oooo kimleri görüyorum burada hiç görünmüyodun epeydir.ben bezi yaza düşünüyorum ama bizim kızlardan hatırlarsın yağmur ankara ve dbest vardı öğrendiler valla.biz biraz tembeliz hiççççç niyetimiz yokkkk
yok cnm çok şükür kabızlık olmuyor. sütü sade verirsen kabızlık yapıyor ama ben hep balla veriyorum.
senin dediğin gibi ara sıra kakası oluyor hemen meyve veriyorum rahatlıyor.
pirici çok tüketmemeye çalışıyorum ben bulguru tercih ediyorum çoğulukla.
kayınvalidem bizdeydi mısır getirmiş haşladım çok severdi normalde bıktı saoırım hiç yemedi ya ne kadar da güzel mısırdı kadının bahçesinden. ben yedim valla :)
slm kızlar ben kahvaltı olayını geçmişe dönderdim.bebekliğindeki gibi karıştırıyorum artık.bu şekilde sorun çıkarmadan yiyor.sonuçta çiğneme problemi yaşamıyoruz koca çocuk oldu artık nasıl istiyorsa öyle yesin diyorum napayım.hem böyle kahvaltı sofrası biz türklere özgü diye düşünüyorum başka milletler hazır şeylerle kahvaltı yapıyor sorun çıkmıyorsa buda sorun olmaz herhalde(kendimi böyle avutuyorum)yumurta,peynir,bal,ceviz,cici bebenin ekmeğini karıştırıyorum üstünede süt döküyorum birkaç gündür hiç gürültü patırtı yapmadan kahvaltı yapmış oluyoruz epokhe sende böyle dene istersen belki faydası olur sanada
bu arada ekım annelerı benı arkadaslık lıstenıze ekleyebılırsınız....
kahvaltıya ne yazıkkı benım kızımda başlamadı hala sut bıskuvı peynır yumurta sut karışım yıyor kac defa denedım ama baslamıyor....
bu ara bezını çıkarma nıyetındeyım nasıl yapacağım bılemıyorum yardımcı olabılırmısınız kızlar gece bağlasam gunduzmu açsam kafam karışık...... bırde gunluk neler yıyor bebişlerınız paylaşırmısınız bızımkı sabah dediğim kahvaltısı
öğle çorma akşam yemek gecede süt azmı bılemıyorum ama baskada bırsey yemıyor aradada meyvesı var doğduğundan berı de yoğurt yemıyor
yediği faydalı bişeyler var sonuçta,zamanı gelince ayrı ayrıda yicektir çok takma bence..oğlumun kahvaltı adına sevdiiği şeyelr sosis sucuk..
kakasını çişini söylüyosa üstüne düşebiirisn birazz,gündüzaçarsın sürekli oturtursun ama bende yazı bekliyorum..bi ara çok güzel söylüyodu hemen oturağa götürüyodum,uyanınca hemen tuvalete giderdik kakasını yapardı,sonra ishal oldu 1hafta,bende uğraşamadım şimdi yapınca bile rahatsız olmuyo hepten bıraktı söylemeyi,oyzden diyorum söylüyosa fırsatı kaçırma..
yemeği normal geldi bana,ben hiç yazmiym güzel bi örnek olmaz:) sabah 3,4 kaşık bisküvi, yada sosis, öğlen bazen süt bazen hiçbişey,bazen çorba, uykudan 4 giibi uyanır saat 5 gibi köfte yda bikaç kaşık çorba yer,akşamda gündz yemesine bağlı olarak bazen 3 tane çinekop yada 10 taneye kadar hamsi yiyebiliyo bazende sadece çorba,yada makarna ..1 yaşcivarı hep yoğurt yerdi çorbayla şimdi parmağını batırır yalar oyun oynar yani:) ama ayran delisidir,yazın güünde 2,3 bardak ayran içerdi..şimdi hergün içiyo yine, gece de 2 kere süt içer..
herçocuğun damak zevki farklı,benimki geçen kokoreç yedi dşün yani,ben bu çocğa ne yapiym yediriym şimdi zevki belli sucuk sosis kokoreç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?