2008 Ekim Anneleri

ben de oğluşum da akrep.ben de hiç unutmam.taa çocukluğumdan beri hepsi dizilidir beynimde kızdığım olaylar.ne gereksiz ama unutamıyorum.üstün dökmenin bi tabiri vardı zihinsel geviş getirme diye.tam benlik.durup dururken aklıma gelir geçmiş olaylar.gece yatarken özellikle

bende unutmama iyilikleri
eger kötülük yapan kişi birdaha bana hata yapmazsa yapılanları unutabilirim.üst üste yapılırsa unutmam biraz zaman alır.ama kindar degilimdir.bi anda sinirlenirim bi gün sonra yumuşarım.ama sinirlendimmide yıkar geciririm ortaligidelikafadulden

inat bendede var.

Bu arada bugün öğlen yiğit tükürürken unutsun diye telefonumu verdiydim.Ben orayı burayı silerken, bu elinden düşürdü.Sonra bana uzattı teli arka kapağı çıkmış ama takılması gereken yerin tam üzerinde taktım alelacele işe geldim.Baktım çalışmıyo telefon.Şarza taktım gene tık yok.Baktıysam içinde batarya yok.
Nedense kumanda,telefonun şarzı,bilgisayarın mausu çok ilgisini çeiyo.Bide alıp saklamasa.Buda yeni çıktı.

gece yatarken niye geliyosa benim aklımada geliyo valla, sonra uyku muyku kalmıyo

hoşgeldin vahidee
sendeki bu huy kötüymüş yaw
sana hata yapmamak lazım ozaman hehehe

bende tam tersi beni üzen mutsuz eden şeyleri bilinc altıma atarım.cok öenmli bi hatırlatma olmazsa hiç aklıma gelmezz.senin yaptıgın kendine zarar be vahidecim

leylacım bizim çocukların oyuncakları onlar. telefonmuş, bilgisyarmış. benim tlf bozuk çoktan, yerleri öpmekten bi hal oldu

leylacım muhallebiyi irmiklede yapabilirsin.onun kokusu ve tadıda güzel oluyor.içine birazda bal.

ben 2-3 kez yapmıştım.ama artık yapmıyorum.yer kalmıyor:)

Evet ya öyleymiş deniycem bende.Balı hiç denemedim.Onuda bi deniyim.
Meyve için bi fikriniz varmı kızlar.Benimki gene pek tepkili meyveye.yoğurda karıştırıyodum ama 2 gündür yemiynudamı balla denesem.

amin canım.anamura inşallah.uzun tatillerde ordayız.görümcemi istemeye gelcekler.söz olayı falan var.bizim burdan kütahyaya inişimiz poblem.dağ yolu olduğu için gerisi inşallah kolay olur.bakalım belki de çıkamayız.oranında köyü.burnumu köyden kurtaramıyorum a.s kayınvalidemlerde yok.

sırnaşık şey

aynen leylaa.benim teli bi görsen hurdaya cıktııı
bizim yeni favori oyuncagımız pc nin hoparlörü
hani hoparlörün yanında girişler var renkli
oraya takmaya calışıyor kablonun ucunuu
o onunla ugraşırken bende agzına yemek sokuyom:))
tabi biyandadan oynatıyorum.aaa takamıdın fişiii.aferimnmm taktın filan diyom:)

Meyve için bi fikriniz varmı kızlar.Benimki gene pek tepkili meyveye.yoğurda karıştırıyodum ama 2 gündür yemiynudamı balla denesem.

leylacım ben meyve karışımı yapıyorum. muz, portakal elma falan. içinede biraz pekmezle biraz da ceviz koyuyorum göktuğ öyle seviyo

canım hangi meyveleri karıştırıp veriyosun mesela?
yogurtta meyveyi kızımda yeemez.sadece sever yogurdu

aa hayırlı iş için gidiyorsunuz yanii
hadi hayırlısı olsun inş cnm
kac yaşındaki görümcen
küçük görümcede kaprisli olur.nasıl aranız

leylacım ben meyve karışımı yapıyorum. muz, portakal elma falan. içinede biraz pekmezle biraz da ceviz koyuyorum göktuğ öyle seviyo

Ceviz bende koyuyodum hale.Sonra bi ara bırakmıştı meyve yemeği dediydim ya.Tekrar başladığımda koymadım .Şimdi yavaş yavaş koyıyım gene.Pekmez hiç denememiştim ama.Onu deniyim bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…