- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
vahidecim çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah.bizde şimdilik bişey yok tatlım ama türkan da hamileydi sanırım.bu arada sen nerelerdesin ya çok uzun zaman geçti.senin eşinde öğretmendi dimi hala bursadamısınız yoksa memlekete dönebildinizmi siz?
teşekkür ederim arkadaşlar.hayırlısı inşallah.ben de doğum bahara gelsin istiyordum ama baktım benim için geç olacak.2 sene daha burdayız.burdan giderken biraz büyümüş olsunlar istiyorum.vahidecim hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.
Allah gönlüne göre hayırlı evlat versin.
türkan hamileydi ama uzun süredir gelmiyor hamileliği tehlikedeydi bende merak ediyorum ne yaptı etti diye.
ben aralık gibi hamilelik düşünüyorum yaz bebeği istiyorum bu sefer ilk ayları yaza denk gelsin eve tıkanmak istemiyorum 1 aylıkta olsa alıp parka çıkmak istiyorum.
kızımı 6 ay olana kadar dışarı çıkarmamıştım eve hapisti çocuk bahar gelince dışarı çıkardım.
ama bizim psikolog bunun çok yanlış olduğunu söylüyor derse gelen hocamız çocuğu doğduğu andan beri çıkartacaksınki zekası gelişsin diyor.
darısı aslıyaaaaaaaaaa
slm arkadaşlar ben bayadır katılamıyorum aranıza.kendimle ilgili bi haberi paylaşmak istedim.nasip olursa 2.kez ekim annesi olacağım.oğluma kardeş geliyor.başka kardeşi olacak bıcırıklar var mı?
herkese merhaba
uzun zamandır uğrayamadım buralara. ara ara gelip yazılanları okudum ama mesaj yazmaya pek fırsatım olamadı. emire göre daha zor bir hamilelik geçirdim ilk aylarda. aşırı halsizdim, kafamı kaldıramadım hiç. mide bulantılarım da emirdekine göre daha yoğundu. ama şimdi iyiyim artık çok şükür. sanırım atlattım o zorlu dönemi. en çok oğlumla ilgilenememek üzdü beni. yavrum sürekli gelip sen hasta mı oldun diye sordu durdu bana. 15. haftamız bitmek üzere artık. önümüzdeki hafta kontrolümüz var yine.
vahide seni de tebrik ederim. yalnız olmadığıma çok sevindim:)) allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
mavişciğim emir için de kahvaltı olayını çözemedik henüz. zeytin, peynir, yumurta, pekmez hayatta ağzına sürmüyor. kaışımı bebekken bile reddetmişti, şimdi yiyeceğini hiç zannetmiyorum. sucuğu çok seviyor. bazen sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, bazen köfte, bazen sucuklu omlet, bazen kaşarlı omlet yapıyorum. zorla da olsa birkaç lokma yiyor omleti. kek çok seviyor, haftada bir kez kek yapıyorum. bu şekilde işin içinden çıkabildim ben de.
Merhaba. Yeni katıldım aranıza ve benimde 31/10/2008 doğumlu bi oğlum var. Benimle aynı dönem annelerini bi arada görmek çok güzel.
teşekkür ederim arkadaşlar.hayırlısı inşallah.ben de doğum bahara gelsin istiyordum ama baktım benim için geç olacak.2 sene daha burdayız.burdan giderken biraz büyümüş olsunlar istiyorum.
bu arada ekım annelerı benı arkadaslık lıstenıze ekleyebılırsınız....
kahvaltıya ne yazıkkı benım kızımda başlamadı hala sut bıskuvı peynır yumurta sut karışım yıyor kac defa denedım ama baslamıyor....
bu ara bezını çıkarma nıyetındeyım nasıl yapacağım bılemıyorum yardımcı olabılırmısınız kızlar gece bağlasam gunduzmu açsam kafam karışık...... bırde gunluk neler yıyor bebişlerınız paylaşırmısınız bızımkı sabah dediğim kahvaltısı
öğle çorma akşam yemek gecede süt azmı bılemıyorum ama baskada bırsey yemıyor aradada meyvesı var doğduğundan berı de yoğurt yemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?