşamamaktansa olmasın dfaha iyi.Ama ben ist. olsaydım.Çok giderdim Yasemine şimdi bile niyetim var eşimin işlerinin bitmesini bekliyorum.Mesala senelik iznimde Ankaraya gidicez belki ksımet olursa o zamanda Ayşeye uğraraım diyorum inş.
Yasemin ama Maşallah tam düzene girmiş oldun.Allahın izniyle bide şu iş meselesini halletsen tam olacak.Sevindim arkadaşım senin adına.Allah ağzının tadını bozmasın.Enerjin mutluluğun bana kadar geldi.
Bu ara bizde çok yoğunuz.Hem işte hem evde.Nisanda Yiğitin kreşi başlıyor tamamen ona endkslendim.Hayatım değişecek bende onu bekliyorum.Çok dua edin.

asslııııı bak leylayı dinleee..

offffff klavye bozuk yzmyom ya
leeyla naasılsınn??

ayşeye ceza olsun buraya girip iki çift laf yapmıyordu bizi beğenip

hava ısınsında gelirim inşallah,
araba olmayınca soğukta çok zor biyere gitmek çocukla.
2 gün erken adet oldum belim kopuıyo ağrıdan..bu ay bide ara kkanama oldum bikere..noluyo bana anlamadım hiç düzenim bozulmamıştı şimdiye kadr hep 28 gündü

aslı öğrt rkdaşta oldu öle gitti dra miyom çıktı ilaç vermiş ihmal etme.

ben artık baya araba kullnıyorum giidip geliyorum her yere büyük rahatlıkmış

ayyyşeee telinim,i değiştirdinnnn arıyom kapalı. gelinleri hamileydi ne yaptı acaba onu merak ettim.

leyla cnm sen nie sık sık uğramıyon? ben sana gelicem hatta çocuklrı darıcaya götürelim çok istiyom

selam kızlar
sayfada yeni ismler görüyorum, geçmişe çok bakamadım
herkes iyidir umarım. burdaki sohbetleri çok özlemişim, çok fazla katılamasamda
yasemincim sayfayı sen götürüyosun sanırım :::) boş bırakma emi topiğimizi
ben iyiyim, oğluumda iyi. ama yaramazlık tavan yaptı
çiş olayı çoktan bitti yaz sonu o işi hallettik, ama yemek en büyük problemimiz.
yediği şeyler çok sınırlı, artık hiç bişey yapamıyorum, keyfi gelirse yiyor yoksa aç geziyor:::
hepiniz çook öpüyorum yasemin, leyla, aslı
son sayfalarda sizi gördüm sanırım eskilerden başka yok
beni tanıyan herkese selamlar
byeee

halecim hoşgeldin cnm nsılsın eşin nsıl? keyfin nsıl?

çiş olyını bitirmişsiniz ne güzel darısı bize. feyste yazışıyor çoğu. pek takılmıyorlr buraya

Derinim slm başka topiğe kaydım sorun olmaması için yeni başlık attım sohbetimize ordan devam ederiz ok

Son düzenleme:
selam canım
en güzeli oldu bencede polemiğe gerek yok
ekim annesiyim ben zaten:))) piroş da öyle:))
neyse bizii seven herkesi bekliyorz muhabbetee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…