2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar.hayırlısı inşallah.ben de doğum bahara gelsin istiyordum ama baktım benim için geç olacak.2 sene daha burdayız.burdan giderken biraz büyümüş olsunlar istiyorum.

maşallah ne güzel böyle ikinci bebek haberleri almak.sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım:)

darısı aslıyaaaaaaaaaa

hehe önce ayşeye,benim ki çok zor, oğlandan dilim yandı hala bebek gibi btün gün mızmız,yemek yemez,yarım saat sallamadan uyumaz,hergün kapı duvar koltuk neresi gelirse boyuyo,döküyo,dağıtıyo,karıştırıyo, çok zeki herşeyi anlıyo,çok tatlı ama bana hiç tatlılığını göstermiyo hep acı tarafını :) çok yoruluyorum peşinde ama çok şükür,sağlıklı eli ayağı düzgün bi çocuğum var,elbet büyüyecek biraz..ikinciyi de ozmn inşallah

hayırlı kandiller herkese..

uğramayın zaten yaa uğrarsanız bende takılmak zorunda kalıyorum böylesi daha iyi arada girip çıkıyorum :)

slm kızlar ben kahvaltı olayını geçmişe dönderdim.bebekliğindeki gibi karıştırıyorum artık.bu şekilde sorun çıkarmadan yiyor.sonuçta çiğneme problemi yaşamıyoruz koca çocuk oldu artık nasıl istiyorsa öyle yesin diyorum napayım.hem böyle kahvaltı sofrası biz türklere özgü diye düşünüyorum başka milletler hazır şeylerle kahvaltı yapıyor sorun çıkmıyorsa buda sorun olmaz herhalde(kendimi böyle avutuyorum)yumurta,peynir,bal,ceviz,cici bebenin ekmeğini karıştırıyorum üstünede süt döküyorum birkaç gündür hiç gürültü patırtı yapmadan kahvaltı yapmış oluyoruzepokhe sende böyle dene istersen belki faydası olur sanada

maviş ben yumurtaı öyle yediriyorum yoksa yemiyor yeside nasıl yerse yesin ama asla beyaz peynir yemiyor

selam kızlarr bazı nedenlerden dolayı yazamıyodum buraya
ama pürüz ortadan kalktıı yazabilirim:)

ben sabahları 2 yemek kaşıgı kavrulmuş kıymaya 1 yumurta kırıyorum
yogurtla yiyor,portakal suyuylada yutuyor lokmasını
zeytin peynir de yiyorr

yada peynirli yumurta veya omlet yapıyorum

cok acelem varsa nesguik top+bıldırcın yum+muz azcık ekmek blendır yapıp veriyorum.

slm arkadaşlar ben bayadır katılamıyorum aranıza.kendimle ilgili bi haberi paylaşmak istedim.nasip olursa 2.kez ekim annesi olacağım.oğluma kardeş geliyor.başka kardeşi olacak bıcırıklar var mı?

vahıdeciğim merhaba çok sevındım arayı açmamak gerekıyormus bende bu ara düşünüyorum hamıle kalmayı hatta gecen haftalarda korunmadım belkıde suan hamıleyım gunum daha gelmediği için emın değilim kararsızım bende eşim istiyor ama bakımı bılıyorsun ıkısıne yetebılecekmıyımkı diyede düşünmuyor değilim kalırsam haber vereceğim

bu arada ekım annelerı benı arkadaslık lıstenıze ekleyebılırsınız....

kahvaltıya ne yazıkkı benım kızımda başlamadı hala sut bıskuvı peynır yumurta sut karışım yıyor kac defa denedım ama baslamıyor....

bu ara bezını çıkarma nıyetındeyım nasıl yapacağım bılemıyorum yardımcı olabılırmısınız kızlar gece bağlasam gunduzmu açsam kafam karışık...... bırde gunluk neler yıyor bebişlerınız paylaşırmısınız bızımkı sabah dediğim kahvaltısı
öğle çorma akşam yemek gecede süt azmı bılemıyorum ama baskada bırsey yemıyor aradada meyvesı var doğduğundan berı de yoğurt yemıyor

herkese merhaba

uzun zamandır uğrayamadım buralara. ara ara gelip yazılanları okudum ama mesaj yazmaya pek fırsatım olamadı. emire göre daha zor bir hamilelik geçirdim ilk aylarda. aşırı halsizdim, kafamı kaldıramadım hiç. mide bulantılarım da emirdekine göre daha yoğundu. ama şimdi iyiyim artık çok şükür. sanırım atlattım o zorlu dönemi. en çok oğlumla ilgilenememek üzdü beni. yavrum sürekli gelip sen hasta mı oldun diye sordu durdu bana. 15. haftamız bitmek üzere artık. önümüzdeki hafta kontrolümüz var yine.

vahide seni de tebrik ederim. yalnız olmadığıma çok sevindim:)) allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

mavişciğim emir için de kahvaltı olayını çözemedik henüz. zeytin, peynir, yumurta, pekmez hayatta ağzına sürmüyor. kaışımı bebekken bile reddetmişti, şimdi yiyeceğini hiç zannetmiyorum. sucuğu çok seviyor. bazen sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, bazen köfte, bazen sucuklu omlet, bazen kaşarlı omlet yapıyorum. zorla da olsa birkaç lokma yiyor omleti. kek çok seviyor, haftada bir kez kek yapıyorum. bu şekilde işin içinden çıkabildim ben de.

bızım kı de çok sevıyor keki bu arada 2 cocuk zor oluyormu? pişman oldunmu ard arda olmasından?

Merhaba. Yeni katıldım aranıza ve benimde 31/10/2008 doğumlu bi oğlum var. Benimle aynı dönem annelerini bi arada görmek çok güzel.

oooo kimleri görüyorum burada hiç görünmüyodun epeydir.ben bezi yaza düşünüyorum ama bizim kızlardan hatırlarsın yağmur ankara ve dbest vardı öğrendiler valla.biz biraz tembeliz hiççççç niyetimiz yokkkk

ooo kızlarr herkes hoşgeldiii..

bende bezi yaza düşünüyorum şimdi hiç uğraşamam valla hiç öğretme gibide bir çabam yok açıkcası.

kahvaltı konusunda herkes aynı dertte sanırım. kızımı acayip bir damak tadı var asla hiçbirşekilde kandıramıyorum.
tarhana, yayla çorbası,mercimek, tüm pilav türleri bunlar en sevdiği yemek onların haricinde olan hiç bir şeyi severek yemiyor kavga ediyoruz eskiden galip geliyordum şimdi maglup oluyorum.
köfte yapıp eline veriyorum yemeklerde kıymayıda sevmiyor bende sevmem zaten.

zeynep se görünmüyprsun nerelerdesin?

leylada uğramıyor artık sanırım işleri çok yoğun.

ayşe senin pürüzün vardıda yazamıyordun?

yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz.

türkan cinsiyet belli olunca haber ver cnm herşeyi düzelmesine sevindim seni merak ediyorduk bizde.

birde bizde herşeyi kendim yiyeceğim sorunu var herşeyi kendi yiyor. sani ben artık birşey yedirmiyorum çorba dahil herşeyi kendi yiyor yedirmeye kalkınca yemiyor zaten.
o yüzden de kahvaltıyı alıştıramadım.

yasemin bizimkide pilavı makarnayı çok seviyor her öğün mısırlı pilav istiyor benden ama kuru beslenmesi kabızlığa neden oluyor.keçi kakası gibi kaka yapıyor çoğu zaman.aslında bol su içen bir çocuk ama şu kabızlığına çözüm bulamadım.sizde olmuyormu bu sorunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…